Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Meglepett a Forint mélyrepülése? A Cryptofalka követőit nem

Meglepett a Forint mélyrepülése? A Cryptofalka követőit nem

Mélyrepülésben a forint, izgalmas és FUD-dal teli időszak ez, amikor gyakran gondolkozik el az ember azon, hova menekítse a nehezen megkeresett forintjait vagy, hogy vajon mikor érdemes felhalmozni egy csekély eurót vagy dollárt? Szerencsére a Cryptofalka elemzőire ebben a témában is számíthatnak a követőink.

 

Kriptovaluták mellett nálunk világpiaci elemzésekre is számíthatsz

Bár szeretnénk, hogy a bitcoin árfolyama elszakadjon a hagyományos világpiaci történésekről, ez idáig még nem következett be. Ezért úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a kriptovaluták világából kicsit kitekinteni és messzebbről nézni a piaci összképet. A privát kereskedő csoportunk tagjainknak ebből kifolyólag a kriptopiaci körkép mellett számos alkalommal vettük górcső alá a hagyományos részvénypiacokat és a külföldi devizák világpiacát is.

Érdemes volt figyelmet szentelni a bejegyzéseinknek, ugyanis aki követte az EUR / HUF és USD / HUF elemzéseinket, azt nem érte váratlanul a forint újbóli gyengélkedése.Ugyanis már márciusban arra hívtuk fel a követőnik figyelmét, hogy érdemes becserélni a forintot dollárra vagy euróra.

 

Világpiaci elemzés I Cryptofalka

Egy gyors példával élve, aki a szakértőink által behatárolt 365-370 Ft-os tartományban bevásárolt még márciusban az most talán nyugodtabb szívvel vág bele az idei külföldi nyaralásnak.

 

SZÍVESEN LÁTNÁL MÉG HASONLÓ ELEMZÉSEKET? CSATLAKOZZ A PRIVÁT CSOPORTUNKHOZ VAGY NÉZZ BE A NYILVÁNOS CSOPORTUNKBA ÉS NYERJ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT!

 

Az euró mellett a dollárt sem tévesztettük szem elől

Nem voltak kétségeink azzal kapcsolatban sem, hogy a dollár is töretlenül menetel majd tovább. Május elején azt sem láttuk kizártnak, hogy megüti a 400 Ft-ot. Ezúton sajnos azt kell mondanunk, hogy szakértőink nem tévedtek. 

 

Világpiaci elemzés I Cryptofalka

Nem kellett sokat várni, a napokban új történelmi mélypontot ért el a forint. Továbbra is az látszik szinte minden chart-on, hogy részvényekből, kriptóból, aranyból, kisebb valutákból mindenki dollárba menekül. Több évtizedes csúcson van jelenleg a dollár erősségét mutató index is.

Dollár forint elemzés I Cryptofalka

 

Összefoglalva

A nemzetközi hangulat nemrég ugyan javulni látszott a kamatemelések mentén, azonban szerda délelőtt új mélypontokra esett a forint árfolyama, miközben az euró, az amerikai dollár és a svájci frank is új történelmi csúcsokat döntött. Kétségbeejtő a tendencia, de vajon hol lehet a vége? Vajon szembekerül majd a Bitcoin élete első komolyabb gazdasági recessziójával? 

Ezt és még sok más érdekes témát boncolgatunk a Cryptofalka berkein belül, ahol szakértőink megpróbálnak némi segítséget nyújtani ahhoz, hogy kevésbé legyen fájdalmas a forint szinte töretlen gyengülése.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,118.27
Ethereum ETH 0.73% $3,122.76
BNB BNB -0.25% $579.91
Solana SOL 0.91% $174.58
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.06% $0.1557
Cardano ADA -0.71% $0.4808
Litecoin LTC 0.23% $84.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!