Már a Gucci üzletekben is fizethetsz Bitcoinnal

Szerző: | máj 6, 2022 | Kriptovaluta

A Gucci divatmárka 5 amerikai üzletében, 12 féle kriptovalutával fizethetnek a vásárlók. Ha a projekt beválik, 111 további üzlet csatlakozhat.

 

Meme coinokat is elfogadnak a Gucci üzletekben

A Gucci divatóriás több Web3-mal kapcsolatos projektben is részt vesz. Mára a divatmárka 12 kriptovaluta elfogadásról számolt be néhány kiválasztott üzletben, a jövőben pedig még ennél is szélesebb körű bővítést terveznek. Az olasz Gucci a közelmúltban bejelentette, hogy a hónap végén megkezdi a kriptovaluta fizetések elfogadását öt egyesült államokbeli üzletében. A tervek szerint a jövőben kiterjesztik ezt a szolgáltatást mind a 111 észak-amerikai üzletükre.

Már a Gucci üzletekben is fizethetsz Bitcoinnal

Forrás:thefloki.net

A Gucci 12 kriptovalutát fogad el, köztük a Bitcoint (BTC), a Bitcoin Cash-t (BCH), az Ethert (ETH), a Wrapped Bitcoint (wBTC), a Litecoint (LTC), a Shiba Inu-t (SHIB), és a Dogecoint (DOGE) is. Továbbá a legnagyobb öt amerikai dollár stabilcoint is a listára tették. A Gucci innovatív döntéséről a Vogue Business számolt be.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A Gucci személyzete is az NFT-ről tanul

A New York-i, Los Angeles-i, Miami-, Atlantai- és Las Vegas-i helyszíneken az üzletben kriptoval fizető ügyfelek QR-kódot tartalmazó e-mailt kapnak a digitális eszköztárcán keresztül történő fizetéshez.

A hatékonyság megtartsa érdekében az alkalmazottak képzését és oktatását elkezdték. Az oktatás tematikájában kriptográfiai ismeretek elsajátítása is szerepel, továbbá információt kapnak az alkalmazottak a nem helyettesíthető tokenekkel (NFT-kkel) és a Web3-mal kapcsolatban is, a minél alaposabb felkészülés érdekében.

A Gucci a közelmúltban két NFT-kollekcióval is előállt. Még a 2022 elején indult a Web3-as „SUPERGUCCI” kollekcióval kezdte a sort. Ezt februárban követte a “SUPERPLASTIC” játékmárkával együttműködésben, a „Gucci Grál” kollekcióval pedig márciusban. Ez egyébként a már meglévő bluechip NFT projektek tulajdonosait célozza meg. Csak úgy mint például a Bored Ape Yacht Club, a Pudgy Penguins és a World of Women csapata is tette azt.

 

Összefoglalva

A Gucci első NFT-je egy Aria című négyperces film volt, amely az azonos nevű ruhakollekcióból merített ihletet. Ez 2021 júniusában 25 000 dollárért kelt el a Christie’s által szervezett online aukción. A Gucci tovább terjeszkedett a Web3-ban azáltal, hogy februárban vásárolt virtuális földterületet a The Sandboxban. Következő lépésként a Vault e-áruházban egy virtuális kiskereskedelmi élményt akarnak átadni, a metaverzum nagyközönségének. Itt nem állnak meg, már a fizikai üzletükben is szerephez jutnak a kriptovaluták, ami azt mondtatja, hogy rendkívül nyitottak a technológia iránt. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.