Megérkezett az NFT-k Dogecoin-ja, az ApeCoin

Szerző: | márc 17, 2022 | Altcoin, Árfolyam elemzés

Megérkezett a híres NFT kollekció a Board Ape Yacht Club NFT-k natív tokenje, az ApeCoin, melynek értékét a közösség határozhatja meg.

 

APECoin a BAYC NFT tulajdonosoknak

Az ApeCoin-t a BAYC NFT-k tulajdonosai között osztják szét, és a tervek szerint „elsődleges tokenként” fogják használni a Yuga Labs és az Animoca Brands p2e játékainak új ökoszisztémájában. A Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-k tulajdonosai – köztük olyan hírességek, mint Eminem, Steph Curry, Jimmy Fallon és Mark Cuban – egy vadonatúj tokent kapnak ApeCoin (APE) néven. Az APE egy újabb ösztönzőt jelenthet az exkluzív digitális eszközklubhoz való tartozásért.

A BAYC NFT-k tulajdonosai egyenként körülbelül 10 000 tokent igényelhetnek, de a hamarosan megjelenő 1 milliárd ApeCoin-t is szétosztják majd különböző felhasználók között.
 
Az ApeCoin DAO weboldala szerint a teljes kínálat 62%-át egy ökoszisztéma-alapba teszik, 14%-át az „indító közreműködőknek” adják, a tokenek 9,75%-át a BAYC alkotói, és a 8%-át a Yuga Labs birtokolja majd. A fennmaradó 6,25%-ot pedig a Jane Goodall Alapítványnak ajánlják fel, amely egy csimpánzok élőhelyeinek megőrzésével foglalkozó jótékonysági szervezet.
 
Míg maga a token technikailag különálló marad a Yuga Labs-től, a cég teljes mértékben elfogadja az ApeCoin-t, mint “elsődleges tokent minden új termékhez és szolgáltatáshoz”, amely a Yuga Labs-től származik. A cég szerint ez magában foglal egy még kiadásra váró play-to-earn blokklánc-játékot, amelyet a fejlesztő csapat még idén piacra akar dobni az nWay játékfejlesztővel partnerségben. Az ApeCoin-t a hamarosan megjelenő Benji Bananas játékban is használni fogják, amelyet a hongkongi székhelyű Animoca Brands blokklánc-játékvállalat fejleszt.
 
BAYC I Cryptofalka

Forrás: coinlive.me

 
Az Animoca Brands társalapítója és az ApeCoin DAO igazgatósági tagja, Yat Siu elmondta, hogy az ApeCoin előrelépést jelent az NFT-k fejlődésében.
„Az ApeCoin egy token, amely a mai NFT-k korszerűségét képviseli – bizonyos értelemben az NFT-k jelenlegi kultúrájának kifejeződése.”
Kijelentette, hogy az ApeCoin „az NFT-k Dogecoinjává válhat, ahol az értéket a közösség határozza meg. Siu optimista a token jövőjét illetően, és megjegyezte, hogy a hasznosságát a játékokon keresztül azonnal biztosítani fogják.
„Maga az új token rendelkezik némi kezdő értékkel. Az előnyök között olyan kreatív energia lesz, amely egyesíti a technológia és a kultúra keverékét, amelyet a BAYC közösség már elindított, és sokkal nagyobb közösség is eléri majd az ApeCoin helyettesíthető és átruházható természete miatt.”
 

A brand alapján sikeres lehet az új token

Tavaly áprilisi indulása óta a Bored Ape Yacht Club a legmagasabb rangú NFT kollekciók közé nőtte ki magát. A kollekció a mai napig vonzza a hírességeket. A múlt héten a Yuga Labs megvásárolta a másik két legnagyobb NFT projektet – a CryptoPunks-ot és a Meebits-t, ezzel kiterjesztve dominanciáját a növekvő NFT piacon. A weboldal szerint az ApeCoin idővel minden nagyobb tőzsdén megvásárolható lesz.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka