Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ennyit fizettek a hírességek az NFT-jükért

Ennyit fizettek a hírességek az NFT-jükért

A kriptoművészet legszembetűnőbb megtestesítői az NFT-k. A vásárlásokat és eladásokat olyan őrület kísérte a világhálón, amelyet még az A-kategóriás hírességek sem tudtak figyelmen kívül hagyni. Lássuk, mennyit fizettek a világ legnagyobb hírességei az NFT-jükért

 

Legdrágább vásárlások

A blockchaincenter listázta a legdrágább NFT vásárlásokat és ezekből hozunk egy kis összeállítást. E statisztikák szerint a hírességek által végrehajtott legnagyobb értékű öt különálló vásárlás együttes értéke összesen 9 873 500 dollár volt.

Az öt vásárlás mindössze két NFT-gyűjteményből, a The Bored Ape Yacht Clubból és a CryptoPunksból származik. Ezek a legtöbbet érő és leginkább felkapott gyűjtemények, ahol a legalacsonyabb vásárlási ár is százezer dollárokban mérhető, ha egyáltalán van eladó.

E darabok megvásárlása hozzáférést ad számos előnyhöz és egy igazán impozáns klubhoz, amelyből a legfelkapottabb celebek sem szeretnének kimaradni. A legdrágább NFT egy CryptoPunk volt, amelyet Gary Vaynerchuck üzletember és befektető, más néven Gary Vee vásárolt, aki 3 764 500 dollárt költött el. 

Cryptopunks2140 blockchaincenter.net

A második helyen az NFL-játékos Odell Beckham Jr., vagyis közismerten OBJ következett 2,17 millió dollárral, míg a harmadik helyen az amerikai rapsztár, Snoop Dogg 2,1 millió dollárt hagyott az opensea ezzel vásárlással. Köztudott, hogy Snoop Dogg számos NFT projektben közreműködött, saját kollekcióval is előrukkolt, olyan oldalakon mint a The Sandbox vagy a Crypto.com NFT oldala.

Nexo kriptovaluta váltó

OBJ forrás: gettyimages.com

 

A BAYC NFT széria is népszerű

Justin Bieber a Bored Ape Yacht Club #3001-es számú vételével a negyedik helyen áll 1,3 millió dollárral. Ő a 2022. januári vásárlása óta igen beleásta magát az NFT-k világába és csak az NFT tulajdonai már több mint 2 millió dollárt érnek a mostani piacon is.

Neymar az első ötöt zárja a BAYC 539 000 dolláros vásárlásával. A labdarugó egy a rózsaszín rágógumizó majmot vette meg 160 ethereumért ez év januárjában.

 

BAYC3001 forrás: blockchaincenter.net/celebrity-nfts

A fent említett hírességek mellett Madonna, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton is birtokolnak unott majmot. Jay-Z, Heidi Klum, Serena Williams pedig Cryptopunks vásárlással jutottak a piac legértékesebb darabjaihoz.

Itt lehet böngészni a további vásárlások között. 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.05% $65,577.76
Ethereum ETH -3.43% $3,444.07
BNB BNB -1.81% $593.58
Solana SOL -7.60% $136.23
XRP XRP 0.39% $0.4916
Dogecoin DOGE -9.23% $0.122
Cardano ADA -7.60% $0.3795
Litecoin LTC -5.58% $73.44
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!