Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Meta kripto szolgáltatásokat vezethet be

A Meta kripto szolgáltatásokat vezethet be

Tokenek és digitális valutakölcsönzési szolgáltatások jöhetnek a Meta alkalmazásaiba. A tokenek célja a metaverzumban való pénzügyi elszámolás.

 

A Meta újra a kripto világa felé nyit

A közösségi média óriás Facebook anyavállalata, a Meta állítólag virtuális valuta bevezetését, valamint kölcsönszolgáltatás elindítását tervezi. Az új szolgáltatásokat a cég tulajdonában lévő alkalmazásaiban, a Facebook-ban, a WhatsApp-ban, az Instagram-ban és a Messenger-ben alkalmazná. A Financial Times jelentése szerint a tokenek és a digitális valuta irányába történő elmozdulás célja az alternatív bevételi források feltárása, ugyanis az utóbbi időben csökken az érdeklődés a Facebook és az Instagram iránt. A Meta potenciális digitális fizetőeszközét, amelyet az alkalmazottak állítólag Mark Zuckerberg vezérigazgató után „Zuck Bucks”-nak neveztek el, a metaverzumban kívánják használni.

[embed]https://twitter.com/FT/status/1511800203187306497[/embed]

A jelentés nem állítja, hogy a Meta hagyományos, blokklánchoz kötött kriptovalutákat vizsgál, hanem központilag vezérelt tokeneket. Ezeket a tokeneket alkalmazáson belüli elszámoláshoz használják, hasonlóan a játékon belüli pénznemekhez. A cég állítólag azt is fontolgatja, hogy „társadalmi tokeneket” hoz létre az elköteleződési jutalmakhoz, valamint „alkotói érméket” az influencereknek.
 
meta I cryptofalka Forrás: bbc.com
„Módosítjuk termékstratégiánkat és ütemterveinket, hogy prioritásként kezelhessük a metaverzum építését, és azt, hogy hogyan néznek ki a fizetések és a pénzügyi szolgáltatások ebben a digitális világban” – nyilatkozta a Meta pénzügyi részlegének vezetője, Stephane Kasriel.
A virtuális valuták bevezetése a Meta alkalmazásaiba a Facebook és az Instagram nem helyettesíthető token (NFT) integrációját vizsgáló vállalat mellett jöhet létre. A jelentés azt sugallja, hogy a Meta már 2022 májusában elindítana egy kísérleti NFT projektet. Az NFT piacterének potenciális elindításának korai szakaszában van, olyan módszereket vizsgált, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyűjthető tokeneket hozzanak létre. David Marcus, a Facebook által támogatott Diem token társ alkotója augusztusban azt mondta, hogy a cég „határozottan keresi” az NFT iparágba történő bejutást.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Facebook a Meta névvel alapozta meg a metaverzumba lépését

A Facebook 2021 októberében átkeresztelkedett Metára, mondván, hogy a vállalat kiterjeszti fókuszát a közösségi médián túlra is. A változás azután történt, hogy több dokumentum is nyilvánosságra került, amelyek arra utaltak, hogy ígéretével ellentétben a cég nem távolította el a gyűlöletbeszédre és az erőszakra buzdító bejegyzéseket a platformjáról. A Facebook felhasználók száma nagyjából 500 ezerrel csökkent 2021 negyedik negyedévében.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.06% $64,951.9
Ethereum ETH 3.84% $3,161.48
BNB BNB 3.29% $572.01
Solana SOL 6.83% $150.98
XRP XRP 5.56% $0.5298
Dogecoin DOGE 6.47% $0.1632
Cardano ADA 8.53% $0.5066
Litecoin LTC 5.61% $85.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!