A Mastercard bevezeti az NFT kártyákat

Szerző: | szept 30, 2022 | Kriptovaluta

A testreszabható Mastercard NFT kártya csak a kiválasztott blue chip kollekciók NFT avatárjait támogatja.
 

 

A Mastercard létrehoz egy NFT bankkártya terméket

A Mastercard bevezeti a testreszabható, nem helyettesíthető token (NFT) betéti kártyákat, amelyek lehetővé teszik egyes kártyabirtokosok számára, hogy ha bizonyos NFT gyűjteményekből avatárokat birtokolnak, akkor hozzáadják a grafikát a fizetési kártyához.
 

 

A betéti kártyákat a HI európai kriptovaluta tőzsdei platformmal kötött partnerség keretében teszik elérhetővé, lehetővé téve a Gold tagoknak, hogy személyre szabják betéti kártyáikat egy igazolhatóan birtokukban lévő NFT-vel. A platform arany tagságát legalább 100 000 HI Dollar’s ​​(HI) stakelésével lehet elérni, ami körülbelül 4600 dollár értékű.
 
A kártyákkal fiat valutával, stabilcoinnal vagy bármely, a felhasználó birtokában lévő kriptovalutával lehet fizetni minden olyan helyen, ahol elfogadják a Mastercard bankkártyákat. A felhasználóknak egyéb ösztönző funkciók is elérhetőek, mint például a szállodai kreditek, a készpénz visszatérítés vagy éppen a Netflix- és Spotify előfizetések árengedményei.
 
A Mastercard kripto- és fintech engedélyezési alelnöke, Christian Rau kijelentette, hogy az NFT-k és a blokklánc fejlesztések iránti fogyasztói érdeklődés mellett a fizetési szolgáltató „elkötelezett amellett, hogy elérhető fizetési választássá tegye a kriptovalutákat, a használni kívánó közösségek számára”.
 
Az új bankkártya típus csak egyes NFT gyűjteményeket támogat. A felhasználók csak CryptoPunk, a Moonbirds, a Goblintown, Bored Ape és az Azuki gyűjteményeket kapcsolhatják a kártyához. Ezen NFT-k tulajdonosainak aranytaggá kell válniuk, és igazolniuk kell NFT-tulajdonjogukat a platformon, hogy megkaphassák egyéni kártyáikat. Ezenkívül a kártyák csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) 25 országában és az Egyesült Királyságban érhetők el.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Újra nő az NFT-k iránti érdeklődés

A kriptopiacokon az elmúlt néhány hónapban tapasztalt szélesebb körű visszaeséssel egyetemben a legtöbb blue chip NFT gyűjtemény ára is nagyot esett. Ennek ellenére az NFTGo adatai azt mutatják, hogy a blue chip NFT-k teljesítménye szeptember 12. óta folyamatosan növekszik.
 
Az NFT piac emelkedésének biztos jele, hogy napokban újra rekord áron értékesítettek egy CryptoPunk NFT-t. A 2924-es CryptoPunk-ot egy névtelen befektető 4,5 millió dollárért vásárolta meg
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.