Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptotőzsde jelentette be a napokban Hedge fund indítását

Kriptotőzsde jelentette be a napokban Hedge fund indítását

Új dobásra készül a Bitfinex kriptotőzsde. Egyre népszerűbbé váló befektetési formával állnak elő, a hedge fund-dal. A hedge fund-oknak a hagyományos befektetési alapokkal szemben megvan az az előnyük, hogy képesek együtt menni a trenddel, és shortolhatják is az árfolyamot. 

 

Fulgur Alpha néven indít hedge fund-t a Bitfinex kriptotőzsde

Bitfinex, az egyik legismertebb kriptotőzsde, $280m hedge fund indítását jelentette be

A botrányairól is híres kriptovaluta tőzsde, március 16-n posztolta a Bahama-szigeteken bejegyzett, Fulgur Alpha névre keresztelt hedge fund indítását.

A hedge fund-dal a Bitfinex célja az intézményi befektetők felé való nyitás, és csak is számukra lesz elérhető a lehetőség. 

A Fulgor Alpha letétkezelője az engedéllyel rendelkező Delchain Limited, ők felelnek az alap megőrzéséért. A szabályozóknak való megfelelést pedig a Bahama-szigeteken bejegyzett Deltec Fund Services és a Deltec International Group biztosítja. 

A Delchain egy vezető munkatársa, Bruno Macchialli arról számolt be, hogy a kriptovaluta tőzsde által indított hedge fund hagyományosan közelíti meg a piacot, és elsősorban a kockázat megfelelő kezelésére törekszik. Hozzátette azt is, hogy céljuk az intézményi  megjelenés a kriptovaluta befektetésekben. 

kriptotőzsde kriptotőzsde

 

Hedge fund-ok felemelkedése

Ahogy korábban a Cointelegraph oldal is beszámolt róla február közepén, az év első hónapja volt a legjobb január a kripto hedge fundok riportjai szerint. Míg januárban az alapok 21,15%-s megtérülést tapasztaltak, addig ugyanazok az alapok 1.31%-s hiányt szenvedtek februárban, amit valószínűleg jelentősebb veszteségek követnek március során a koronavírus miatt előállt krízis helyzet miatt. 

A hedge fund-oknak többnyire jó tapasztalata a kriptovlautákkal. A hedge fund és kripto fogalma nem összefüggő dolog, azonban pozitív élmények fűződnek ahhoz, mikor megjelentek kripto források az egyes hedge fund-ok portfóliójában. 2019 első felében a híres befektető, Bill Miller hedge fund-ja 40%-s növekedést tudhatott magának, hála a Bitcoin bevonásának.

 

Az eredeti cikk és háttérkép tulajdonosa a Cointelegraph oldal.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Elérte a kriptopiacot a koronavírus, leáll a CME Bitcoin futures
  5. Elon Musk ismét megmutatta melyik a kedvenc kriptovalutája
  6. Meglepő mennyit keres egy New York-i erőmű a bitcoin bányászattal
  7. Bányászok figyelem‼️ Spekulatív bányászat második rész

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.26% $70,722.6
Ethereum ETH 1.18% $3,550.38
BNB BNB 1.23% $580.48
Solana SOL 1.01% $186.86
XRP XRP 1.95% $0.6251
Dogecoin DOGE 18.22% $0.2187
Cardano ADA -0.38% $0.648
Litecoin LTC 0.47% $94.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!