Megnyílik a metaverzum első kórháza

Szerző: | júl 9, 2022 | Kriptovaluta

Az Egyesült Arab Emírségekben még ebben az évben egy metaverzumban működő egészségügyi intézményt indítanak, amely lehetővé teszi, hogy a betegek avatarok segítségével konzultálhassanak az orvosokkal és kaphassanak kezeléseket.

 

Avatár-orvos titoktartás a metaverzumban

Az avatárod mostantól helyetted is elmehet az orvoshoz, ha túl gyengének érzed magad.  A Thumbay Group nevű egészségügyi vállalat a jövő októberben nyitja meg az Egyesült Arab Emírségek első metaverzumban működő kórházát.  Ez a létesítmény egy teljesen működőképes virtuális kórház lesz. A betegek saját maguk személyre szabott digitális reprezentációját használva kereshetik fel azt egy számítógéppel generált 3D-s világban.

Ez úgy fog kinézni, hogy az avatárod végzi majd a munkát, virtuálisan, ami kevesebb fizikai mozgást jelent (beleértve például a dugóban való elakadást is). Senki nem fog nyúlni a testedhez, hogy diagnosztizálhasson. Valóban, a vállalkozás kissé távolinak hangzik, de úgy tűnik, manapság mindig újfajta tevékenységek formálódnak a metaverzumban: ruhaboltok, ingatlanirodák, cipőmárkák, koncerttermek, futballstadionok, új avatárok és még esküvők is.

Mondd el, mi kell, és a metaverzum megalkotja.

Nexo kriptovaluta váltó

A Thumbay Group elmondta, hogy a betegek hosszú távú ellátására fognak összpontosítani, különösen a tartósan munkaképtelenek esetében. A vállalat ágyhoz kötött betegeket lát el kiterjesztett valóság és virtuális valóság metaverzum eszközök segítségével, hogy otthonuk kényelméből kommunikálhassanak az orvosokkal.

A Thumbay Group felfogadott egy szakembert, aki minden orvosát megtanítja arra, hogyan kell kapcsolatba lépni a betegekkel a hamarosan felépülő, virtuális egészségügyi központban.

 

Kezelés és konzultáció a virtuális valóságban

A Thumbay Group alelnöke, Akbar Moideen Thumbay elmondta, hogy a vállalat mesterséges intelligenciát integrál a kórház rendszerébe. Kamerákat fognak telepíteni, amelyek figyelik a betegek autójának rendszámát és arcát, amikor belépnek a kórházba. A metaverzum hardvere kiterjesztett valóság (XR – extended reality) eszközökből, mikrochipekből, érzékelőkből és egyéb csúcstechnológiájú komponensekből áll.

virtual hospital

forrás: medium.com

Drága, nagy sebességű hálózatokra, hatalmas tárhelyre, nagy teljesítményű számítógépekre és headset-ekre van szükség ahhoz, hogy a metaverzumot a lehető legvalósághűbb és legszórakoztatóbb módon élhessük át.

Ezek a metaverzum kütyük bonyolultabb technológiát használnak a valósághű megjelenésű virtuális környezet létrehozásához, így drágábbak is. Ami a konzultációs díjakat illeti, amelyeket a vállalat még nem hozott nyilvánosságra, azok valószínűleg az egészségügyi szolgáltatók által felszámított átlagos távkonzultációs díjhoz lesznek hasonlóak – mondta Thumbay. 

 

Próbáld ki a publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Az Egyesült Arab Emírségek a metaverzum fellegvárává válhat

Eközben Dubaj nemrég létrehozott egy munkacsoportot a metaverzum fejlesztések és lehetőségek nyomon követésére.  A virágzó metropolisz 2030-ra azzal számol, hogy a metaverzum hozzájárul a bruttó hazai termékhez, és több mint 4 milliárd dollárral tesz hozzá az ország gazdaságához. A terv eredményeként 42 000 munkahely virtualizációját is előrevetítik.

Az Egyesült Arab Emírségek Egészségügyi Minisztériumának vezetésével 2021 januárjában Dubajban létrehozták az első metaverzumra épülő ügyfélszolgálati központot. Az ország a virtuális tér jelentős szereplőjévé kíván válni, és szabályozási és jogszabályi alapokat tervez a milliárd dolláros ágazat számára.

 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.