Jön a Coinbase IPO, tőzsdére viszik a kriptovaluta váltót

Szerző: | dec 18, 2020 | Árfolyam elemzés, Kriptovaluta tőzsde

Igazak a pletykák! Az amerikai kriptotvaluta tőzsde a Coinbase, benyújtotta a hivatalos papírokat a SEC-nek, jön a Coinbase IPO!

December 18-án, a Coinbase Global bejelentette, hogy benyújtotta a papírokat az Amerikair Tőzsde Felügyelethez (SEC). A kérelem benyújtása az S-1 formanyomtatványon történt, ami az USA-ban székhellyel rendelkező vállalatok számára előírt, új értékpapírok kezdeti regisztrációs formája. Bármely vállalatnak vagy értékpapírnak, amely megfelel a kritériumoknak, S-1 bejelentést kell benyújtania, mielőtt részvényei bevezethetők lennének az országos tőzsdéken. 

 

28 milliárd dolláros Coinbase IPO jöhet

A Messari Crypto kutatója, Mira Christanto, a vállalat üzleti eredményeit és tevékenységeit figyelembe véve 28 milliárd dolláros értékre becsülte a Coinbase IPO-ját.

Coinbase IPO I Cryptofalka

A Coinbase IPO bejelentését követően, 28 milliárd dollárra becsüljük a céget. A Coinbase az egyik legkiemelkedőbb kriptotőzsde, napi 1 milliárd dollár kereskedési volumennel. – mondta, Mira Christanto

A Messari elemzője hozzátette, hogy az értékeléshez használt modell figyelembe veszi a kereskedési díjakat, letétkezelési díjakat, a betéti kártyákat és egyéb kritériumokat is. 

Coinbase IPO I Cryptofalka

A kereskedési volumen elsősorban intézményi befektetőktől származik, és egy ügyfélre jutó átlagos részesedés 703 dollár. 

A TradingView adatai szerint, a kripto tőzsde eredményei nagyon impozánsak, ha figyelembe vesszük a kereskedési volumenét. Ez 2019-óta 7 milliárd dollárról 20 milliárd dollárra nőtt, vagyis a teljes kriptovaluta piac kapitalizációjának 3,12%-ra emelkedett.

Az utóbbi időben, több nagy intézményi befektető alap is Bitcoinba helyezte vagyona egyrészt. A Microstrategy, a Bitwise, Grayscale mind a Bitcoint választották értékőrző befektetésként. A Bitcoin rally következtében, ezeknek az alapkezelőknek a részvény értékei is szépen megugrottak. Ugyanakkor, a Coinbase kriptovaluta tőzsdének néha vannak hibái. A nagy Bitcoin áremelkedéseknél például akadozni szokott a rendszer. (Bér ezt szinte bármelyik mainstream kriptovaluta tőzsde elmondhatja magáról)

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Coinbase szervezeti átalakítása

A Coinbase szervezeti átalakításon ment keresztül, ami jelzte a Coinbase IPO eljövetelét. A társaság vezetésében részt vesz a kockázati tőke befektető Marc Andressen, a Google veteránja Gokul Rajaram, valamint a Cisco korábbi CFO-ja Kelly Kramer. 

Az Investopedia befektető és üzleti magazin szerint, a Coinbase IPO lesz a legnagyobb IPO, amely olyan tech óriásokénál is nagyobb lehet mint a Facebook (16 milliárd dollár), a Visa (18 milliárd dollár), vagy az e-kereskedelmi giga tech vállalat Alibaba (25 milliárd dollár).

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka