Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Visszatért a Disney metaverzum-párti vezérigazgatója

Visszatért a Disney metaverzum-párti vezérigazgatója

A korábbi Disney CEO visszatérése után Mickey egér klubjának agresszívebb nyomulására számíthatunk a virtuális világok felé.

 

Mit vár a Disney Bob Iger visszatérésétől?

A korábbi Disney-vezérigazgató, Bob Iger visszatérése CEO pozícióba, valamint a metaverzum szakértők felvétele a céghez azt jelezheti, hogy Mickey egér klubjának agresszívebb nyomulására számíthatunk a virtuális világok felé, miután 2021 decemberében engedélyt kapott egy metaverzumhoz kapcsolódó szabadalomra. Bob Iger Bob Chapek-től veszi át a vezetést, akinek viharos 33 hónapos hivatali ideje alatt nem sikerült megszereznie a befektetők és a tartalomkészítők támogatását.

Iger vezetésével a Disney igazgatótanácsa reméli, hogy a vállalat sikeresen eligazodik majd a gyorsan változó szórakoztatóipari környezetben.

Az igazgatótanács arra a következtetésre jutott, hogy mivel a Disney az iparág átalakulásának egyre összetettebb időszakába lép, Bob Iger egyedülállóan alkalmas arra, hogy átvezesse a vállalatot ezen a sorsfordító időszakon - mondta Susan Arnold, az igazgatótanács tagja.

Disney | Cryptofalka technolotymagazine.com

 

A vállalat milliárdokat veszít a Disney+ streaming szolgáltatásából, és ennek reklámalapú változatával szeretné növelni bevételeit. Az igazgatótanács azt is reméli, hogy Bob Iger segít helyrehozni a Disney és a hollywood-i vezetők között megromlott viszonyt a Chapek-féle streaming-first filozófiát illetően.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Iger Web3 tapasztalatai

Mivel az igazgatótanács az újonnan kinevezett vezérigazgatónak megadja azt a luxust, hogy "stratégiai irányt szabjon az újdonsült növekedéshez", a Web3 rajongói remélik, hogy az elidegenedett hollywood-i vezetők visszaszerzésén túl Iger a metaverzumban szerzett tapasztalataiból is hoz majd néhányat a vállalat jövőjének megerősítésére.

Iger 2022 márciusában csatlakozott a Genies nevű avatárcég igazgatótanácsához. A cég emberek 3D-s rajzfilmváltozatait (avatárokat) fejleszti, amelyek speciálisan kialakított digitális ruházatban járják a metaverzum tereit.

 

Disney | Cryptofalka beyondgames.biz

"Mindig is vonzott a technológia és a művészet metszéspontja" - mondta, miután csatlakozott a Genies igazgatótanácsához.

Iger számos technológiai fejlesztést felügyelt a Disney előző, 15 éves vezetése alatt, köztük a streaming-et és a kiterjesztett valóságot. Hisz a multi-metaverzális jövőben, amelyben az avatárok képesek lesznek utazni a virtuális világok között. Bob Iger újbóli kinevezése lendületet adhat a Disney előretörésének az NFT térben is. A LinkedIn-en 2022. szeptember 10-én közzétett álláshirdetésből kiderült, hogy a vállalat olyan jogászt keres, aki a Web3 technológiákra, köztük az NFT-kre és a metaverzumra specializálódott.

A VeVe nevű, digitális popkultúra-gyűjteményekre szakosodott piactéren több gyűjtemény jelent meg a Disney nagy franchise-aiból, köztük a Marvel-ből és a Star Wars-ból. A piactér 2022. november 6-án dobta piacra a Marvel NFT képregényborítókból álló legújabb gyűjteményét.

 

A Disney tervei

A Disney 2020 júliusában nyújtott be szabadalmat a vidámparkok látogatóinak tevékenységének nyomon követésére, hogy személyre szabott, interaktív, 3D-s képeket hozhasson létre a park fizikai tereiben. A látogatóknak nem lesz szükségük kiterjesztett vagy virtuális valóság hardverre ahhoz, hogy interakcióba lépjenek a "virtuális világ szimulátorokkal". Az Amerikai Szabadalmi és Védjegyhivatal 2021. december 28-án hagyta jóvá a kérelmet.

A cég VR és AR felé való fordulása is elég közel lehet, ha a technológia lehetővé teszi. 2022 februárjában Chapek felvett egy metaverzum szakértőt, Michael White-ot, hogy segítsen a Disney történetmesélésének és fogyasztói interakciónak emelésében, és olyan új élmények létrehozásában, amelyek elmossák a "fizikai és a digitális világ" közötti határokat. A vállalat 2022 júniusában felvette Erin Green korábbi Meta vegyes-valóság kutatót is.

Bob Iger újbóli kinevezését követően a Disney részvényeinek árfolyama a korai kereskedésben mintegy 6%-ot emelkedett.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.70% $66,627.73
Ethereum ETH 1.56% $3,622.38
BNB BNB 0.37% $610.07
Solana SOL 3.93% $151.14
XRP XRP -0.37% $0.4889
Dogecoin DOGE 0.26% $0.137
Cardano ADA 0.64% $0.4164
Litecoin LTC -0.33% $78.93
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!