Ismerd meg a KeepKey hardver pénztárcát

Szerző: | febr 9, 2022 | Kriptovaluta

Ahogy a mondás tartja: “Akkor a te kriptód, ha te birtoklod a privát kulcsodat!”. Egy KeepKey hardver tárca, pedig a legjobb mód erre.

 

Pontosan mi is az a hardver tárca?

A hardveres tárca a kriptovaluták offline tárolását teszi lehetővé. A felhasználó privát kulcsait (a blokklánc hálózaton kimenő tranzakciók engedélyezésére használt adat) egy biztonságos hardvereszközben tárolja. Így sokkal biztonságosabbá téve adott kriptovalutába történő befektetést. 

Ezek a tárcák a blokklánc ökoszisztéma kulcsfontosságú elemei. Egy adott befektetésnél nagyon fontos a befektetett tőke biztonsága, védelme. Az úgynevezett “cold wallet” biztonságot nyújt a blokklánc használata során. Ha még nem rendelkezel ilyennel, érdemes lehet beszerezni egyet. 

KeepKey hardver pénztárca bemutató 2022 I Cryptofalka

Forrás:https://www.analyticsinsight.net/how-do-crypto-wallets-work/

 

A KeepKey hardver pénztárca jellemzői

A KeepKey egy robusztus kialakítású alumíniumvázzal rendelkezik. Maga az eszköz hordozható és könnyen kézben tartható. A Keepkey egyik fő újítása a natív integráció a webalapú ShapeShift kereskedési platformmal. Ugyan a KeepKey mély integrációval rendelkezik a ShapeShifttel, a lehetőség, hogy más pénztárcaszoftverekkel használd továbbra is adott.  A terméket megrendelés után be kell állítani. Ez a kezdeti beállítás egyszerű és könnyen elvégezhető. 

Míg a ShapeShift natív integrációja a KeepKey fontos jellemzője, ennek megvan a maga árnyoldala is. Ha különböző eszközöket szeretnél vásárolni vagy cserélni a Shapeshiften, akkor létre kell hoznod egy fiókot, ahol el kell végezni a KYC ellenőrzést. Ha viszont csupán kriptovalutákat szeretnél küldeni és fogadni, akkor csak egy fiókot kell létrehoznod egy e-mail címmel. Ha egyáltalán nem szeretnél Shapeshift fiókot, használhatod a KeepKey Client böngészőbővítményt  vagy akár egy másik kriptopénztárca-szoftvert is.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A KeepKey tárca előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • egyszerű használat
 • robosztus kialakítás
 • jó ár/érték arány

Hátrányok: 

 • ShapeShift használatához fiók létrehozása szükséges
 • korlátozott a mobil támogatás
 • valamivel kevesebb valutát támogat, mint általában a versenytársai
KeepKey hardver pénztárca bemutató 2022 I Cryptofalka

Forrás:https://www.hardwarewallets.com.au/buy-hardware-wallet/keepkey-bitcoin-wallet/

Technikai adatok

Méretek 3.8 x 9.3 x 1.2 cm
Súly 54 g
Képernyő OLED
Kezelés Egy db nyomógomb
Kapcsolat Micro-USB
Elemes Nem
Kompatibilitás:  64 bites számítógépek (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) valamint Androidos okostelefonok.
Támogatott érmék száma +40

 

Összefoglalva

A KeepKey által 2017-ben került megvásárlásra a ShapeShift webalapú kereskedési platform. Mint ilyen, a KeepKey fő jellemzője a ShapeShifttel való magas szintű integráció. Kiváló választás lehet belépő szintű hardver tárcának. Viszont akik egyáltalán nem akarják használni a ShapeShift felületét, valószínűleg jobban járnak egy másik hardveres pénztárca megoldással. Összefoglalva, a KeepKey egy jól megtervezett, felhasználóbarát pénztárca bizonyos kompatibilitási korlátokkal, de kezdők számára megfelelő választás lehet.

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
 4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka