Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Vitalik Buterin: 2023 hatalmas lehetőségei a kriptoban

Vitalik Buterin: 2023 hatalmas lehetőségei a kriptoban

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin szerint még rengeteg hely és lehetőség van különféle innovációk számára a kripto területén.

 

Buterin szerint fontos az innováció

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin három "hatalmas" lehetőséget osztott meg a nagyközönséggel, amelyek még megvalósításra várnak a kripto területén. Ez a három fejlesztés pedig nem más, mint a pénztárcák tömeges bevezetése, az inflációnak ellenálló stabilcoinok és az Ethereum-alapú weboldal bejelentkezések.

A Bankless társtulajdonosával, David Hoffman-nal készített interjú során Buterin beszélt a kriptoipar 2023-as kilátásairól, válaszolva Hoffman felvetésére, miszerint a decentralizált alkalmazások "adoptációs hulláma" már véget ért, és "kevesebb lehetőség" van a fejlesztők számára, hogy újdonságokkal álljanak elő.

Buterin | Cryptofalka bankless.com

 

Buterin ehelyett elhárította a Hoffman által említett "limbó időszakot", és először is szóvá tette, hogy a pénztárca-infrastruktúra terén további fejlesztéseket kell végrehajtani, hogy a kriptot könnyebben használhassák a hétköznapi emberek. Ez segítene abban, hogy a kripto képes legyen több milliárd felhasználó befogadására.

"Ha olyan pénztárcát tudsz készíteni, amelyet egymilliárd ember fog használni - az hatalmas lehetőség" - mondta az Ethereum társalapítója.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Az inflációra is gondolni kell

Másodszor, Buterin szerint egy hiperinflációnak ellenálló és globálisan elérhető stabilcoin létrehozása, amely mindenféle körülménynek ellenáll - mind a láncban, mind a szélesebb makrogazdaságban - forradalmi lenne az iparág számára:

Ha létre tudsz hozni egy olyan stabilcoint, amely képes túlélni bármit, beleértve az amerikai dollár hiperinflációját is [...] az is egy hatalmas lehetőség, ha létre tudsz hozni valamit, ami mentőövnek fog tűnni mindenki számára, aki átmegy ezen a helyzeten.

Buterin azonban nem tett semmilyen technikai javaslatot arra vonatkozóan, hogy ezt hogyan lehetne elérni.

Buterin | Cryptofalka insightprivatewealth.com.au

 

 

Végül pedig arról beszélt, hogy minden olyan technikai fejlesztés, amely hozzájárul ahhoz, hogy az Ethereum elvegye a bejelentkezési jogköröket a Facebook, a Google, a Twitter és más központosított monopóliumoktól, végső soron lehetővé tenné az Ethereum számára, hogy nagyobb piaci dominanciát szerezzen az internetalapú alkalmazások terén:

Ha be tudsz jelentkezni az Ethereum-mal és ha le tudod győzni a Facebook-ot, a Google-t és a Twitter-t, mint az internet bejelentkezési urait, az önmagában egy hatalmas lehetőség, igaz?

Buterin azonban kijelentette, hogy a piaci rések betöltésének lehetősége egyre kevésbé nyilvánvaló a növekvő verseny és a piac érése miatt.

Hogyan tekint Buterin a jövő évre?

Az Ethereum társalapítója úgy tűnik, az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy megosztotta a kriptotérrel kapcsolatos tanulságait és tanácsait, beleértve az iparág előtt álló évekkel kapcsolatos optimizmusát.

Buterin december 5-én kijelentette, hogy a blokklánc-alapú identitás, a decentralizált autonóm szervezetek (DAO-k) és a hibrid alkalmazások is érdeklik őt az Ethereum és a decentralizált technológiák jövőjét illetően. Néhány nappal korábban, december 3-án azt is kihangsúlyozta, hogy a kereskedők számára fontos, hogy hosszú távon gondolkodjanak, és inkább a technikai fejleményekre koncentráljanak, mint az árfolyamra.

Az FTX összeomlását követően Buterin november 21-én azt tanácsolta a kereskedőknek és a befektetőknek, hogy mérlegeljék, milyen mértékű emberi befolyást lehet gyakorolni egy protokollra, és jobban bízzanak a nyílt és átlátható kódban, mint az emberekben.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.11% $61,873.81
Ethereum ETH -0.55% $3,036.29
BNB BNB 0.56% $537.09
Solana SOL 1.93% $135.37
XRP XRP 1.21% $0.4993
Dogecoin DOGE -1.40% $0.1508
Cardano ADA 0.00% $0.4518
Litecoin LTC 1.39% $79.96
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!