Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Heterosis: szó szerint virágzik a metaverzum

Heterosis: szó szerint virágzik a metaverzum

Lépj be a Heterosis lenyűgöző digitális kertjébe, Mat Collishaw művész legújabb projektjébe, amelyen keresztül az NFT-k világába merül!

 

Mi az a Heterosis?

Mat Collishaw egy újfajta tulipánmánia felé fordítja figyelmét.

A Heterosis nevű projekt egy úttörő NFT-alapú virággyűjtemény és egy magával ragadó metaverzum élmény, amelyet Danil Krivoruchko művész, a snark.art és az EL-GABAL metaverzum építészekkel közösen hozott létre. A snark.art az og.art protokoll mögött álló cég, amelyre a Heterosis és számos más NFT-projekt épül.

Heterosis | Cryptofalka yahoo.com

 

A projekt két fő elemből áll: a szaporítható NFT növényvilág gyűjteményéből és egy virtuális üvegházból - a londoni Nemzeti Galéria benőtt, posztapokaliptikus újjáépítéséből.

Collishaw hangsúlyozta a Heterosis projekt jelentőségét, mint a bevett művészeti formáktól való eltérést és egy teljesen újszerű médiumban való kísérletezést.

"Megpróbálunk dinamikus dolgokat létrehozni, amelyek fejlődnek, mutálódnak, és képesek vagyunk meglátogatni őket ezekben a virtuális társadalmi rendszerekben - az ilyen dolgok semmilyen más médiumban nem lennének lehetségesek."

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Alkoss Te is NFT virágokat!

Minteléskor minden gyűjtő egy egyedi Heterosis virágot kap, amelynek saját tulajdonságkombinációja és DNS-e a tulajdonos pénztárcájának tartalma alapján generálódik. A tulajdonosok ezután részt vehetnek egy hibridizációs játékban, így maguk is alkotókká válhatnak.

A gyűjteményben lévő bármely két NFT keresztezhető, új mutációkat, színeket és mintákat aktiválva, hogy teljesen új és egzotikus digitális virágfajokat hozzanak létre. Amikor egy új hibrid keletkezik, a tulajdonos eldönheti, hogy megtartja-e jelenlegi virágát, vagy lecseréli az újra - így biztosítva, hogy a gyűjteményben lévő NFT-k száma mindig ugyanaz maradjon.

Heterosis | Cryptofalka biz.crast.net

 

A hibridizációhoz a gyűjtőknek díjat kell fizetniük a másik "szülő" tulajdonosának. A hibridizáció árát maguk a gyűjtők határozzák meg, ezzel ösztönözve az egyre ritkább és szebb virágok létrehozását.

A mintelési folyamat kedden kezdődött, és a projekt "Diamond Hands előértékesítése" során órák alatt el is kelt az összes darab. Az értékesítés csütörtökig tart.

 

Lépj be a metaverzum üvegházába!

A digitális üvegház számos eszközön keresztül elérhető, és nagy felbontású, valós idejű megjelenítést kínál több ezer vibráló virágról, fáról és egyéb növényzetről. A felhasználók akár rá is nagyíthatnak egyes virágokra, hogy közelebbről megnézhessék azokat.

"Bemehetsz oda, találkozhatsz más gyűjtőkkel, beszélgethetsz, és a gyűjtemény összes virágát láthatod a jelenlegi állapotukban ebben a közösségi metaverzum környezetben" - mondta Collishaw.

A Heterosis magával ragadó környezete és interaktív funkciói jelentős előrelépést jelentenek a digitális művészet és az NFT-k terén.

"Létrehoztuk a Londoni Nemzeti Galériát, amelyet gyakorlatilag úgy építettünk újjá, mintha elhanyagolt, elhagyott, elkorhadt, teljesen eluralkodott volna rajta a szerves anyag, mintha a festészetnek ezt a régi analóg világát elhanyagolták, elpusztították, elhagyták volna, és most a digitális művészetnek ez az új, virág formájú, feltörekvő médiuma veszi át az uralmat" - mondta.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.95% $65,805.83
Ethereum ETH -3.69% $3,455.58
BNB BNB -1.43% $596.97
Solana SOL -7.46% $137.73
XRP XRP 0.56% $0.494
Dogecoin DOGE -9.57% $0.1225
Cardano ADA -7.80% $0.3807
Litecoin LTC -5.90% $73.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!