Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Top kripto mémek és jelentésük

Top kripto mémek és jelentésük

A mémek lehetőséget nyújtanak arra, hogy az emberek könnyed, humoros módon birkózzanak meg a piac hullámvölgyeivel.

 

A mémek virágkorukat élik

A kriptopiac rendkívül változékony, a kriptovaluták ára rövid időn belül drámaian ingadozhat. A mémek lehetőséget nyújtanak az embereknek arra, hogy könnyed, humoros módon fejezzék ki érzelmeiket, és megbirkózzanak a piac hullámzásaival.

A kriptokultúra nagymértékben az online közösségek és a közösségi média köré épül, a mémek pedig mostanában a kommunikáció széles körben használt formái közé tartoznak. Lehetővé teszik, hogy az emberek gyorsan, a közösség többi tagja számára könnyen érthető módon közvetítsenek összetett gondolatokat vagy érzelmeket.

A kriptovilág számos fogalma és kifejezése kihívást jelenthet azok számára, akik még nem ismerik a területet, a mémek segítségével viszont leegyszerűsíthetünk és elmagyarázhatunk sok mindent. A kripto tele van spekulációval és hype-okkal, a mémek pedig lehetőséget adnak arra, hogy kigúnyoljuk a szokatlanabb állításokat.

Íme egy válogatás a legnépszerűbb kripto mémekből.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A legnépszerűbb kripto mémek

Hodl

A "Hodl" a "hold" angol ige helyesírási hibájából származik egy 2013-as Bitcoin Forum bejegyzésben. Az eredeti hozzászóló, aki nyilvánvalóan frusztrált volt a Bitcoin volatilitása miatt, véletlenül azt írta, hogy "I am hodling" ahelyett, hogy "I am holding". Az elírás megragadta sokak figyelmét, és hamarosan a hodl népszerű kifejezéssé vált a kriptoközösségben, amelyet egy olyan hosszú távú befektetési stratégia kifejezésére használnak, amely a rövid távú piaci ingadozásokon keresztül tartja az adott kriptovalutát.

A mém gyakran használatos a kriptopiac volatilitásával összefüggésben, hogy kifejezze azt a hitet, hogy egy adott kriptovaluta értéke hosszú távon növekedni fog. A közösségi médiában, fórumokon és csevegéseken egy adott coin és egy hosszú távú befektetési stratégia támogatásának kifejezésére szolgáló módszerként találkozhatunk vele. A "Hold on for dear life" kifejezés háttereként is használják, utalva a kriptopiac volatilitására.

mémek | Cryptofalka knowyourmeme.com

When moon?

A "hodl"-hoz hasonlóan a "When moon?" is egy olyan kifejezés, amelyet az emberek az interneten használnak, hogy jelezzék izgatottságukat vagy a reményt, hogy egy adott kriptovaluta értéke drámaian nőni fog, és hatalmas megtérülést fog nyújtani. A "When moon?" mémhez gyakran társulnak olyan képek vagy GIF-ek, amelyeken karakterek vagy állatok, vagy éppen izgatott és reménykedő emberek néznek fel a holdra.

When Lambo?

A "When Lambo?" mém gyakran használatos, hogy kifejezze az emberek reményét, hogy hatalmas összegeket fognak keresni egy kripto befektetéssel - eleget ahhoz, hogy megvegyenek egy Lamborghinit, egy olyan luxus sportautó márkát, amely nagy teljesítményéről és a gazdagsággal és sikerrel való társításáról ismert. A "When Lambo?" kérdést feltevő emberek gyakran mellékelnek GIF-eket és Lamborghiniket vagy Lamborghinit vezető karaktereket ábrázoló képeket.

When Binance?

A "When Binance?" egy másik népszerű kérdés, amelyet a kripto közösségen belül a befektetők tesznek fel, akik remélik, hogy az őket érdeklő coin a Binance-en, a volumen szerint vezető kriptovaluta tőzsdén jegyezve lesz. Minden tőzsdének vannak szabványai és követelményei, és egy eszköznek egy jelentős tőzsdére való bevezetését gyakran az eszköz értékének jeleként és a projekt legitimitásának támogatásaként értékelik.

When institutional investors?

Az intézményi befektetők jellemzően nagy pénzügyi szervezetek, például bankok, fedezeti alapok és nyugdíjalapok, amelyek jelentős pénzügyi forrásokkal és befektetési tapasztalattal rendelkeznek. A kriptopiacra való belépésüket a technológia mainstream elfogadottságának és érvényesítésének jeleként értékelik. A "When Binance?" mémhez hasonlóan a "When institutional investors?" is kifejezi a reményt, hogy az intézményi befektetők belépnek a kriptopiacra.

mémek | Cryptofalka news.bitcoin.com

Doge

A kriptovilágban a "Doge" a Dogecoin kriptovalutára utal, amelyet 2013-ban viccből hoztak létre a népszerű "Doge" internetes mém alapján, amely egy Shiba Inu kutyát ábrázol. Eredete ellenére a Dogecoin komoly követőkre tett szert, és mára jelentős kriptovalutává vált.

A Doge mémhez gyakran társulnak képek vagy GIF-ek egy Shiba Inuról, a Dogecoin kabalájáról. A mémek gyakran tartalmaznak olyan kifejezéseket, mint az "such wow" és a "much moon", és gyakran használják őket arra, hogy kifejezzék a Dogecoin értéknövekedésének lehetősége miatti izgatottságot, vagy hogy kigúnyoljanak más, komolyabb projekteket.

 

És végül, de nem utolsó sorban...

When Satoshi?

A "When Satoshi?" kifejezi azt a reményt vagy várakozást, hogy a Bitcoin álnéven működő létrehozójának, Satoshi Nakamoto-nak a valódi személyazonossága kiderül. Nakamoto kiléte továbbra is ismeretlen, és a Bitcoin alkotója(i) körüli rejtély sok találgatást és kíváncsiságot vált ki a mai napig. A mémben gyakran szerepelnek Nakamoto-t ábrázoló karakterek vagy személyek, illetve a Nakamoto álnév képei.

Neked melyik a kedvenc mémed?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.32% $67,137.83
Ethereum ETH 0.58% $3,123.52
BNB BNB -0.31% $580.12
Solana SOL 0.33% $174.19
XRP XRP -0.32% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.24% $0.1557
Cardano ADA -0.77% $0.4814
Litecoin LTC 0.18% $84.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!