Ilyen autót vehetsz 2022-re 1 Bitcoinból a Kraken CEO szerint

Szerző: | ápr 2, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Kraken kripto-tőzsde vezérigazgatója szerint, a dollár értéktelenedésének köszönhetően később akár Lamborghinit és Bugattit is vehetünk 1 Bitcoinért. 

 

Egyre többet ér 1 Bitcoin

A Bloombergenk adott interjúban Jesse Powel, a Kraken tőzsde igazgatója, hangsúlyozta a fiat devizák hosszútávú inflációs jellegét. Arra a kérdésre válaszolva, hogy mit jósol a Bitcoinnak hosszú távon, így válaszolt:

Azt hiszem, azt mondtam korábban, hogy a Bitcoin a végtelenségig fog menni. Ezt nehéz ugyan megérteni, mert dollárban mérjük az árfolyamot. 

Bitcoin Lamboért I Cryptofalka

Alternatív mérőeszközt társítva a Bitcoinhoz, Powel feltételezi, hogy a Bitcoin értéke az év végére a jelenlegi ‘áráról’ vagy úgy is mondhatjuk, hogy “Tesla Model 3 értékéről 1 Bitcoin / Lambo-ra illetve kis idővel később 1 Bitcoin / Bugatti-ra is emelkedhet.

A kripto-közösség számára az ilyen típusú eszközöket könnyebb mérni Bitcoinnal szemben, mert soha nem lehet tudni hol lesz a dollár értékének az alja. Egy év múlva tízszer annyi amerikai dollár lehet forgalomban, tehát nagyon nehéz mérni a Bitcoint a dollárral szemben. – nyilatkozta Powel

Míg a Bitcoin 2019 nagy részében és 2020 első felében egy használt 2010-es Honda Civic árát érte, addig a mostani 60 00$-os árfolyam mellett már bőven egy új Teslát vesz belőle az ember. Amúgy ezt 2021-ben már ténylegesen meg is teheti valaki, ugyanis a Teslánál már Bitcoinnal is lehet fizetni.

 

Az Ethereum is fontos eszközzé vált

Powel az Ethereumról is pozitívan vélekedett. Hangsúlyozta fontosságát, kijelentve, hogy napjainkban az NFT tevékenysége segíti elő a hálózat fontosságát. Az ETH2 várható bevezetése is jó hatással van a legnagyobb altcoinra, ugyanis a stakeléssel lekötött Ethereumok ideiglenesen ki vannak vonva a forgalomból, ami árfelhajtó hatással van az eszközre. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A Polkadot is egyre erősödik

Míg az Ethereum megteremtette az okosszerződések és a DeFi világát, addig vannak hasonló hálózatok is, amelyek hasonlóan jól teljesítenek és egyre fontosabbak az ökoszisztéma számára. Powel kijelentette, hogy a Polkadot hálózat a skálázhatóságának és alacsony díjainak köszönhetően a “következő Ethereum” lehet.

Polkadot I Cryptofalka

Forrás: https://en.cryptonomist.ch/

Nagyon sok érme kerül forgalomba a Polkadot hálózaton, és azt hiszem, hogy sok jó dolgot fogunk még látni. – mondta a Kraken igazgatója. 

A Polkadot a gyorsaságra és a hatékonyságra törekszik “parachain” technológiát használva, ahol több hálózati elösztóközpont (shardok) dolgozik együtt párhuzamosan.

Bár az Ethereum 2 hálózat is a shardhok bevezetésével szeretné elérni a gyorsaságot és a nagyobb skálázhatóságot, Vitalik Buterin, az Ethereum hálózat alapítója, egy hét eleji interjúban azt nyilatkozta, hogy ők most inkább a két Ethereum hálózati összeolvadásán dolgoznak. 

 

Összefoglalva

Láthatjuk, hogy mind a Bitcoin, mind a nagyobb piaci kapitalizációval és egyedi tulajdonságokkal rendelkező blokklánchálózatok egyre fontosabbak az ökoszisztémának. Egyre több új, és hasznos technológiai újítás érkezik. A fejlesztők, a meglévő blokklánc hálózat egyre jobbá tétele mellett arra törekednek, hogy hasznos újításokat vezessenek be, csökkentve a piaci különbségeket a Bitcoin és az altcoinok között. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka