Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
99%-kal csökkent az OpenSea kereskedési volumene

99%-kal csökkent az OpenSea kereskedési volumene

A medvepiac közepette a világ legnagyobb NFT piacterén, az OpenSea-n, 4 hónap alatt 99%-kal csökkent a kereskedési volumen.

 

Az OpenSea kereskedési volumene drasztikusan lecsökkent

A medvepiac nem kíméli a digitális eszközök árfolyamát. Az NFT-k iránti érdeklődés olyannyira lecsökkent, hogy a kereskedési volumen az OpenSea-n – a világ legnagyobb NFT piacán – 99%-kal esett kevesebb mint négy hónap alatt. Bár a vállalat bizonyos fokig vitatta ezt az adatot, elismerte, hogy a tevékenység jelentős lassulása valós és várható is.
 
mém érmék kriptomat I Cryptofalka
 
A DappRadar statisztikái szerint az ETH napi kereskedési volumene az OpenSea-n május 1-jén tetőzött 400 millió dollár felett. Összehasonlításképpen, a platform augusztus 28-án mindössze 5 millió dollárnyi ETH-t termelt. A Fortune-nak küldött e-mailben az OpenSea megjegyezte, hogy ez a szám kissé eltúlzott, mivel egy szokatlanul nagy mennyiségű napot hasonlít össze a platform legalacsonyabb volumenű napjával.
 
A kereskedési volument Ethereumban mérik, nem pedig dollárban, hogy az áringadozás ne játszon szerepet a pontos statisztikák kiszámításában. Valójában a volumencsökkenés mértéke csökken, ha ETH-ben denomináljuk, egy olyan kriptovalutában, amely május 1-je óta maga is majdnem 50%-ot esett.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A kereskedési volumen drasztikus csökkenése közepette, az OpenSea napi felhasználóinak száma a január 9-i 58 870-ről augusztus 27-re 23 620-ra csökkent. A napi tranzakciók száma 137 500-ról mindössze 53 300-ra csökkentek ugyanebben az időkeretben. Az NFT minimális árai – vagyis az adott kollekció legalacsonyabb értékű NFT-je – szintén csökkentek az év során. A Bored Ape kollekció jelenleg 72,4 ETH-ért cserél gazdát a legolcsóbban, szemben az április 30-i 153 ETH-tel. Hasonlóképpen, a CryptoPunks 84 ETH-ről 67 ETH-re esett a múlt hónap óta.
 

 

OpenSea vs medvepiac

A kripto- és NFT piac lassulása jelentős hatással volt az OpenSea működésére. Júliusban a cég kénytelen volt elbocsátani alkalmazottainak 20%-át, felkészülve arra, hogy David Finzer vezérigazgató gondolatai szerint a medvepiac akár öt évig is eltarthat. Mindazonáltal Finzer akkoriban továbbra is hosszú távon pozitív volt az NFT-k terén.
„Azt várom, hogy ezen a medvepiacon az innováció és a hasznosság robbanásszerű növekedését tapasztaljuk majd az NFT-k terén” – fogalmazott közleményében.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.24% $70,121.02
Ethereum ETH -0.69% $3,748.17
BNB BNB 0.10% $618.87
Solana SOL 2.54% $181.91
XRP XRP -2.82% $0.5327
Dogecoin DOGE -2.23% $0.1663
Cardano ADA -4.65% $0.4809
Litecoin LTC -1.48% $86.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!