Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Vitalik Buterinnek NFT gyűjteménye van?

Vitalik Buterinnek NFT gyűjteménye van?

Meglepett kereskedők özönlenek az NFT projekthez, amely az Ethereum alkotójának kézzel aláírt dokumentumait tartalmazza. A Quadratic Funding pár óra alatt milliókat kaszált a digitális gyűjtemény ötletével.

 

NFT kollekció Vitalik Buterin aláírásával

Az Ethereum alkotója, Vitalik Buterin a Web3 egyik nagy híressége. Nem csoda tehát, hogy a hír az NFT gyűjteményről, amely az ő nyilvánvaló jóváhagyását tartalmazza, lángra lobbantotta a Twittert - és az NFT-k több millió dollár értékű eladásához vezetett mindössze pár óra alatt.

Vitalik NFT I Cryptofalka Forrás: Opensea.io

Az NFT-kollekciót, amely az Ethereum alkotójának, Vitalik Buterinnek a népszerű Web3 finanszírozási modellhez való hozzájárulását ünnepli, a Metalabel hozta létre a Web3 finanszírozási platformmal, a Gitcoinnal együttműködve.

A publikus kiadású mint március 1-jén indult, de úgy tűnik, az NFT kereskedők kicsit lemaradhattak a hírről, ugyanis a másodlagos eladások hirtelen megszaladtak a kezdeti értékesítési időszak végét követően.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit kell tudni az NFT projektről?

A gyűjtemény minden egyes NFT-je - a Metalabel nyelvén "lemeze" - úgy néz ki, mint egy album borítója, és tartalmazza a "Liberális radikalizmus" című 2018-as whitepaper digitális változatát: Buterin és társszerzői, Glen Weyl és Zoë Hitzig közgazdászok által aláírt "A Flexible Design for Philanthropic Matching Funds". Ez a Metalabel első "Quality Drop" projektje.

Az NFT-projekt a kvadratikus finanszírozás koncepciójának megalkotására emlékezik, egy olyan modellre, amely az egyéni adományokhoz illeszkedő alapok biztosításával igyekszik maximalizálni a projektekhez való hozzájárulásokat. 

Vitalik NFT I Cryptofalka Forrás: gitcoin.metalabel.app

A matematikai képlet "a projekteket a hozzájáruló emberek száma alapján rangsorolja". A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy néhány bálna nem határozhatja meg, hogy a hozzájárulásuk nagysága alapján hogyan delegálják a megfelelő pénzeszközöket. Minden NFT-hez két esszé is tartozik a kvadratikus finanszírozásról a Gitcoin társalapítóitól, Kevin Owockitól és Scott Mooretól. 

 

A projekt DAO-k és NFT-k ötvözete

A projekt a DAO-k és az NFT-k elemeit ötvözi; a "metalabelek" olyan emberek csoportjai, akik együtt adják ki munkáikat. Ez egy új keretrendszer, amelynek célja, hogy a művészek új cég alapítása nélkül hozhassanak létre és működtethessenek együtt egy közös hírlevelet, zenei kiadványokat vagy más munkákat.

Az NFT további 12 korlátozott példányszámú "aláírt" kiadása a whitepaper dedikált fizikai példányait tartalmazta, és egy hollandiai aukción keresztül kerültek értékesítésre. A dropból és a másodlagos jogdíjakból származó összegeket a Gitcoin megfelelő alapjába és a Weyl által elnökölt Plurality Institute nevű kutatószervezetbe irányítják vissza.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.69% $64,780.9
Ethereum ETH 1.83% $3,153.81
BNB BNB 1.93% $570.94
Solana SOL 4.00% $150.64
XRP XRP 3.94% $0.5285
Dogecoin DOGE 4.73% $0.1627
Cardano ADA 6.71% $0.5053
Litecoin LTC 4.49% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!