Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Mastercard bevezeti az NFT kártyákat

A Mastercard bevezeti az NFT kártyákat

A testreszabható Mastercard NFT kártya csak a kiválasztott blue chip kollekciók NFT avatárjait támogatja.
 

 

A Mastercard létrehoz egy NFT bankkártya terméket

A Mastercard bevezeti a testreszabható, nem helyettesíthető token (NFT) betéti kártyákat, amelyek lehetővé teszik egyes kártyabirtokosok számára, hogy ha bizonyos NFT gyűjteményekből avatárokat birtokolnak, akkor hozzáadják a grafikát a fizetési kártyához.
 

[embed]https://twitter.com/MastercardEU/status/1574313906188607489[/embed]

 

A betéti kártyákat a HI európai kriptovaluta tőzsdei platformmal kötött partnerség keretében teszik elérhetővé, lehetővé téve a Gold tagoknak, hogy személyre szabják betéti kártyáikat egy igazolhatóan birtokukban lévő NFT-vel. A platform arany tagságát legalább 100 000 HI Dollar’s ​​(HI) stakelésével lehet elérni, ami körülbelül 4600 dollár értékű.
 
A kártyákkal fiat valutával, stabilcoinnal vagy bármely, a felhasználó birtokában lévő kriptovalutával lehet fizetni minden olyan helyen, ahol elfogadják a Mastercard bankkártyákat. A felhasználóknak egyéb ösztönző funkciók is elérhetőek, mint például a szállodai kreditek, a készpénz visszatérítés vagy éppen a Netflix- és Spotify előfizetések árengedményei.
 
A Mastercard kripto- és fintech engedélyezési alelnöke, Christian Rau kijelentette, hogy az NFT-k és a blokklánc fejlesztések iránti fogyasztói érdeklődés mellett a fizetési szolgáltató „elkötelezett amellett, hogy elérhető fizetési választássá tegye a kriptovalutákat, a használni kívánó közösségek számára”.
 
Az új bankkártya típus csak egyes NFT gyűjteményeket támogat. A felhasználók csak CryptoPunk, a Moonbirds, a Goblintown, Bored Ape és az Azuki gyűjteményeket kapcsolhatják a kártyához. Ezen NFT-k tulajdonosainak aranytaggá kell válniuk, és igazolniuk kell NFT-tulajdonjogukat a platformon, hogy megkaphassák egyéni kártyáikat. Ezenkívül a kártyák csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) 25 országában és az Egyesült Királyságban érhetők el.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Újra nő az NFT-k iránti érdeklődés

A kriptopiacokon az elmúlt néhány hónapban tapasztalt szélesebb körű visszaeséssel egyetemben a legtöbb blue chip NFT gyűjtemény ára is nagyot esett. Ennek ellenére az NFTGo adatai azt mutatják, hogy a blue chip NFT-k teljesítménye szeptember 12. óta folyamatosan növekszik.
 
Az NFT piac emelkedésének biztos jele, hogy napokban újra rekord áron értékesítettek egy CryptoPunk NFT-t. A 2924-es CryptoPunk-ot egy névtelen befektető 4,5 millió dollárért vásárolta meg
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.61% $63,857.68
Ethereum ETH -5.77% $3,001.81
BNB BNB -4.79% $552
Solana SOL -6.41% $138.78
XRP XRP -11.23% $0.478
Dogecoin DOGE -10.94% $0.1504
Cardano ADA -10.07% $0.4451
Litecoin LTC -9.47% $76.51
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!