Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance és Coinbase hibák a Bitcoin rally alatt

Binance és Coinbase hibák a Bitcoin rally alatt

A Bitcoin várva várt 20000 dolláros történelmi áttörése technikai hibákat okozott a Binance és a Coinbase kriptovaluta tőzsdéken is.

 

Binance hiba és CZ visszajelzései

A Binance és a Coinbase egyaránt technológiai problémákkal küzdött szerdán, akkor, amikor a BTC először áttörte a 20000 dolláros határt. A Binance az oldal látogatóihoz kötötte a hiba forrását. Nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre. 

Binance I Cryptofalka

Elszállt a Bitcoin. Volt egy kis kapacitásprobléma. Alábecsültük a keresletet, egyelőre ezeket javítjuk. Sokkal több szervert állítunk hadrendbe. - tweetelte CZ, a Binance vezérigazgatója 

Nagyjából a tweet után fél órával egy másikban közölte, hogy a felhasználói számok emelkedésével lehet magyarázni a technikai problémákat. 

Binance I Cryptofalka

A Binancenél mindenki a probléma megoldásán dolgozott. A Bitcoin kereskedési forgalma 30%-kal emelkedett. UTC idő szerint 14.56-kor a problémát megoldottnak tekintették.

Az eset azért fura, mert júniusban aktiválta a Binance az eddigi legnagyobb frissítését, mely segítségével a tőzsde szerint 10-szer gyorsabb lett a platformjuk, mint volt. Úgy néz ki még ezzel az újabb változattal sem sikerült lefedni a maximális terhelést. 

 

Coinbase problémák

UTC idő szerint 14:45-kor a Coinbase is problémákat jelentett. A Coinbase kapcsolódási problémákat jelentett, írják. A Problémát, hamar, UTC 16:27-kor elhárították.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A Coinbase korábban is technikai nehézségekkel küzdött a nagyforgalmú időszakban. Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója a közelmúltban elmondta, hogy a tőzsde azon dolgozik, hogy a megnövekedett látogatói számokat kezelni tudja. 

 

Összegzés

A Binance és a Coinbase is a legnagyobb, legstabilabb tőzsdének számítanak, remélhetőleg a tőzsdék fel lesznek készülve a nagyobb forgalomnövekedésre és hasonló hibák nem fognak előfordulni a jövőben. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a legnépszerűbb kriptovaluta ára hol fog konszolidálódni. A cikk írásakor az árfolyam meghaladta már a 23500 dollárt is. Ezek a leállások a tradereket hátrányosan érinthetik, ha esetleg akadozik a kerekedés akkor nem tudnak időben shortolni vagy longolni. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.20% $67,748.22
Ethereum ETH -1.22% $3,787.08
BNB BNB -0.25% $597.23
Solana SOL 1.35% $169.53
XRP XRP 0.45% $0.5299
Dogecoin DOGE 1.91% $0.1659
Cardano ADA 0.75% $0.4581
Litecoin LTC 1.49% $83.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!