Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
7 millió dollárt kiadni látatlanba egy NFT-ért?

7 millió dollárt kiadni látatlanba egy NFT-ért?

Egy aukción a résztvevők 7 millió USD-t fizettek ki, hogy megvegyék az 50 Golden Token egyikét, amiért majd Tyler Hobbs egyik NFT -jét kapják.
 
 

Még nem látott NFT sorozatra licitáltak a vevők

A nem helyettesíthető token (NFT) befektetők 7 millió dollárt fordítottak Hollandiában egy olyan aukcióra, amelyen 50 tokent értékesítettek, ami olyan digitális műalkotások tulajdonjogát jelenti, amelyeket csak decemberben állítanak majd elő.
 
Tyler Hobbs I Cryptofalka Forrás: Medium
 
Tyler Hobbs, a népszerű NFT-sorozat, a „Fidenza” művésze 100 egyedi digitális műalkotást mutat be legújabb „Incomplete Control” kollekciójában a New York-i székhelyű Bright Moments galériában december 9. és december 13. között.
 
 

Hasított a Golden Token az aukción

Pénteken Hobbs rajongói 1800 Ether-t (ETH) fizettek ki (több mint 7 millió dollár), cserébe 50 darab 100 „Golden Token”-ért, amely tulajdonosának tulajdonjogot biztosít az egyik, az esemény során verésre tervezett műalkotásra. Mindegyik token egy 1 és 50 közötti számot jelent, amely a gyűjtemény egy adott műalkotásának felel meg.
 
Az Golden Tokenek értékesítése a holland aukción mindössze 90 percig tartott. A tokenek ára eredetileg egyenként 500 ETH volt, és az ár a tervek szerint ötpercenként csökkent, 5 ETH-ig. Mind az 50 tokent 30 ETH (nagyjából 120 000 dollár) és 80 ETH (320 000 dollár) közötti áron kelt el.
 

[embed]https://twitter.com/patrickxrivera/status/1451604752035426306[/embed]

A fennmaradó Golden Tokeneket véletlenszerűen osztják ki november 5-én azon 50 pénztárca között, amelyekben jelenleg Hobbs előző sorozatának, a „Fidenza”-nak vagy a „CryptoCitizens” NFT projektnek a műalkotásai vannak. Hobbs úgy írja le az új „Incomplete Control” sorozatát, mint a tökéletlenség témáit, és, hogy a digitális szféra hogyan képes felülemelkedni a fizikai világ számos tökéletlenségén.
„A káosz és az entrópia erői bizonyos melegséget adnak a természetnek, és vannak minták és tanulságok, amelyeket felhasználhatunk. Szeretem ezeket az elemeket bevezetni a digitális világba, és az Incomplete Control folytatja ezt fejezi ki.” - áll Hobbs honlapján
Hobbs korábbi NFT-sorozata, a „Fidenza” egy 999 NFT-ből álló gyűjtemény, amelyek egyedi műalkotásokból állnak, amelyeket a vevő tranzakciós hash-ével készítettek el. A kollekciót több mint 37 000 ETH-ért (körülbelül 400 000 dollárért) adták el, és a generatív NFT Art Blocks platformon mutatták be.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.12% $70,165.44
Ethereum ETH -1.28% $3,747.48
BNB BNB 0.26% $619.71
Solana SOL 1.67% $180.68
XRP XRP -3.57% $0.5344
Dogecoin DOGE -1.40% $0.1665
Cardano ADA -4.58% $0.4815
Litecoin LTC -1.86% $87.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!