Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ismerd meg a KeepKey hardver pénztárcát

Ismerd meg a KeepKey hardver pénztárcát

Ahogy a mondás tartja: "Akkor a te kriptód, ha te birtoklod a privát kulcsodat!". Egy KeepKey hardver tárca, pedig a legjobb mód erre.

 

Pontosan mi is az a hardver tárca?

A hardveres tárca a kriptovaluták offline tárolását teszi lehetővé. A felhasználó privát kulcsait (a blokklánc hálózaton kimenő tranzakciók engedélyezésére használt adat) egy biztonságos hardvereszközben tárolja. Így sokkal biztonságosabbá téve adott kriptovalutába történő befektetést. 

Ezek a tárcák a blokklánc ökoszisztéma kulcsfontosságú elemei. Egy adott befektetésnél nagyon fontos a befektetett tőke biztonsága, védelme. Az úgynevezett "cold wallet" biztonságot nyújt a blokklánc használata során. Ha még nem rendelkezel ilyennel, érdemes lehet beszerezni egyet. 

KeepKey hardver pénztárca bemutató 2022 I Cryptofalka Forrás:https://www.analyticsinsight.net/how-do-crypto-wallets-work/

 

A KeepKey hardver pénztárca jellemzői

A KeepKey egy robusztus kialakítású alumíniumvázzal rendelkezik. Maga az eszköz hordozható és könnyen kézben tartható. A Keepkey egyik fő újítása a natív integráció a webalapú ShapeShift kereskedési platformmal. Ugyan a KeepKey mély integrációval rendelkezik a ShapeShifttel, a lehetőség, hogy más pénztárcaszoftverekkel használd továbbra is adott.  A terméket megrendelés után be kell állítani. Ez a kezdeti beállítás egyszerű és könnyen elvégezhető. 

Míg a ShapeShift natív integrációja a KeepKey fontos jellemzője, ennek megvan a maga árnyoldala is. Ha különböző eszközöket szeretnél vásárolni vagy cserélni a Shapeshiften, akkor létre kell hoznod egy fiókot, ahol el kell végezni a KYC ellenőrzést. Ha viszont csupán kriptovalutákat szeretnél küldeni és fogadni, akkor csak egy fiókot kell létrehoznod egy e-mail címmel. Ha egyáltalán nem szeretnél Shapeshift fiókot, használhatod a KeepKey Client böngészőbővítményt  vagy akár egy másik kriptopénztárca-szoftvert is.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A KeepKey tárca előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • egyszerű használat
 • robosztus kialakítás
 • jó ár/érték arány

Hátrányok: 

 • ShapeShift használatához fiók létrehozása szükséges
 • korlátozott a mobil támogatás
 • valamivel kevesebb valutát támogat, mint általában a versenytársai

KeepKey hardver pénztárca bemutató 2022 I Cryptofalka Forrás:https://www.hardwarewallets.com.au/buy-hardware-wallet/keepkey-bitcoin-wallet/

Technikai adatok

Méretek 3.8 x 9.3 x 1.2 cm
Súly 54 g
Képernyő OLED
Kezelés Egy db nyomógomb
Kapcsolat Micro-USB
Elemes Nem
Kompatibilitás:  64 bites számítógépek (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) valamint Androidos okostelefonok.
Támogatott érmék száma +40

 

Összefoglalva

A KeepKey által 2017-ben került megvásárlásra a ShapeShift webalapú kereskedési platform. Mint ilyen, a KeepKey fő jellemzője a ShapeShifttel való magas szintű integráció. Kiváló választás lehet belépő szintű hardver tárcának. Viszont akik egyáltalán nem akarják használni a ShapeShift felületét, valószínűleg jobban járnak egy másik hardveres pénztárca megoldással. Összefoglalva, a KeepKey egy jól megtervezett, felhasználóbarát pénztárca bizonyos kompatibilitási korlátokkal, de kezdők számára megfelelő választás lehet.

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
 4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $67,374.73
Ethereum ETH -3.45% $3,692.04
BNB BNB -2.51% $595.67
Solana SOL -5.34% $165.07
XRP XRP -0.44% $0.5217
Dogecoin DOGE -3.62% $0.1595
Cardano ADA -3.26% $0.4619
Litecoin LTC 0.05% $85.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!