Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Folytatódnak az NFT jegyértékesítési tendenciák

Folytatódnak az NFT jegyértékesítési tendenciák

A Fellaz NFT jegyek 2 napos VIP belépőt biztosítanak az első Ultra Music Fesztiválra, amelyet az Egyesült Arab Emírségekben rendeznek meg március elején. Megindulhat ezzel a lépéssel a jegyértékesítés globális blokkláncra integrálása? 

 

Idén az Ultra Abu Dhabin debütál először az NFT jegyrendszer

Míg a digitális gyűjtemények és a játékipar az NFT-k két legismertebb felhasználási esete lett, számos más területen is egyre nagyobb teret hódít a technológia. Az egyik ilyen kiemelkedő példa, hogy a jegyértékesítési iparág az NFT-k integrálásával kívánja csendben megreformálni a piacát.

Idén először a BNB Chain és a Fellaz összefogtak, hogy NFT jegyértékesítést indítsanak az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő Ultra Music Fesztiválon. Ez az innovatív lépés hatalmas előrelépést jelent a szórakoztatóiparban, mivel biztonságos és kényelmes módot kínál a zene rajongóinak a fesztiváljegyek megvásárlására és kezelésére.

NFT koncert I Cryptofalka Forrás: Fellaz.io

A BNB Chain fogja működtetni az élvonalbeli jegyértékesítési megoldást, biztosítva, hogy minden jegy ellenőrzött és legitim legyen. Az együttműködés a Fellazzal egy zökkenőmentes és biztonságos jegyvásárlási élményt teremt az Ultra Abu Dhabi rajongói számára, és új mércét állít fel a Web3 rajongói elkötelezettség terén a zeneiparban.

Alvin Kan, a BNB Chain növekedési és üzemeltetési igazgatója elmondta:

"Az NFT jegyértékesítési megoldásunk lehetővé teszi az NFT-k használatát, hogy biztonságos és hamisításbiztos módot biztosítson a jegyek hitelességének ellenőrzésére. Ez egy jelentős előrelépés a blokklánc technológia szórakoztatóiparban való alkalmazásában, és biztosak vagyunk benne, hogy ez új mércét állít majd fel a Web3 rajongói elkötelezettség és a szórakoztatóipari alkalmazások terén."

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Milyen előnyökkel járhat az NFT jegyrendszer?

A jegyértékesítési piac az elmúlt évek során – a világjárványok miatt is – szinte teljesen digitalizálódott, amely elősegítette a másodlagos és az underground piacok növekedését.

Szinte minden nagyobb koncertre vagy eseményre a jegyeket a scalperek (az értékesítés kezdetekor nagy mennyiségben felvásárlók) korán felvásárolják, és másodlagos piacokon túlzó áron értékesítik a valódi rajongóknak. Ez még a kisebbik gond. Sok esetben ugyanis hamisítványokat árulnak, és szinte már természetes, hogy megjelennek a social felületeken a rosszindulatú botok, amelyek kicsalják a gyanútlan rajongóktól a pénzüket.

NFT jegy koncert I Cryptofalka

A vásárlók hamis jegyeket kapnak, ugyanis nincs módjuk arra, hogy vásárlás előtt meggyőződjenek a jegyek eredetiségéről. Az NFT technológia a hitelesség igazolását kínálja, mivel az adatokat blokkláncra mentik. Ugyanez a mechanizmus alkalmazható a koncertjegyek blokkláncra helyezésével, ami nemcsak a jegy eredetiségét biztosítaná, hanem azt is, hogy plusz szolgáltatások kapcsolódjanak a jegyekhez, amelyeknek a felhasználó később is hasznát veheti.

 

Személyre szabott fesztiválélmények

A BNB Chain által működtetett Fellaz NFT Ticket olyan exkluzív előnyöket kínál, mint a VIP-belépők és a művészekkel való különleges találkozási lehetőségek. A blokklánc alapú jegyértékesítési rendszerrel a zenerajongók rugalmasabb és problémamentes jegyvásárlási élményre számíthatnak. Az NFT-k integrálása a jegyértékesítési folyamatba kiküszöböli az egyre nagyobb problémává váló jegyhamisítást, és egyben olyan innovatív funkciókat biztosít, mint a személyre szabott fesztiválélmények.

NFT jegy koncert I Cryptofalka

Dudley Chou, az Ultra Abu Dhabi mögött álló szervezők vezetője elmondta:

" Izgatottan várjuk, hogy a Fellazzal és a BNB Chain-nel együttműködhessünk ebben az úttörő kezdeményezésben. Az NFT-k használata a rendezvények jegyértékesítésében egyre növekvő trend, és a Fellazzal és a BNB Chainnel való partnerségünk ezt a technológiát a főáramba emeli. A Fellaz NFT jegyértékesítési megoldása a zökkenőmentes integrációval és a verhetetlen biztonsággal a kényelem és az elkötelezettség új szintjét biztosítja mind a rajongók, mind a rendezvényszervezők számára."

 

Milyen jövő várhat a blokklánc alapú jegyértékesítésre?

A fiat pénzek integrálásával, a felhasználói élményre összpontosítva olyan jövőt teremthet a technológia, amely a felszínen hasonlóan működik, mint a jelenlegi jegykínálat, viszont alapvetően javítja a rajongók élményét, növeli a művészek bevételeit, és visszaszorítja a vadul elszabadult másodlagos jegyértékesítési piacot.

A mainstream márkák talán kezdik megérteni az NFT-k felhasználási értékét, és azt, hogy ez nem csupán egy múló őrület, valós technológiai érték is lapul a hype mögött. A rendezvények jegyértékesítésében szükség van arra, hogy a potenciális piaci résztvevők megértsék azt, hogyan használhatják az alapul szolgáló technológiát a digitális gyűjteményeken túl. A blokklánc alapú jegyértékesítés még mindig egy feltörekvő technológia, így rengeteg kihasználatlan tér van növekedésre és fejlődésre.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.36% $64,645.49
Ethereum ETH -4.39% $3,408.04
BNB BNB -4.62% $579.29
Solana SOL -8.61% $132.92
XRP XRP -6.64% $0.4808
Dogecoin DOGE -9.93% $0.1192
Cardano ADA -9.91% $0.3704
Litecoin LTC -7.86% $71.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!