Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi az OMNI? Új projekt indult a Binance Launchpoolban!

Mi az OMNI? Új projekt indult a Binance Launchpoolban!

A Binance nemrég jelentette be 52. launchpool projektjét, az OMNI-t. Kattints a gombra, és csapj le az OMNI tokenekre még mielőtt elindulna a token kereskedése a kriptovaluta tőzsdén!

A legnépszerűbb kriptotőzsde szárnyai alatt növekszik az OMNI Network!

A blokklánc technológia világa folyamatosan fejlődik, és ez alól az Ethereum, a decentralizált alkalmazások (dAppok) vezető platformja sem kivétel. A skálázhatósági kihívások kezelésére az Ethereum rollup megoldásokat alkalmaz - olyan technológiákat, amelyek a tranzakciókat a fő láncon kívüli, gyorsabb feldolgozás érdekében kötegelik. Ez azonban széttöredezi az ökoszisztémát, mivel a felhasználók és eszközeik a különböző rollupok között elszigetelődnek.

Erre nyújt megoldást az Omni Network, egy innovatív 1. rétegű blokklánc, amelyet ennek a problémának az áthidalására terveztek. Az Omni központi hubként működve az összes Ethereum rollupot egyetlen, egységes rendszerbe kívánja kapcsolni. Ez elősegíti a fejlesztők és a felhasználók számára egyaránt az összekapcsolt és hatékonyabb környezet kialakulását.

Az Omni egy újszerű architektúrát használ, amelynek középpontjában az "újraalkotás" áll. Ez az innovatív koncepció validátorokat és delegátorokat használ a hálózat biztosítására. A validátorok ellenőrzik a protokollüzeneteket, kezelik a jutalmakat, és fenntartják a validátorhalmaz integritását. A delegátorok viszont úgy járulnak hozzá a hálózat biztonságához, hogy Ethereum (ETH) tokenjeiket az általuk választott validátoroknál teszik le.

Az OMNI token az Omni Network natív tokenje, és döntő szerepet játszik a hálózat irányításában és gazdasági biztonságában. Itt a lehetőség, hogy részese legyél a projekt sikerének, ugyanis a Binance Launchpool, az ígéretes blokkláncprojektek felfedezésének iparágvezető platformja, az OMNI token hivatalos bevezetésének házigazdája. Azonban már csak néhány napja van a kriptovaluta kereskedőknek arra, hogy akár jelentős OMNI készletet halmozzanak fel a legnépszerűbb kriptotőzsde platformján.

Szerezz OMNI tokent a Binance tőzsdén listázás előtt!

Binance Launchpool egy olyan platform, ahol kriptovaluták stakelésével tudunk új induló projektek tokenjeihez hozzájutni még a tőzsdére való bevezetés előtt. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális valutáikat likviditási poolba helyezzék, ahol hozamot generálhatnak, így a kereskedőknek extra passzív jövedelmet kínál.

Az OMNI Launchpool része a Binance szélesebb körű kezdeményezésének, amely az innovatív blokkláncprojektek támogatására irányul. A kriptotőzsde továbbra is kulcsszerepet játszik a kriptopénz-iparban, platformot biztosítva az új projektek számára, hogy ismertséget szerezzenek, és a felhasználók számára, hogy a blokklánc-technológia legújabb fejlesztéseivel foglalkozzanak.

Az OMNI tokenek teljes készlete 100 000 000 darabra van korlátozva. Ezeket a tokeneket stratégiailag úgy osztják szét, hogy biztosítsák az egészséges és fenntartható hálózati ökoszisztémát. A Launchpool célja, hogy a maximális készlet 3,5%-át szétossza jutalomként a BNB-t és FDUSD-t stakelő felhasználók között. 

A Binance ezt követően 2024 április 17-én listázza az OMNI tokent a kriptotőzsdén, és megnyitja a kereskedést a OMNI/BTC, OMNI/USDT, OMNI/BNB, OMNI/FDUSD és OMNI/TRY kereskedési párokkal. 

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.27% $67,400.82
Ethereum ETH -2.31% $3,763.5
BNB BNB -0.87% $595.88
Solana SOL 0.70% $169.41
XRP XRP -0.03% $0.5293
Dogecoin DOGE 0.46% $0.1644
Cardano ADA -0.04% $0.4567
Litecoin LTC 1.41% $84
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!