Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Napi 607 Bitcoin-t vásárolt a Grayscale Befektetési Alap

Napi 607 Bitcoin-t vásárolt a Grayscale Befektetési Alap

A bitcoin.com hírportál információi szerint a Grayscale Investments befektetési csoport vásárolta fel az elmúlt három hónapban bányászott Bitcoinok 33%-át. Tovább bővítve ezzel a kriptovaluta alapú befektetési termékeik nagyságát. ⚖️

 

Masszív Bitcoin vásárlásba kezdett a Grayscale Befektetési Alap

A Grayscale befektetési alap 60 762 BTC-t adott hozzá a portfoliójához a február 7 és május 17 közötti időszakban. Ez átszámítva azt jelenti, hogy naponta 607 bitcoint vásárolta a Grayscale ebben az időszakban. Az agresszívnak mondható vásárlási szándék áprilistól erősödött, amikor a bitcoin felezési láz a tetőfokán volt. Május 17-én 343,594 BTC-t kezel a Grayscale Bitcoin alapja, ami 21%-os növekedés a 100 nappal korábbi adatokhoz képest. Piaci értékét tekintve 2,77 milliárd dollárról 3,36 milliárd dollárra nőtt az alap értéke.

 

A Grayscale húzása a növekvő intézményi érdeklődés jele lehet?

Mint az a fenti összegek nagyságából is kiderül, a cég tevékenységével az intézményi befektetőket célozza meg. Jelenleg közel 4 milliárd dollár értékben kínál kriptovaluta termékeket befektetésre. Ezen pénzügyi termékek száma eléri a tízet, melyek a bitcon mellett ethereum, bitcoin cash, zcash, ripple és pár kisebb piaci részarányú kriptovaluták lehetnek. A szolgáltatás lényege az, hogy a befektetők úgy kerülhetnek kapcsolatba ezekkel a termékekkel, hogy ténylegesen nem kell birtokolniuk egyetlen kriptovalutát sem.

Az idei évre vonatkozóan ez akár tükrözheti az intézményi befektetők növekvő érdeklődését a kripto befektetések iránt. Egy hónappal ezelőtt ugyanis már volt egy hasonló hír a Greyscale körül, akkor az ETH körül forogtak a számok. Az idei évben kibányászott ethereum 50%-át vásárolták meg az ETH alapú befektetési portfólió bővítése céljából.

[buzzsprout episode='3417535' player='true']

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.93% $65,352.97
Ethereum ETH 2.71% $3,112.7
BNB BNB 3.28% $561.9
Solana SOL 7.45% $144.5
XRP XRP 1.52% $0.5017
Dogecoin DOGE 3.42% $0.1527
Cardano ADA 4.40% $0.4685
Litecoin LTC 0.73% $81.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!