Mi a helyzet a Facebook Libra projektjével?

Szerző: | jan 8, 2020 | Kriptovaluta

Rég volt már szó a Facebook Libra projektjéről. A legutóbbi hírek szerint stagnál a projekt és kivonultak mögüle a befektetők. Ennek oka, hogy sok az összeférhetetlenség a SEC-kel (Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet). A projekt azonban nem állt le, és tovább dolgoznak a fejlesztéseken…

 

Rutinos marketing gurukat keresnek a Facebbok Libra terjesztéséhez

A Facebbok Calibra két marketing specialistára vadászik, mivel a vállalat célja, hogy tovább folytassák a Libra stablecoin projekt fejlesztését. 

Rutinos rókákra vadásznak. Minimum 15 év releváns, marketing tapasztalattal rendelkező embert keresnek, 10 év vezetői múlttal. A munkatársakat a a média, digitális marketing és kommunikáció élére, illetve a Calibra digitális pénztárca egységének a márka vezetésére keresik. 

Libra

Libra

 

Tovább megy a harc a megfelelésért

A Calibra tehát a sok szkepticizmus ellenére folytatja a fejlesztést, és bővítik a csapatukat. Ősszel még a Calibra vezetője, David Marcus felhívta a figyelmet a szabályozók félelmére, miszerint a Facebook Libra stablecoin szétzúzhatja a központi bank monetáris politikáját, és megrengetheti a globális pénzügyi rendszert.

Legutóbb viszont Marcus már arról nyilatkozott, hogy a Libra Anti-Money Laundering (AML) standardjai (pénzmosás elleni szabvány) jobbak lesznek, mint más fizetési hálózaté a világon. Állítása szerint,  a hálózat által használt blokklánc technológia lehetővé teszi a szabályozók számára a tranzakciók nyomon követését és a gyanús tevékenységek kiszúrását. Hozzátette:

“A blokklánc a szabályozók segítségére lesz. Pontos betekintést nyerhetnek a rendszerbe, és azonosíthatják a kockázatot, anélkül, hogy különböző riportokra támaszkodnának. A teher rajtunk van, hogy olyat alkossunk, ami működik. Most, hogy képben vagyunk a szabályozási struktúrával, demonstrálhatjuk a fejlődést a korábbi állapotokhoz képest.”

 

A képek tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka