Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A dubaji rendőrség megjelenik a metaverzumban

A dubaji rendőrség megjelenik a metaverzumban

A dubaji Ajman rendőrség lett a világ első olyan bűnüldöző szerve, amely a metaverzumon belül nyújt szolgáltatásokat.

 

Mi Dubaj terve?

Az Egyesült Arab Emírségek (EAE) folytatja a metaverzum széles körű bevezetését valamennyi kormányzati és kereskedelmi vállalkozásában. Ennek jegyében a dubaji Ajman rendőrség lett a világ első olyan bűnüldöző szerve, amely a metaverzumon belül nyújtja szolgáltatásait - derül ki a Khaleej Times helyi hírportál október 16-án közzétett jelentéséből.

A Gitex Technológiai Hét során az ajmáni rendőrség főparancsnoksága bemutatta a "szponzori kérelem" nevű új innovatív szolgáltatást, amely lehetővé teszi a lakosság számára, hogy távolról kapcsolatba lépjen a rendőrséggel.

Dubaj | Cryptofalka emiratitimes.com

 

Az ajmáni rendőrségi főparancsnokság tisztjei is jelen voltak a dubaji Metaverzum Fórumon. Mohammed Abdullah Abu Shehab alezredes szerint a testület részvétele a metaverzum technológia előnyeinek kiaknázására irányult a bűnüldözésben.

Pár évtizeddel ezelőtt még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna a kiberbűnözésre, ma viszont már olyan kormányzati szervek is léteznek, amelyek kordában tartják ezt az új jelenséget. Hasonlóképpen szükség van a metaverzum rendőri felügyeletére is, hogy minél hatékonyabban meg lehessen védeni a felhasználók jogait.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Hogyan zajlik a megvalósítás?

A Gitex Global 2022 második napján a dubaji rendőrségi főparancsnokság bejelentette az intelligens alkalmazásuk új kiadásának debütálását, amely a legújabb programozási nyelveket és mesterséges intelligenciát alkalmazó, 70 tervezett szolgáltatásból álló prémium gyűjteményt tartalmaz.

Figyelemre méltó, hogy az Egyesült Arab Emírségek új technológiákat igyekszik alkalmazni a társadalmi problémák megoldására, a metaverzum pedig lehetőséget kínál a rendőrség számára egy újabb kommunikációs csatorna létrehozására. Mi több, a dubaji rendőrségi főparancsnokság szerint élvonalbeli programjuk már hét különböző nyelvet támogat, köztük az arabot, angolt, kínait, oroszt, franciát, németet és spanyolt.

 

Dubaj | Cryptofalka gulfnews.com

A legújabb fejlesztést kommentálva Khalid Nasser Al Razooqi vezérőrnagy, a dubaji rendőrség mesterséges intelligenciáért felelős igazgatója megjegyezte, hogy a továbbfejlesztett okoseszköz egy személyes dashboard-ot is tartalmaz, amely tárolja a készüléket birtokló személy egyéni adatait és egyéb tranzakcióit. Ezenkívül a készülék tartalmazza tulajdonosának közlekedési és más szabálysértési előzményeit, valamint egyéb információkat.

 

Miért fontos Dubaj számára a metaverzum?

Az Egyesült Arab Emírségek közel áll ahhoz, hogy Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubaj uralkodója vezetésével a metaverzum világméretű központjává váljon. Tekintettel arra, hogy Dubaj uralkodója egy teljesen digitális gazdaságot képzelt el az Öböl menti ország számára, Dubaj metaverzum projektje biztosítani fogja az Emírségek bruttó hazai termékének (GDP) jövőbeli bővülését is.

A helyi tehetségfejlesztés, az innováció és a metaverzum technológia kormányzati bevetése a kezdeményezés elsődleges fókuszpontjai. A terv emellett a blokklánc-alapú vállalkozások országszerte történő elterjedését és jelentős számú új munkalehetőség létrehozását is elősegíti.

Fontos megjegyezni, hogy Dubaj céljai között szerepel a bevételi források diverzifikálása, hogy ne csupán az olaj legyen az ország mozgatórugója. Ennek eredményeképpen digitális gazdaságuk előmozdításának élén a szeptemberben nyilvánosság elé tárt Dubai Metaverzum Stratégia áll.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.26% $67,095.46
Ethereum ETH 0.58% $3,123.21
BNB BNB -0.28% $580.3
Solana SOL 0.22% $174.24
XRP XRP -0.35% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.34% $0.1555
Cardano ADA -0.71% $0.4814
Litecoin LTC 0.20% $84.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!