Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Botrányosan startolt a Trónok Harca NFT kollekció

Botrányosan startolt a Trónok Harca NFT kollekció

A Game of Thrones hivatalos "Build Your Realm" NFT-kollekcióját hét óra alatt teljesen felvásárolták a Nifty NFT-piactéren. A műalkotások azonban széles körben dühöt és gúnyt váltottak ki az interneten.

 

7 óra alatt Sold Out, mégis bizarr a Trónok Harca NFT kollekció

A Game of Thrones hivatalos "Build Your Realm" NFT kollekciója hét óra alatt teljesen elfogyott, miután tegnap elstartolt a Nifty NFT piacterén. A gyűjtemények iránti nagy keresletet a sorozat (és annak spinoff-sorozata, a "Sárkányok háza") népszerűsége miatt talán könnyű volt előre jelezni. Sokan azonban most az HBO sorozatának nyolcadik évadához hasonlítják a gyűjtemény művészeti minőségét: nagy csalódás.

Ugyanis az NFT-k finoman szólva sem tűnnek túl jónak. Néhány vevő a "Salad Fingers" népszerű animációs websorozat szereplőihez hasonlította az NFT-ken megjelenő Trónok Harca karaktereket.

Trónok Harca NFT I Cryptofalka Forrás: twitter

A DAZ 3D, amely a 3D-s avatárokat készítette, a Twitteren azt írta, hogy minden egyes NFT-t "egy globális, publikált művészekből álló csapat tervezett, fejlesztett és készített, akik hónapok óta dolgoztak ennek a gyűjteménynek az elkészítésén".

Maga a műalkotás egészen másról árulkodik, mondjuk például a gondosság és a minőségellenőrzés hiányáról. A furcsa "Salátaujj" (vagy "hosszúkarom") effektus kapcsán a DAZ 3D azt állította, hogy a hiba "automatikusan javításra és frissítésre kerül".

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Sem a grafika, sem a mint nem hozta az elvárt minőséget

Minden egyes NFT, amelyet a Palm blokkláncon - egy Ethereum-kompatibilis oldalláncon, amelyet kifejezetten az NFT-k számára fejlesztettek ki - minteltek, és a Trónok harca univerzumának különböző elemeit ábrázolja, lehetővé téve a gyűjtők számára, hogy saját, egyedi birodalmakat és avatárokat hozzanak létre. 

A rajongók viszont nem csak a gyenge grafikára, de a késedelmes mint-re is panaszkodtak. A botrány élénk diskurzust váltott ki twitteren és a kollekció hivatalos Discord oldalán. Az egyik felhasználó szerint:

"Az alkotók teljes érdektelenséget mutatnak az iránt, hogy valami maradandót alkossanak a web3 térben. A végtermék mindent elárul..."

Trónok Harca NFT I Cryptofalka Forrás: decrypt.com

Egy másik felhasználó arra panaszkodott, hogy az NFT-k továbbértékesi lehetősége sem azt nyújtja, amit ígértek. "Elég béna, hogy nem lehet kártyával vásárolni a másodlagos piacról, mert ezen a piactéren csak ETH-val tudok fizetni."

Egy másik Twitter-felhasználó azt állítja, hogy egy órát várt arra, hogy aztán újabb csúszásról értesítsék. További NFT tulajdonosok azt mondták, hogy mire megkapták az NFT-jüket, az alapár már rég leesett

Az NFT-k forgalmazása 3450 Hero Box előértékesítésével, majd négy órával később 1500 Hero Box nyilvános értékesítésével történt. Minden Hero Box 150 dollárba (~0,11 ETH) került, és egy "Hero Avatart", három "Story Card"-ot és kilenc "Resource Card"-ot tartalmazott.

 

A Trónok Harca NFT kollekciót tavaly novemberben jelentették be

Az NFT indítását először novemberben jelentették be, miután befejeződött az HBO "A sárkány háza" című sorozatának utolsó epizódja. A bejelentés visszafogott visszhangot váltott ki az NFT közösségen belül és kívül egyaránt. Az NFT-projektek a piaci összeomlás és az azt követő tavalyi NFT-áresés óta kevesebb érdeklődést váltanak már ki a gyűjtők körében.

A szélesebb NFT-piac az elmúlt hónapban ugyan fellendülést tapasztalt, a top 10 gyűjtemény közül sokan kétszámjegyű növekedést értek el a 30 napos kereskedési volumenben, ilyen volt például a Bored Ape Yacht Club, a Bored Ape Kennel Club, az Azuki és a CryptoPunks Ha azonban kinagyítjuk és megnézzük az NFT-piacot az elmúlt néhány évben, a kereskedési volumen még mindig töredéke a 2021 végi és 2022 eleji csúcsoknak.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.37% $67,128.9
Ethereum ETH 0.67% $3,119
BNB BNB -0.19% $579.63
Solana SOL 0.76% $174.09
XRP XRP -0.25% $0.5221
Dogecoin DOGE 0.08% $0.1548
Cardano ADA -0.55% $0.4805
Litecoin LTC 0.30% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!