Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb intézményi befektetés: Grayscale Ethereum vásárlás

Újabb intézményi befektetés: Grayscale Ethereum vásárlás

Miután a cég múlthéten bejelentett egy több mint 280 millió dolláros Bitcoin vásárlást, most a Grayscale Ethereum vásárlásra adta a fejét. 

A Grayscale a napokban hozta nyilvánosságra, a SEC-nek is kiadott jelentését, miszerint a vállalat 11455 ETH-t vásárolt, összesen 74135609 dollár értékben. A Genesis Trading volt a tranzakció elősegítője, amely egy az Egyesült Államok által szabályozott OTC kripto kereskedési központ.

 

Grayscale Ethereum befektetése

A Grayscale Ethereum vásárlása a további intézményi befektetés érdeklődésének jele, ami azt mutatja mekkora kereslet van a hagyományos befektetőknek a feltörekvő piacok iránt. Egy tipikus tőzsdétől eltérően, a Grayscale termékei az Egyesült Államokban teljesen szabályozottak, biztonságosak. Nem ez az első nagy ETH befektetése a cégnek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A vállalat úgy hirdeti a tokeneket, mint az egyetlen SEC által bejegyzett biztonságos befektetés Ethereumban. A befektetők úgy vásárolnak a cég részvényeiből, hogy azt néhány hónapig tartják, majd másodlagos piacokon értékesítik. Ezeken a piacokon a Grayscale nem vesz részt, nem vásárolja vissza az ügyfeleitől a részvényeket.

 

A Grayscale növeli az ETH vagyonát

A Grayscale Ethereum Trust a vállalat második legnagyobb kitettsége a Bitcoin után. Az ETH a Grayscalenek 13,7%-át, míg a Bitcoin 82%-át teszi ki. Ez többnyire jó párhuzamban van a kriptovaluta piac dominanciája szerinti megoszlásoknak.

 

Ethereum grayscale vásárlás I Cryptofalka Forrás: www.cryptopotato.com

Néhány nappal korábban a cég újabb, összesen 105927 ETH megvásárlását jelentette be, összesen 62,9 millió dollár értékben. Ez tükrözi az Ethereum piacán uralkodó hangulatot is. December volt a legjobb hónapja az ETH számára.

A Grayscale ETH Trust részvények pedig az év közepétől az egekbe szöktek. Volt olyan 24 óra, ahol 250 dolláros ár mellett 995% nyereséget lehetett elkönyvelni. 

Figyelembe véve ezeket a mutatókat, nem ez volt az utolsó vásárlás a cég részéről. A vállalat korábban felvázolta, hogy a jövőre nézve még több token felvásárlását terveznek. Úgy nyilatkoztak, hogy a Grayscale egy olyan cég, amely menedéket és választ jelenthet a nagymértékű inflációra

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.45% $63,386.42
Ethereum ETH -1.87% $3,101.51
BNB BNB -2.94% $552.7
Solana SOL -8.88% $138.33
XRP XRP -1.61% $0.4977
Dogecoin DOGE -0.49% $0.1619
Cardano ADA -2.17% $0.461
Litecoin LTC -2.52% $78.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!