Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Visa fejleszti a határokon átnyúló blokklánc fizetést

A Visa fejleszti a határokon átnyúló blokklánc fizetést

A Visa arra készül, hogy integrálja B2B kapcsolati hálózatát a JPMorgan blokklánc alapú határokon átnyúló fizetési termékeivel.

 

A JPMorgan és a Visa összefog a blokklánc fizetések érdekében

A hagyományos pénzügyi és fizetési óriások, a JPMorgan és a Visa összefognak, hogy racionalizálják privát blokklánc megoldásaikat, a Liink és a B2B Connect használatát a határokon átnyúló fizetések megkönnyítése érdekében.
 
Batárokon átnyúló blokklánc alapú fizetési rendszer | Cryptofalka Forrás: monvenience.com
 
A JPMorgan Liink hálózata kifejezetten határokon átnyúló átutalásokhoz lett kifejlesztve, és a bank Onyx blokklánc- és fizetési kezdeményezése keretében érhető el. Az Onyx platformot biztosít az intézmények számára a pénzügyi információk megosztására és a tranzakciók érvényesítésére.
 
A Visa B2B Connect a Liinkhez hasonló hálózat, amelyet intézményi szintű használatra terveztek, és a partnerség eredményeképpen most integrálták az Onxy's Confirm-mal. A Confirm egy fiókinformáció-ellenőrzési termék, amely biztosítja, hogy a tranzakcióban részt vevő felek valódi személyazonosságukat és helyes információkat adják meg. Az Onyx azt nyilatkozta, hogy a Confirm több mint 2 milliárd bankszámlát képes ellenőrizni 3500 pénzintézettől.
 
A Finextra tegnap arról számolt be, hogy a J.P. Morgan számos alapító tagbankot keres a világ minden táján, miközben azon dolgozik, hogy ez év végéig 10 országban elindítsa a Confirm-ot. A bank ezt jövőre 30 országra bővíti. Tulajdonképpen a Visa a JPMorgannel és annak blokklánc-termékeivel együttműködve szeretne alternatívát kínálni a Worldwide Interbank Financial Telecommunications (SWIFT) üzenetküldő rendszere helyett a határokon átnyúló fizetések kezelésére és megkönnyítésére.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A jövő fizetési rendszere a határokon átívelő blokklánc alapú fizetés

A határokon átnyúló fizetések fogalma mostanában került reflektorfénybe. A szingapúri monetáris hatóság hétfőn felfedte, hogy a blokklánc-technológiát felhasználva megoldást találhat az ilyen problémákra, beleértve a sebességet és a költségeket. Ravi Menon, a Szingapúri Monetáris Hatóság ügyvezető igazgatója beszédében megjegyezte, hogy a határokon átnyúló fizetések jelenlegi helyzete „nem alkalmas a 21. századra.”
"Lassú, költséges, átláthatatlan és nem hatékony, a levelező bankok archaikus hálózatára támaszkodik." -nyilatkozta Szingapúri Monetáris Hatóság ügyvezető igazgatója
Felvázolta, hogy ennek megoldására a „magánszektor blokklánc alapú fizetési hálózatainak” kiterjesztése lehet az egyik lehetséges út.
 
A Ripple (XRP) készítői, a Ripple Labs is a határokon átnyúló blokklánc fizetésekre összpontosít. A cég kifejlesztette az On-Demand Liquidity (ODL) határokon átnyúló blokklánc alapú fizetési termékét. Október 11-én bejelentették, hogy partnerségre lépnek a Lemonway fizetési céggel és az Xbaht pénzátutalási szolgáltatóval, amelynek eredményeként a kettős az ODL hálózatot kihasználva kriptofizetést biztosít a francia, thaiföldi és svéd ügyfelek számára.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.10% $65,619.17
Ethereum ETH -3.70% $3,449.57
BNB BNB -1.38% $596.27
Solana SOL -7.23% $137.12
XRP XRP 0.26% $0.4937
Dogecoin DOGE -9.62% $0.1221
Cardano ADA -7.67% $0.3808
Litecoin LTC -5.84% $73.42
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!