A kripto appok letöltése 280%-kal nőtt a Super Bowl után

Szerző: | febr 23, 2022 | Kriptovaluta

Az amerikai Super Bowl egy nagyon népszerű sportesemény. Nem hagyták ki a lehetőséget a kriptotőzsdék sem és felpörgették reklámjaikat.

 

Tarolnak a kripto appok a Super Bowl után

Úgy tűnik, hogy a vállalatok több szempontból is kamatoztatják a Super Bowl-on megjelenő hirdetések előnyeit. A hirdetésekben szereplő applikációk letöltése is gyakran megugrik ilyenkor. A kriptovaluta reklámok terén egy hirdetés messze felülmúlta a várakozásokat, ez pedig a Coinbase retro reklámja volt. A reklám egy élénk színű pattogó QR-kódot tartalmazott, amely az ikonikus ide-oda mozgó DVD logóra emlékeztetett.

A Super Bowl napján a Coinbase applikáció letöltéseinek száma 309%-kal nőtt a hirdetés megjelenése után. Ezt követően sem csökkent sokkal az érdeklődés, hétről-hétre 286%-kal többen töltötték le az alkalmazást a Sensor Tower alkalmazásintelligencia cég adatai szerint. A kinyert adatokat és a top 10-es listát az alábbi ábra foglalja össze:

Forrás:finbold.com

 

A Coinbase azonban nem az egyetlen kriptovalutákkal foglalkozó alkalmazás, amely jól teljesített. Az öt legnépszerűbb alkalmazás közül három (amelyeknek letöltése jelentősen megnövekedett), kriptoalkalmazás volt. Az eToro app-jának letöltésszáma hétről-hétre 132%-kal nőtt, míg az FTX letöltések száma 130%-kal ugyanebben az időszakban, ami kimagasló növekedésnek számít. 

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Letöltési rangsor = app népszerűség? 

A Super Bowl-on való debütálás előtt a Coinbase még csak a 124. helyen állt. A hirdetés azonban olyannyira népszerű volt, hogy az kriptotőzsde alkalmazása nem sokkal ezt követően összeomlott a terhelés alatt. A szolgáltatás helyreállt és hétfőre már a második legnépszerűbb alkalmazás lett az Egyesült Államokban App Store-on.

Az adatok felhasználásával a Sensor Tower felmérte, hogy a Super Bowl reklám milyen jól teljesített azon vállalatok számára, akik reklámokat futtattak a mérkőzések alatt.

 

Forrás:bloomberg.com

 

Titoktartási megállapodásokra hivatkozva azonban a vállalkozás nem tud konkrét letöltési számokat megadni. Ennek ellenére a közölt adatok betekintést engedhetnek a hirdetések hatásába. Minden bizonnyal ez a jelentős keresletnövekedés a kriptovalutákkal foglalkozó appok iránt tovább segíti majd a technológia adaptációját.

 

Összefoglalva

A fenti növekedést mutató számok magukért beszélnek. Egyre többen és többen tartanak valamilyen kriptovalutát. Röviddel a februári reklám után a Coinbase bejelentette, hogy 2022-ben további alkalmazottak toborzásával kívánja bővíteni tevékenységét, hogy lépést tudjon tartani a megnövekedett kereslettel. Jelenleg a kriptokereskedési platform célja, hogy akár 2 000 fővel növelje a munkavállalói létszámát, hivatkozva a Web3 által nyújtott „hatalmas lehetőségekre”.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.