Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

Binance kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

A vezető kriptovaluta tőzsde, a Binance regisztrációját és számla nyitását mutatjuk be nektek magyarul. Lépésről-lépésre, képek segítségével. Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<

A cikk egy sorozatnak a része:

 Binance tőzsde ismertető

A kriptovaluta kereskedés megbízható platformja a Binance tőzsde az egyik legismertebb és legnagyobb kereskedési platform a világon. Itt találhatóak meg a legnépszerűbb kriptovaluták és a felhasználók széles funkcionalitást kapnak a kereskedéshez. A Binance az alacsony tranzakciós díjairól és a magas likviditásáról is híres, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony kereskedést.

Binance kriptovaluta tőzsde regisztráció I Cryptofalka

A tőzsdét 2017-ben indítottak útjára és mostanra már több mint 125 000 000 felhasználóval büszkélkedhet. Indulása után alig hat hónap alatt a 3,8 milliárd dolláros forgalmával a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje lett. Ehhez a gyors növekedöshez hozzájárult, hogy a kriptovaluta-kereskedelem előnyeit hamar felismerték, folyamatosan vesznek fel új kereskedelmi párokat és a technikai támogatás is minőségi. Úgy véljük, hogy a Binance.com egy megbízható, jó átlátható kripto-csere plattform, ezért a használatát bátran ajánljuk.

A kezdők számára ebben az útmutatóban összeállítottuk, hogyan lehet a tőzsdére regisztrálni, 2-faktoros biztonsági hitelesítést beállítani, a KYC-t elvégezni és kriptovalutát fogadni illetve küldeni. Így, néhány egyszerű lépés elvégézése után, rögtön el is kezdhetsz a tőzsdén kereskedni.

1. Binance tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

 • A Binance regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://accounts.binance.com/en/register?ref=LKD5PAZW , így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben a saját ajánlói linkünk is, mely segítségével te és mi is 20% kedvezményben részesülünk a kereskedési költségekből.

binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 • Ezután válasszuk ki, hogy milyen módon szeretnénk létrehozni a számlánkat. A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni és például a jelszavadat is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz. Válasszuk az első lehetőséget:

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Itt adjuk meg azt az email címet, amit használni fogunk a tőzsdéhez. Illetve ellenőrizhetjük, hogy sikeresen érvényesítettük-e a referral kedvezményünket. Ha üres, akkor ide bemásolhatod a saját ajánljói kódunkat a 20% kedvezmény érvényesítéséhez  >> LKD5PAZW <<

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyből a következő mezőbe kell bemásolnunk a kapott ellenőrző kódot:

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Az itt kapott sárga aktiválási kódot kell bemásolni a fent mutatott mezőbe:

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Ha ez megvan, akkor meg kell adnunk egy erős jelszót, amit használni fogunk a tőzsdén. Célszerű erős jelszót használni, ami hosszú, tartalmaz számokat, kis és nagybetűket is.

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál a Binance kriptovaluta tőzsdére! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

(A Binance tőzsde biztonsági rendszere további ellenőrzést kérhet arra vonatkozóan, hogy "valódi" ember vagy-e. Ehhez kattints a bal egérgombbal a puzzle darabra és lenyomva tartva mozgasd azt a csúszkán a célba.)

2. Binance tőzsde regisztráció, fiók hitelesítése

A Binance számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés. A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával.

A számla hitelesítésével a Binance növeli a felhasználók biztonságát és megakadályozza a pénzmosást és más illegális tevékenységeket. A Binance általában két fő típusú hitelesítést kérhet: az alapvető és az összetett hitelesítést. Az alapvető hitelesítés során a felhasználóknak általában egy fényképes személyazonosító okmányt (pl. útlevél vagy személyi igazolvány) és egy címet igazoló dokumentumot kell benyújtaniuk. Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Ez a folyamat magában foglalhatja a szelfi készítését a személyazonosító okmány mellett, valamint további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását.

 • Kattintsunk a Verify gombra a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta kereskedést

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Válasszuk ki hivatalos tartózkodási helyünket (Azt ahova a személyazonosító okmányaink is szólnak. A "how to verify my identity" alatt találunk egy rövid útmutatót az azonosításhoz)

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Adjuk meg személyes adatainkat pontosan az okmányainkon megegyező módon (figyeljünk az ékezetekre, harmadik nevekre stb.)

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Ezután készítsük elő az okmányainkat a hitelesítéshez

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Pipáljuk be, hogy elfogadjuk az azonosítás feltételeit

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Válasszuk ki melyik okmányunkkal szeretnénk elvégezni a hitelesítést (Személyazonosító okmány (ID) / Útlevél (Passport) / Tartózkodási igazolás)

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Ezután jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról. Ehhez használhatjuk a mobiltelefonunkat.
 • Ha ezzel is megvagyunk akkor a rendszer megkérhet arra, hogy készítsünk selfiet magunkról és szkenneljük körbe az arcunkat a kamera segítségével.

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen hitelesítetted a Binance számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

3. Binance tőzsde regisztráció, fiók biztonsági beállításai

A Binance számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfontosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére. A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot.

A Binance 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. Ehhez telepíthetünk egy autentikációs alkalmazást, például a Google Authenticator-t, amely biztonságos kódot generál a bejelentkezéshez. A mobil alkalmazáson keresztül kapott kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát. Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka Emellett a Binance lehetővé teszi a mobil telefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat. Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek.

Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni a Binance számlánkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

 • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "security" menüpontot a fent látható kép alapján.
 • Kattintsunk az Authenticator app kezeléséhez tartozó gombra
 • Ezután értesítést kapsz arról, hogy a kétfaktoros fiókvédelemet (2FA) ajánlott beállítanod. Válaszd a "Google Authentication" gombot.

 • A hitelesítés a Google segítségével a „Google Authenticator” mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS (iPhone) telefont használsz.

 • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
 • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a Binance tőzsde oldalán látható QR-kódot.

Fontos! Ezt a QR-kódot és a hozzátartozó kulcsot kinyomtatva tárold egy biztonságos helyen! Ennek a kódnak a hiányában, a Binance fiók visszaállítása nagyon körülményes folyamat.

 • Ezután rá kell kattintanod a ”I’ve backed it up, Continue.” (Biztonsági másolatot készítettem, folytassa) gombra a telepítés befejezéséhez.
 • Ezután az alkalmazás által generált kódot be kell másolnod a Binance oldalon található Google Authentication mezőbe.

Ha minden kész, kattints az „Enable 2FA” gombra. Ha az aktiválás sikeres, értesítést fogsz kapni. Ezután, valahányszor bejelentkezel a Binance fiókodba, meg kell adnod a 2FA kódot direkt a Google Authenticator alkalmazásból, de így még az email címed és jelszavad birtokában sem tud senki bejelentkezni a fiókodba. Ugyanis ehhez szükség van még a mobil telefonodra is, ugyanis az generálja az egyedi 2FA kódot!

Mobil telefonszám hitelesítése

A maximális biztonság elérése érdekében célszerű lehet a "security" menüpont alatt a mobil telefonszámunk hitelesítését is elvégezni. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, de tovább növeli a biztonságot.

 • Ehhez kattints a "security" menüpont alatt a "Phone number" beállításához tartozó gombra 

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka Ezután sms értesítést fogsz kapni a mobilodra, ahonnan ki kell másolnod a kapott kódot és azt be kell illesztened a Binance felületén az előző 2FA beállításhoz hasonlóan. Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen bebiztosítottad a Binance számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

Extra hitelesítési beállítás (Verified plus)

A "verified plus" státusz elérése lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyobb pénzügyi tranzakciók végrehajtását, valamint hozzáférést biztosít bizonyos különleges szolgáltatásokhoz és előnyökhöz a Binance platformon. A fiat valutával (euró, dollár, forint) való feltöltéshez Verified plus felhasználónak kell lenned! Ezért ezt is ajánlott elvégezni! Ehhez egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk, valamint csatolni egy a lakcímünket igazoló dokumentumot. Víz, áram, telefon vagy bankszámla dokumentumot kell csatolnunk, ami tartalmazza a hivatalos lakcímünket.

 • Válaszd az "Identification" menüpontot és kezd el a hitelesítést

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás tőzsdén I Cryptofalka

 • Add meg mire szeretnéd használni a Binancet (mindegy mit választasz)
 • Add meg a lakcímedet
 • Tölts fel egy 3 hónapnál nem régebbi dokumentumot, ami tartalmazza a nevedet és a hivatalos címedet (Víz, áram, telefon vagy bankszámla kivonat)

  Ha ez megvan akkor néhány napon belül ellenőrzi ezt a Binance és végre megkezdheted a Binance számlád teljeskörű használatát! Ezt a következő cikkünkben mutatjuk be:  

Így töltsd fel Binance számládat pénzzel és vásárold meg első Bitcoinodat vagy más kriptovalutádat!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.50% $64,622.55
Ethereum ETH -4.39% $3,399.19
BNB BNB -4.77% $579.7
Solana SOL -9.38% $132.27
XRP XRP -7.10% $0.4802
Dogecoin DOGE -10.54% $0.1195
Cardano ADA -10.42% $0.3711
Litecoin LTC -8.13% $71.56
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!