Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Tiffany & Co. Cryptopunks NFT kollekciót készít

A Tiffany & Co. Cryptopunks NFT kollekciót készít

A Tiffany & Co. CryptoPunks NFT-ket ábrázoló kollekciójának darabjait valódi 18 karátos arany medálhoz kötik és 30 ETH-ért árusítják.

 

A Tiffany's terve

A Tiffany & Co. luxus ékszergyártó cég július 31-én jelentette be új NFT projektjét, az NFTiff-et, amely augusztusban indul. A kollekció 250 egyedi NFT-ből áll majd, amelyeket ellenőrzött CryptoPunk NFT-k "hasonmásaiként" hoztak létre, és mindegyik valódi 18 karátos arany medálhoz kapcsolódik, amelyet drágakövekkel és gyémántokkal díszítenek.

Minden NFTiff 30 Etherbe kerül, amely fedezi az NFT, az egyedi medál és lánc költségeit, valamint a szállítási és a kezelési költségeket. A Punk NFT színpalettájától függően a Tiffany legalább 30 drágakőből, köztük zafírból, ametisztből, spinell-ből és gyémántból készít medálokat, keretük pedig rózsa vagy sárga aranyból lesz megformálva.

Tiffany | Cryptofalka poweruentrepreneur.com

 

A medálok augusztus 5-től lesznek elérhetők, a szállítást „2023 elejére” tervezik, amely tartalmazza az „egyedi medált egy láncon, az eredetiségigazolást és a Tiffany & Co. aláírásával ellátott csomagolást”.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Hogyan hat ez a Cryptopunks NFT-re?

Hétfőn a CryptoPunks, a szektor egyik legnépszerűbb nem helyettesíthető token (NFT) gyűjteményének kereskedési volumene 1847%-kal nőtt 24 óra alatt. Ezen idő alatt több mint 1226,68 dollárnyi Ether (ETH) értékű Punk NFT-vel kereskedtek. Az érdeklődés megugrása a jelek szerint a Tiffany & Co. saját NFT kollekciójának piacra dobásához köthető.

Bárki megvásárolhatja az NFTiff-eket, a CryptoPunk birtokosai azonban beválthatják az adott NFT-t egy "testre szabott ékszerélményért" cserébe. Vásárlás után a Punk tulajdonosok kérhetnek egy egyedi tervezésű medált és egy NFT digitális műalkotást, amely hasonlít a végleges ékszertervre. Ezeket a cég házon belüli kézművesei készítik, és a Punks NFT kollekció ihlette őket.

 

Tiffany | Cryptofalka coinzuba.com

 

A hírt a Cryptopunks közösség vegyes érzelmekkel fogadta. Az elmúlt 24 órában a „Tiffany” több mint 88 000 említést kapott a Twitter-en, és felkapott volt az Egyesült Államokban. Satvik Sethi, számos NFT és metaverzum projekt építője a Tiffany NFT-jét „vállalati készpénzszerzésnek” nevezte és úgy gondolja, a vállalat jobb módot is találhatna a blokklánc technológia használatára. Sethi utalt arra, hogy a Tiffany a blokkláncot akár az ellátási láncába is integrálhatná, hogy „hitelesítse termékeit”, ahelyett, hogy szimplán eladna egy származékos NFT-t.

Érdekelnek az NFT-k? Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat és most díjmentesen hozzájuthatsz az NFT projekt elemzéseinkhez!
Csatlakozz most és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Záró gondolatok

Néhányan azonban azzal érveltek, hogy „ez olyan fajta reklám, amiért fizetni sem lehetne”, azt sugallva ezzel, hogy a Tiffany's bejelentése az Ethereum árfolyamára pozitívan hathat. A cég ügyfeleit ráadásul sokan a „társadalom leggazdagabb alcsoportjának” tekintik, akik így az NFT ipar megfelelő közönsége lehetnek.

A közzététel időpontjában a legolcsóbb CryptoPunks ára 74,75 ETH volt, ami azt jelenti, hogy az ékszerrajongóknak körülbelül 125 000 dollárt kell fizetniük egy punk NFT-ért az NFTiff 30 ETH árán felül, ha egyedi ékszert szeretnének magukénak tudni.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.37% $64,729.6
Ethereum ETH -4.26% $3,414.62
BNB BNB -4.53% $580.92
Solana SOL -8.33% $133.93
XRP XRP -6.12% $0.4821
Dogecoin DOGE -9.48% $0.12
Cardano ADA -10.01% $0.3722
Litecoin LTC -7.85% $71.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!