Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Tokiói Egyetem a metaverzumban tart képzéseket

A Tokiói Egyetem a metaverzumban tart képzéseket

A Tokiói Egyetem, más néven Todai, az év folyamán számos tanulmányi programot kínál, amelyek a metaverzumban zajlanak.

 

Metaverzumban tartanak egyetemi képzéseket

A The Asahi Shimbun helyi hírügynökség szerint a kurzusokat a középiskolásoknak és a munkaerőpiacon dolgozó felnőtt tanulóknak kínálják majd.
 
Metaverzum | Cryptofalka Forrás: thenationview.com
 
A metaverzum tanulmányi programok a Todai Mérnöki Kar és a mérnöki vonatkozású posztgraduális iskolák ellenőrzése alatt fognak működni. A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet kapnak. A projektet azért indították el, hogy pótolják a "digitális átalakításon" és a "fejlett technológiákon" dolgozó képzett személyzet hiányát.
 
Az egyetem tisztségviselői azt is hangsúlyozták, hogy a metaverzumban való tanulás egy olyan helyzetet is teremt, amelyben „kortól, nemtől, társadalmi helyzettől és lakóhelytől függetlenül bárki megismerheti a mérnöki és információtudományt”.
 
 
 
 
A kriptovalutákat és az NFT-ket nem említették külön. Mivel az ország számos népszerű metaverzum projektnek ad otthont, valószínűleg szó esik majd a blokklánc alapú platformokról is. A középiskolás diákok bevezető képzést kapnak az ökoszisztémáról, valamint megismerhetik a mérnöki, tudományos és más kapcsolódó területeken lévő munkalehetőségeket.
 
A tartalmat online és személyes leckéken vegyesen kapják meg. Az egyetemisták és a már dolgozók lehetőséget kapnak az átképzésre/továbbképzésre a mesterséges intelligenciára (AI), a következő generációs kommunikációs technológiára és a vállalkozói oktatásra összpontosító online kurzusokon keresztül. Arra is törekedni fognak, hogy több nőt vonzzanak a programok tanulmányozására, mivel problémaként azonosították a női képviselet hiányát a mérnöki területen.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Japán és a metaverzum

Japánban több figyelemreméltó méltó metaverzum projekt is zajlik. Július 25-én a Japan Today arról számolt be, hogy egy fukuokai csoport, a JACFA virtuális támogatási szobát indított a SecondLife Metaverse platformon. A csoport kifejezetten azon dolgozik, hogy a hikkikomorit – olyan visszahúzódó embereket, akik lényegében nem hajlandók elhagyni otthonaikat – visszaintegrálják a társadalomba.
 
Továbbá a niigatai NSG College League keretében összesen 29 kereskedelmi iskola (szépség, sport, technológia, vendéglátás stb.) 3800 diákja a metaverzumban tartotta 2022-es tanévnyitó ünnepségét. Így mindenki könnyedén részt vehetett a rendezvényen a COVID-19 fertőzés kockázata nélkül.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.21% $51,175.65
Ethereum ETH -0.84% $2,948.07
BNB BNB 0.63% $382.63
Solana SOL -1.81% $102.67
XRP XRP -1.06% $0.5389
Cardano ADA -1.96% $0.5902
Dogecoin DOGE -0.78% $0.08409
Litecoin LTC -0.26% $68.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!