Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A legnagyobb NFT bálnák még mindig milliomosok

A legnagyobb NFT bálnák még mindig milliomosok

A top 20 legnagyobb NFT bálna mind NFT milliomos, a jelenlegi medvepiac ellenére is. És mindez csak Ethereum (ETH) NFT-kből.

 

Kik a legnagyobb NFT bálnák?

A top 20 legnagyobb NFT bálna 4,29 millió dolláros vagy annál nagyobb értékű portfólióval rendelkezik.

A lista élére felkerült NFT bálna "SethS", akinek a portfóliója jelenleg 11 748 ETH, azaz ~19,23 millió dollár értékű. "Wilcox", a második leggazdagabb NFT bálna, szorosan követi őt 11 336 ETH, kb. 18,55 millió dollár értékű portfólióval.

banner I Cryptofalka

Figyelemre méltó azonban, hogy még a legnagyobb NFT bálnák sem érték el a milliárdos státuszt.

 

NFT befektetők vs. kereskedők

A 20 vezető NFT bálna közül 4 a 15 legjelentősebb NFT kereskedő közé is bekerült. SethS vezeti mind a legnagyobb NFT bálna, mind a legnagyobb kereskedő listáját. Hasonlóképpen, egy másik felhasználó, "Mr.703" a harmadik helyen áll mindkét rangsorban.

Más szóval, SethS és Mr.703 valószínűleg a legsikeresebb korai NFT befektetők közé tartoznak, akik kiválóan ismerik fel a kereskedés és a blue chip NFT-kbe való befektetés közötti egyensúlyt. nft bálnák I Cryptofalka

Másrészt érdemes megemlíteni, hogy a második legnagyobb bálna, Wilcox NFT-kereskedőként alacsonyabb helyen áll, szerényebb realizált kereskedési nyereséggel, míg a kisebb NFT bálna "Punks OTC" a második legnyereségesebb NFT kereskedő. Ez talán rávilágít a két különböző NFT befektetési stratégiára, mivel Wilcox inkább a hosszú távú felértékelődést, míg a Punks OTC a nyereségrealizálást helyezi előtérbe.

 

Milyen NFT-ket birtokolnak a legnagyobb NFT bálnák?

A top NFT bálnák értékes portfólióinak szinte mindegyike CryptoPunks birtoklásából származik. A top 20 NFT bálna közül 18-nál a portfólió értékének legalább a felét a blue chip NFT-gyűjtemény teszi ki.

Ezen NFT bálnák közül sokan CryptoPunks "OG-nek" számítanak, mivel részt vettek a gyűjtemény mintelésében.

Az egyetlen kivétel "Machi Big Brother" és "JRNY Crypto", akik a Yuga Labs zászlóshajója, a Bored Ape Yacht Club (BAYC) miatt tartoznak a top NFT bálnák közé. Machi 135 BAYC-vel került fel az NFT bálnák rangsorába, míg JRNY Crypto 103 BAYC-vel rendelkezik. Jelenleg egyikük portfóliójában sincs CryptoPunks.

Machi azzal is kitűnik a sorból, hogy ő az egyetlen olyan bálna, aki a becslések szerint komoly veszteségekkel küzd, ellentétben a többi NFT gyűjtővel. A befektető becsült teljes profitja és vesztesége (PnL) körülbelül -6 776 ETH, főként nem realizált veszteségek formájában.

 

Kik a legsokoldalúbb NFT gyűjtők?

A 20 legnagyobb NFT bálna közül 7 rendkívül aktív, mindegyiküknek több mint 1 000 NFT van a portfóliójában. Az NFT bálna "ddaavvee" például az athrab.eth címén 4 872 NFT-t tart.

A top 20 NFT-bálna közül 5 szokatlanul változatos portfólióval rendelkezik, mindegyikük több mint 60 Ethereum-gyűjteményből származó NFT portfóliót állított össze. Ddaavvee nevű felhasználót ismét meg kell említenünk, ugyanis több mint 202 különböző gyűjteményből válogatott, majd Machi következik, aki 101 különböző gyűjteménnyel rendelkezik. Összehasonlításképpen, a vezető NFT bálnák által tartott különböző NFT gyűjtemények átlagos száma 34 körül van.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.40% $67,131.38
Ethereum ETH 0.71% $3,122.16
BNB BNB -0.17% $579.95
Solana SOL 1.04% $174.6
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE 0.06% $0.1556
Cardano ADA -0.69% $0.4808
Litecoin LTC 0.25% $84.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!