Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt

A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt

Kína Shenzen városa a Huawei telekommunikációs óriással kötött partnerséget a vezető technológiák kiaknázása érdekében, beleértve a blockchain adoptációt is.

 

Kínában már zajlik a blockchain adoptáció

Szerintem senkinek nem mondunk újat azzal, hogy Kína élen jár a blockchain adoptáció és a technológia elterjedése terén. A kínai nemzeti digitális valuta fejlesztése szinte már a célvonalban van, Shenzen városa a Huawei segítségével kapcsol magasabb fokozatba!

A shenzeni Nanshan kerület kormánya bejelentette, hogy megállapodást kötött a Huawei távközlési óriással, hogy ösztönözze számos vezető technológia terjesztését. A hírt április 13-án a The Global Times közölte, melynek célja, hogy Shenzen egy modern ipari példa várossá váljon. 

blokklanc-a-gyakorlatban

A Huawei nem csak a blockchain adoptációt, de például a mesterséges intelligencia, big data és az 5G elterjesztésében is részt fog venni. 

 

Shenzen - A blockchain adoptáció központja

Shenzen egy Hong Kong és Kína közötti kereskedelmi csomópont, így alapvetően fontos szerepe van az ázsiai ország életében. A blockchain technológia a transzparens, biztonságos és gyors jellegéből adódóan számos felhasználási móddal bír. Shenzen kereskedelmi forgalmát például a blockchainen lebonyolítva rengeteg pénzt és időt tudna megspórolni a város a logisztikában és az ellátási láncban egyaránt.

Blokklanc-logisztika_cryptofalka

 A beszámolóban kihangsúlyozzák Shenzen, "blockchain barát" városának titulusát is, ez jól mutatja, hogy Kína mennyire is komolyan veszi a blockchain adoptációt. A tavalyi évben a Huawei a Kínai Központi Bankkal (PBoC) is partnerséget kötött, bár ennek kevés részlete került nyilvánosságra. Ami biztos, hogy a Huawei is elkezdett nyitni a blockchain technológia felé, például már 2018 áprilisában egy Hyperledger-re épülő blokklánc platformot is kifejlesztettek.

 

A Kínai kormány és a Huawei partnersége

A Kínai Központi Bank (PBoC) még 2019 szeptemberében jelentette be, hogy Shenzen városában fogják tesztelni a saját nemzeti digitális valutájukat. Az állam ezen projektjét a Huawei és több kínai óriás cég is támogatja.

Kicsit ketté szakadni látszik a világ ha blockchain adoptációról van szó. Úgy néz ki, hogy Kína valóban felismerte a technológiában rejlő hatalmas potenciált és mindent megtesz annak, hogy vezető legyen ebben az új világban. Ez mellett több vezető ország, mint Franciaország, Japán vagy Kanada is elkezdett lépéseket tenni a blokklánc irányába. Az Egyesült Államok viszont a korábbi számtalan blockchain szabadalma ellenére picit lemaradni látszik a témában, amit a Facebook Libra projektjének hátráltatása sem segít.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?
  3. PONTOS MATEMATIKAI MODELL A BITCOIN ÁR MEGHATÁROZÁSÁHOZ
  4. ÚJABB CSÚCSOKAT DÖNTÖGET A BITCOIN HASH RATE
  5. TETHER OLDOTTA MEG A PORNHUB ÉS A PAYPAL HARCÁT
  6. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  7. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  8. AZ ARANYNAK KÖSZÖNHETŐEN ENNYIT ÉRHET MAJD AKÁR EGY BITCOIN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -6.19% $63,776.72
Ethereum ETH -8.33% $3,276.79
Solana SOL -14.30% $176.83
BNB BNB -9.20% $512.08
XRP XRP -3.78% $0.589
Cardano ADA -10.24% $0.6089
Dogecoin DOGE -11.24% $0.1299
Litecoin LTC -5.21% $79.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!