Kedvelik a milliárdosok a Bitcoin és az Ethereum befektetéseket

Szerző: | okt 14, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A kormányok drasztikus pénznyomtatásai miatt a milliárdosok a kriptovaluták felé fordultak, Bitcoin és Ethereum befektetéseket eszközölnek.

 

Az Ethereum és a Bitcoin is népszerű a befektetők körében

„Azért tartok Bitcoint, mert az amerikai kormány és a nyugati országok minden kormánya pénzt nyomtat az idők végezetéig” – mondta Barry Sternlicht milliárdos.
 
Ethereum és Bitcoin | Cryptofalka

Forrás: https://www.10xbcoin.com/

 
A JPMorgan vezérigazgatója, Jamie Dimon közelmúltban tett egy olyan megjegyzést, miszerint a Bitcoin értéktelen. Két jól ismert milliárdos ez ellen védekezni kezdett – bár mindketten azt mondják, hogy az Ether még néhány kívánatosabb tulajdonsággal rendelkezik.
 
Barry Sternlicht, a Starwood Capital Group társalapítója október 13-án a CNBC Squawk Box-nak adott interjújában kijelentette, hogy az arany valójában „értéktelen”, és a Bitcoint (BTC) tartja jó befektetésnek, mert a „ Föld nyugati féltekéjének” minden kormánya végtelen mennyiségű pénzt nyomtat.
 

 

A becslések szerint, Sternlicht vagyonának nettó értéke körülbelül 4,4 milliárd dollár, és a Starwood Capital Group-on keresztül ismerte meg a világ, ingatlanpiaci befektetéseiről. A befektetési céget 1991 -ben alapították, és állítólag körülbelül 95 milliárd dollár értékű vagyont kezel (AUM).
 
 

Nem Soros György az egyetlen nagy hal, aki kriptovalutába fektet

Sternlichtet megkérték, hogy ossza a véleményét Jamie Dimon-nak a BTC „értéktelenségével” kapcsolatban. De ő ezt másképp gondolja. 
 
„Az arany is értéktelen, és az ezüst is, úgy értem, hogy van néhány ipari felhasználásuk, de csekély. Azért birtokolom a Bitcoint, mert az amerikai és a nyugati kormányok rengeteg pénzt nyomtatnak.” – mondta.
 
A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban, akinek nettó vagyona 4,3 milliárd dollár, hasonló véleményen volt, amikor a CNBC Make IT -nek adott interjút. Cuban azt mondta, hogy a Bitcoin „jobb, mint az arany”, ám szerinte az Ethereum rendelkezik a „legnagyobb potenciállal” befektetésként.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Annak ellenére, hogy Sternlicht a Bitcoint előnyben részesítette az aranynál, az Ethereum-ot nagyobb dicsérettel illette:
 
„A Bitcoin egy olyan érme, aminek valódi célja nincs, csak egy értéktároló, és egyelőre még nagyon volatilis. Az Ethereum számomra jobb, egy programozható Bitcoin, és rengeteg más érme is épül erre a rendszerre. ” -nyilatkozta
 
Majd hozzátette: “Nagyon érdekelt a blokklánc -technológia, és a digitális főkönyv, amely mindent megváltoztat, valószínűleg a kezdeti szakaszban vagyunk.”

 
Soros György milliárdos befektető családi vagyonkezelője a napokban nyilatkozta azt, hogy részvényeinek egy részét kriptovalutákra cseréli. 
Azonban egyelőre nem minden milliárdos ült fel a kriptovaluták robogó vonatára. Larry Fink, a világ legnagyobb vagyonkezelőjének, a BlackRock -nak (9 400 milliárd dollár AUM) elnöke kijelentette, hogy „valószínűleg inkább Jamie Dimon táborában van”.
 
“Nem vagyok a Bitcoin rajongója, de azt hiszem, hogy egy digitalizált valutának óriási szerepe van” – mondta.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka