Fizikai metaverzum boltot nyit a Meta

Szerző: | ápr 26, 2022 | Kriptovaluta

A Kaliforniában található üzlethelyiség egy faltól falig ívelt LED képernyővel mutatja meg, mit látnak a felhasználók a Meta VR headsetekkel.

 

A Meta közelebb hozza az embereket a metaverzumhoz

A közösségi média óriás Facebook anyavállalata, a Meta kiskereskedelmi üzletet nyit a San Francisco-i félszigeten, amely hardvert kínál a virtuális valóság teréhez. A Meta bejelentése szerint az üzletet május 9-én nyitja meg Burlingame-ben. A létesítmény célja az interaktív bemutatók megvalósítása a vállalat hardvertermékeihez, beleértve a virtuális valóság headseteket, a videokommunikációs kijelzőket és az okosszemüvegeket.
 
Meta bolt | Cryptofalka

Forrás: Meta

 
A Meta campuson található üzlet – melynek székhelye a Menlo Parkban van – faltól falig ívelt LED képernyőn mutatja meg, hogy mit látnak a felhasználók a Meta headset használatával.
„A Meta Store segíteni fog az embereknek abban, hogy kapcsolatba kerüljenek oylan termékekkel, amelyek a jövőben a metaverzum kapujaként szolgálhatnak” – mondta Martin Gilliard, az üzlet vezetője, majd hozzátette: „Nem a metaverzumot áruljuk az üzletünkben, de remélhetőleg az emberek egy kicsit többet tudnak majd arról, hogy termékeink hogyan segíthetik őket.”
 

A mainstream vállalatok a metaverzumra koncentrálnak

A Facebook 2021 októberében átkeresztelkedett Metára, azzal a céllal, hogy fókusza a közösségi médián túl is terjeszkedik, majd később bejelentette a metaverzum vízióját az online közösségi élmények és a fizikai világ összekapcsolására. Noha a technológiai óriásoknak, köztük az Apple-nek is vannak hagyományos üzletei világszerte, a Facebook nagyjából 2,9 milliárd felhasználójának a cég 2004-es alapítása óta nem volt lehetősége belépni egy kiskereskedelmi üzletbe.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Sok cég keres virtuális ingatlanokat a metaverzumban, a Samsung elektronikai óriáscég pedig januárban metaverzum üzletet indított a blokklánc alapú Decentraland világban. A jelentések szerint a nagy kereskedők, mint például a Walmart, szintén jelen lesz a virtuális világban.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.