Egyszerűsödnek kriptovalutás fizetések a Binance Pay-el

Szerző: | márc 13, 2021 | Kriptovaluta

Az egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsde, elindította a Binance Pay fizetési rendszert, amely érintés nélküli fizetést tesz lehetővé.

 

Binance Pay fizetési rendszer élesítve

A Binance nyilvánosan, alfa módban elindította a Binance Pay fizetési szolgáltatását, amely érintés nélküli, peer-to-peer kriptovaluta-fizetési funkciót tesz lehetővé. A tőzsde eredetileg már februárban elindította az alkalmazás próbaverzióját 250.000 felhasználó részére.

A Binance szóvivője elmondta, hogy az új szolgáltatás nem korlátozódik egyes felhasználókra, az mindenkinek számára elérhető. Tehát a Binance Pay szolgáltatáshoz csak egy Binance regisztráció és egy KYC (know your customer) azonosítás szükséges.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Egyszerű kriptós fizetés a Binance segítségével

Annak aki használni szeretné a szolgáltatást, a Binance alkalmazásban a fizetési funkciót kell választani. A szolgáltatás megkezdéséhez aktiválni kell a szolgáltatást a Binancen belül. Aktiválást követően a Spot wallet-ből fel kell tölteni az egyenleget és már lehet is használni. 

Binance Pay I Cryptofalka

Forrás: https://www.binance.com/

Fontos, hogy aki már használ Binance kártyát annak nem kell tenni semmit a szolgáltatás elindításához, mert a két pénztárca ugyanazon a címen működik. A Binance Pay több mint 30 kriptovaluta mellett 5 fiat pénznemet is támogat. Ilyen az euro, az angol font, ausztrál dollár, török líra és a brazil real. 

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao elmondta, hogy a nulla számlavezetési díjas szolgáltatás segíthet a fiat alapú fizetés hálózatok hiányosságainak kezelésében:

A hagyományos fizetési infrastruktúra szolgáltatásai magas tranzakciós díjjal járnak. Úgy látjuk, hogy a Binance Pay a hagyományos pénzügyi nehézségekre, korlátozásokra megoldással járhat. A pénzügyek egy olyan digitális világ és gazdaság felé mozdulnak el, ahol a kriptográfia áll ennek a változásnak a középpontjában, amely a nagyobb, globális lakosság számára előnyös. 

 

Összegzés

A hagyományos, nagy fizetési rendszerek lassan kezdik felismerni a kriptavalutákban rejlő lehetőségeket. Februárban a MasterCard, a világ legnagyobb pénzügyi processzora bejelentette, hogy több, mint egy milliárd felhasználóinak teszi elérhetővé a kriptovaluta-fizetéseket 2021-ben. A legnagyobb riválisa, a VISA már januárban kiadott egy közleményt, hogy elkötelezettek a kripto-fiat fizetések engedélyezésében. A PayPal pedig már novemberben engedélyezte hálózatán egyes kriptovaluták vásárlását. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka