Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
BlackRock, te vagy az? Rejtélyes kriptotárca tűnt fel

BlackRock, te vagy az? Rejtélyes kriptotárca tűnt fel

Egy ismeretlen tárca az elmúlt három hónapban több mint 3 milliárd dollár értékű bitcoint halmozott fel, ami spekulációk hullámát indította el a lehetséges tulajdonosról.

3 hónap alatt lett a 3. legnagyobb bitcoin-tárca

Egy titokzatos Bitcoin-tárca alig több mint három hónap alatt a világ harmadik legnagyobb Bitcoin-tulajdonosává vált, és az időzítés vad elméleteket szült a tulajdonosáról. A BitInfoCharts kriptostatisztikai platform adatai szerint a tárca címére először március 8-án érkezett Bitcoin. A következő három hónap és két hét alatt a tárca elképesztő 118 000 BTC-t halmozott fel - ami jelenlegi árfolyamon 3,08 milliárd dollárt ér.

Bercoin bercode I Cryptofalka

A Bitcoin gyors és jelentős felhalmozódása egyetlen tárcacímen belül számos találgatást váltott ki. Egyes felhasználók szerint valószínűleg egy kriptotőzsde mozgatja a pénzt, míg a Crypto Twitter néhány radikálisabb tagja egy vadabb elméletet tett közzé - azt sugallva, hogy a BlackRock az "első számú gyanúsított".

Binance és Bitfinex az első két helyen

Az elmélet nem alapul semmilyen szilárd bizonyítékon, azonban sokan nagy fekete szikláról készült képek közzétételével osztották meg sejtésüket. A BitInfoCharts szerint a világ jelenlegi legnagyobb Bitcoin-tárcái a Binance és a Bitfinex tulajdonában vannak - mint Bitcoin cold wallet-ek. bitcoin tárca I Cryptofalka A harmadik helyen az ismeretlen Bitcoin bálna tárca áll, majd a negyedik helyen egy másik Binance cold wallet következik. A BlackRock június 15-én keltett nagy érdeklődést a kriptopiacon, amikor kérelmet nyújtott be egy spot Bitcoin ETF termékre, amely - ha az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet elfogadja - az első ilyen jellegű termék lesz az Egyesült Államokban.  

Jöhet a 150 000 dolláros bitcoin ár?

A BlackRock kérelme hasonló spot termékek beadásának tömegét váltotta ki a Wall Street más nehézsúlyú szereplői, köztük a Fidelity, az Invesco, a Wisdom Tree és a Valkyrie részéről. A spot Bitcoin ETF kilátása izgalomba hozta a kriptoelemzőket, akik megosztották a Bitcoin árfolyamára vonatkozó bullish előrejelzéseiket - a Fundstrat kutatási vezetője, Tom Lee szerint például a 2024 áprilisában bekövetkező feleződést követően a Bitcoin érménkénti ára elérheti a 150 000 dollárt.    

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.26% $67,360.53
Ethereum ETH -3.06% $3,689.16
BNB BNB -2.62% $595.33
Solana SOL -5.98% $165.72
XRP XRP -0.31% $0.5243
Dogecoin DOGE -4.60% $0.1584
Cardano ADA -4.20% $0.4615
Litecoin LTC -0.77% $85.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!