Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Opera támogatja a Bitcoint, a Polygont és a Solanát

Az Opera támogatja a Bitcoint, a Polygont és a Solanát

Az Opera böngésző nyolc új blokkláncot támogat, köztük a Bitcoint, a Polygont és a Solanát is, hogy megkönnyítse a dApp-ok elérését.

 

Az Opera a blokklánc technológiák felé nyit

A bejelentés szerint a webböngésző olyan jól ismert projekteket támogat, mint a Bitcoin, a Polygon, a Solana, valamint a StarkEx, a Ronin, a Celo, a Nervos és a Cosmos alapú IXO. A Polygon dApps már elérhető a cég új Web3 böngészőjében, az úgynevezett Crypto Browser Project keretein belül Androidon és asztali PC-ken egyaránt.

[embed]https://twitter.com/Opera_Crypto/status/1509089854294011907[/embed]

Az év elején az Opera bevezette az új Crypto Browser Project nyilvános bétaverzióját mobilra és asztali eszközökre egyaránt. A Crypto Browser Project egy önálló böngésző, amely beépített dApp támogatással és non-custodial kriptopénztárcával rendelkezik. Tartalmazza továbbá a Crypto Corner-t, amely hozzáférési pontot biztosít a legfrissebb kripto hírekhez, árakhoz, díjakhoz és piaci hangulathoz, közelgő airdropokhoz, oktatási tartalmakhoz és eseménynaptárhoz.
 
A Solana, a StarkEx, a Deversifi, az IXO, a Ronin, a Nervos, a Bitcoin és a Celo jelenleg csak az Opera for Android-ban érhető el, és várhatóan a következő hónapokban jelenik meg a Crypto Browser Projectben.
„Az átlagos webfelhasználók még mindig haboznak a Web3 használatában. A Solana, a Polygon mobilböngészőnkbe való integrálásával mostantól hozzáférhetnek ezekhez a technológiákhoz egy biztonságos és ismert böngészőben.” – kommentálta a bevezetést Jorgen Arnesen, az Opera Mobile márkaépítésért felelős igazgatója.
Nexo kriptovaluta váltó

 

A böngésző multi-chain ökoszisztémát épít

Az oslói székhelyű vállalat azt nyilatkozta, hogy a 2. rétegű (2nd layer) ökoszisztémákat kulcsfontosságú stratégiának tekinti üzletfejlesztése szempontjából, hogy több millió felhasználót biztosítson a Web3-nak. A 2. réteg kifejezés olyan blokklánc hálózatokra utal, amelyek egy nagyobb főhálózatból (vagy 1. rétegből) épülnek fel, mint például az Ethereum. Ha a tevékenységet áthelyezi a főhálózatról, az ilyen típusú hálózatok sokkal gyorsabbak, olcsóbbak és skálázhatóbbak.
 
Multi-chain hálózat | Cryptofalka Forrás: edge.app
 
A Polygon, a Ronin és a StarkEx mind 2. rétegű megoldást kínálnak. Ronin az Axie Infinity nevű, népszerű play to earn kriptojátékot is vezérli. Az Opera szerint a Solana a blokklánc szektorban is életképes szereplő, hiszen nemcsak magas skálázhatóságot és rendkívül alacsony tranzakciós költségeket kínál, hanem energiahatékony (PoS) konszenzusos modellt is.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.25% $64,777.06
Ethereum ETH -4.07% $3,416.19
BNB BNB -4.42% $581.7
Solana SOL -8.65% $133.54
XRP XRP -6.41% $0.4821
Dogecoin DOGE -9.66% $0.1202
Cardano ADA -9.93% $0.3727
Litecoin LTC -7.88% $71.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!