Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
LISTA Megadrop: Szerezz airdrop jutalmakat a Binance tőzsdén!

LISTA Megadrop: Szerezz airdrop jutalmakat a Binance tőzsdén!

A Binance Megadrop keretei között most LISTA tokeneket kaphatsz airdrop jutalomként. Útmutatónk segítségével megtudhatod, hogyan szerezz egyszerűen Lista DAO tokent még a kriptotőzsdén való listázás előtt.

LISTA tokent oszt airdrop jutalomként a Binance

A Binance Megadrop-ban bemutatásra kerülő 2. projekt a Lista (LISTA), egy liquid staking és decentralizált stabilcoin protokoll.

A Lista DAO nyílt forráskódú likviditási protokollként működik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hozamot érjenek el a fedezett kriptoeszközökön, például BNB, ETH és stabilcoinokon. Emellett lehetővé teszi a decentralizált stabilcoinja, a lisUSD kölcsönzését is. 

LISTA megadrop I Cryptofalka

A protokoll kettős tokenmodellt alkalmaz, amely egy decentralizált stablecoinból, a lisUSD-ből és a LISTA-ból áll, azonnali konverzióra, eszközfedezetre, kölcsönzésre és hozamfarmolásra szolgáló mechanizmusokkal. 

A LISTA a Lista DAO natív, helyettesíthető tokenje, amelyet a protokollon belüli kormányzási és segédfunkciókhoz használnak. Ösztönzőket biztosít a felhasználók hozzájárulásának és a Lista DAO ökoszisztémában való részvételének elősegítésére. 

A tokent úgy tervezték, hogy megkönnyítse a decentralizált közösségi kormányzást és elősegítse a protokollal való aktív elkötelezettséget, így a Lista működési modelljének kulcsfontosságú eleme.

Jó ha tudod! A Binance lesz az első platform, amely a LISTA tokent listázza. Minden olyan állítás, miszerint ezt a tokent a megadott időzítés előtt kínálják eladásra, scam-nek minősül!

Mi a Binance Megadrop?

A Binance Megadrop egy új token bevezetési platform, amely integrálja a Binance Simple Earn-t és a Binance Web3 Wallet-et, újragondolva az airdrop-élményt. A Megadrop korai hozzáférést biztosít a kereskedőknek a kiválasztott Web3 projektekhez, mielőtt azok a Binance-en listázásra kerülnének.

Hogyan? A felhasználók feliratkozhatnak határozott idejű termékekre, azaz előre meghatározott fix időre leköthetik BNB coinjaikat, és/vagy különböző Web3 küldetéseket teljesíthetnek pluszpontokért cserébe, hogy később azokkal arányos tokenjutalmakat kapjanak.

Hogyan kezdj hozzá a Binance Megadrophoz?

1. Jelentkezz be a KYC-vel hitelesített Binance-fiókodba. Még nincs fiókod? Ismerd meg cikksorozatunkban a Binance kriptovaluta tőzsdét, és a platform saját digitális valutáját, amely átformálta a kriptovaluta kereskedést.

Ha referral kódunkkal regisztrálsz, most 20%-ot spórolsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<

binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

2. Hozz létre egy Binance Web3 tárcát. (A Megadropban csak a Binance Web3 Walletben létrehozott, biztonsági másolatokat tartalmazó (backed-up) tárcák vehetnek részt. 

3. Miután regisztráltál és létrehoztad a web3 wallet-et, iratkozz fel a BNB Locked Products-ra

és/vagy

4. Menj a Binance App-on a Megadrop-ra, és teljesítsd a kijelölt Web3 küldetéseket további pontszámok összegyűjtéséhez és a pontszámszorzó megszerzéséhez.

A felhasználók a Megadrop funkció oldalán ellenőrizhetik, hogy egy küldetés sikeresen teljesült-e. A jutalmak a felhasználók Binance Spot tárcájába kerülnek.

Binance Lista Megadrop I Cryptofalka

Összegezve tehát: A Megadrop keretei között a felhasználók BNB coinokat zárolhatnak és/vagy feladatokat teljesíthetnek a Web3 tárcájukban, hogy korai hozzáférést kapjanak a kiválasztott Web3 projektek jutalmaihoz, mielőtt a tokenek a Binance tőzsdén listázásra kerülnek.

Hogyan lehetsz jogosult a Megadropra?

Az airdrop jutalmak begyűjtése pontozáson alapuló megadrop mechanizmusra épül. Tehát, a Megadrop jutalom mértéke a felhasználó összpontszámán alapul, az összes jogosult felhasználó összpontszámának arányában. 

Pontozási rendszer:

Simple Earn-ben zárolt BNB-pontszám: A felhasználók a zárolt BNB coinok mennyiségén és az előfizetési időszak hosszán alapuló pontszámot kapnak. A hosszabb előfizetések magasabb pontszámot eredményeznek. Ez a pontszám ingadozhat, mivel a napi pillanatfelvételek átlagán alapul.

Web3 Quest bónusz és Web3 Quest szorzó: A felhasználók Web3 Quest bónuszt és Web3 Quest szorzót kapnak, ha az összes kijelölt Web3 Questet a megadott minimumkövetelményeknek megfelelően teljesítik. 

Teljes pontszám = (Zárolt BNB pontszám * Web3 Quest szorzó) + Web3 küldetés bónusz.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.42% $66,962.55
Ethereum ETH 0.98% $3,515.43
BNB BNB -1.44% $585.15
Solana SOL -0.45% $177.5
XRP XRP 0.82% $0.6014
Dogecoin DOGE -0.88% $0.1362
Cardano ADA -2.48% $0.424
Litecoin LTC -3.20% $71.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!