Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Aki keres, az talál - lehetőségek a medvepiacon

Aki keres, az talál - lehetőségek a medvepiacon

Az utóbbi időben a kripto-piac nem tartogatott túl sok izgalmat számunkra, viszont mégis akadt 1-2 olyan altcoin, amire megérte odafigyelni. Ilyen volt nemrégiben az EOS / BTC pár is, amelyre a Cryptofalka elemzői árgus szemmel figyeltek.

 

EOS-ra vetettek szemet az elemzőink

Még mindig bizonytalan jelenleg a BTC, és az Ethereum lendülete is egyre fáradtabbnak látszik. Ez az ALT / BTC pároknál szintén rizikót és bizonytalanságot feltételez, ugyanis ha a nagyoknál borul valami, akkor az a kicsiket nem kíméli. 

EOS I cryptofalka

A BTC lankás oldalazása ismét kezdett azonban jó táptalajt adni az altoknak. Nem érződik még az a hangulat, mint kb. egy hónapja, amikor elég nagyokat tudtunk menni az ALT / BTC párokon, de ismét egyre több altcoin kezdett jól muzsikálni, miközben az ETH / BTC is felfele tört ki.

Egyelőre továbbra is a türelmen volt az ALT / BTC pároknál a hangsúly, de érdemes volt kémlelni a piacot, nem minden altcoin fújt visszavonulót!

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Profitálj velünk medvepiaci körülmények között is!

Mindig van néhány alt, amikbe ilyenkor menekül a tőke és ellen tudnak menni a piaci trenddel. Az EOS kimagaslott a többi alt közül és igazán erőteljeset lendült felfelé, nagyon szépen a TA szerint mozgott.

Hozta a papírformát; jött a korrekció, amit már vártunk nála, majd a fordulópontot is óraműpontossággal hozta és nagyon szépen fordult a várt támaszunkról. 

EOS I cryptofalka

 

Azok, akik velünk utaztak a trenddel, be is húzhattak maguknak +20% profitot, ami medvepiaci körülmények között szerintünk remek kiszálló. 🔥

 

EOS I cryptofalka

A Cryptofalka tagjait ez az eredmény valószínűleg nem érte meglepetésként, ugyanis elemzésekben és streamekben folyamatosan beszéltünk a tagoknak arról, hogy egyre jobban fest az EOS grafikonja.

 

Ne maradj le a következő lehetőségről!

A medvepiac kemény leckéket oszt a kriptovilág számára és türelemre int. Azonban ritkán ezen a piacon is akad 1-2 altcoin, amelyben szép lehetőségek rejlenek. Az EOS mostani szárnyalása erre tökéletes példa, szembe ment a piaccal és bejött a TA alapján valószínűsített trendfolytatás.

Biztosak vagyunk abban, hogy lesznek még ilyen lehetőségek. Ha erről most lemaradtál, csatlakozz a Cryptofalka privát kereskedői csoportjához, ahol időben értesülhetsz szakértőinktől az esetleges új potenciálokról! 

Sőt, discord tagjaink között minden hónapban értékes ajándékok találnak gazdára! Nézz be a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkra és játssz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.22% $67,063.25
Ethereum ETH 0.56% $3,124.99
BNB BNB -0.02% $581.13
Solana SOL 0.56% $173.89
XRP XRP -0.30% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.43% $0.1554
Cardano ADA -0.50% $0.4822
Litecoin LTC 0.03% $84.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!