Rekord mennyiségű tőkét tartanak a bálnák Cardanoban

Szerző: | márc 15, 2022 | Kriptovaluta

A nagybefektetők idén több mint 40%-kal növelték Cardano (ADA) érmekészletüket. Vajon látnak valamit a bálnák, amit az átlagos befektetők még nem?

 

ADA-t gyűjtögetnek a bálnák

A bálnák egy közismert név nagybefektetőkre a kriptovaluták világában. Úgy tűnik, hogy szinte vadásznak Cardano ADA tokenjére, ugyanis a programozható blokklánc decentralizált pénzügyi (DeFi) protokolljai is gyors növekedést mutatnak. Az IntoTheBlock blokkláncelemző cég adatai szerint az 1-10 millió érmét tartalmazó címek egyenlege rekord 12 milliárd ADA-ra (9,72 milliárd dollár) nőtt ez elmúlt hetekben, ami 41%-os növekedés január vége óta.

A Cardano hálózatban zárolt összérték egy hét alatt 50 millió dollárral nőtt, ezzel a DefiLlama szerint 160,79 millió dolláros mindenkori csúcsot ért el. Ebből az összegből több mint 70%-a decentralizált tőzsdén (DEX-en) a SundaeSwapon van zárolva.

Rekord mennyiséget tartanak a bálnák Cardanoban

Forrás:thecryptocoinreport.medium.com

“Úgy tűnik, hogy a Cardano az okosszerződések elindítása nélkül eltöltött évek után ígéretes jeleket mutat a továbbiakra. A nagybefektetők ADA felhalmozásából ez mutatkozik meg” – mondta Lucas Outumuro, az IntoTheBlock kutatási vezetője heti jelentésben.

A múlt héten a Cardano blokkláncán futó DEX, az AdaSwap 2,6 millió dolláros tőkeemelést hajtott végre az iAngels kockázati tőkecég és több más befektető, köztük a színész és producer Gal Gadot és férje, Jaron Varsano vezetésével.

“Az intelligens szerződéses képességek évekig tartó hiánya után a Cardano kezd vonzerőt mutatni az alkalmazási rétegében. Most a Cardano DEX-ei olyan neves kriptoalapokból gyűjtöttek tőkét, mint például a Three Arrows Capital.” – jegyezte meg Outmuro.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Agresszív felhalmozás

A bálnák által kezelt Cardano állomány több mint 40%-kal nőtt ebben az évben. “A 70%-os korrekciót követően ezek a címek agresszív felhalmozásba kezdtek. Ez a csoport, valamint a 100 millió feletti ADA-val rendelkezők száma kétszámjegyű növekedést regisztráltak hónapról-hónapra” – mondta Outumuro.

A nagybefektetők megújult érdeklődése kedvező jel lehet, feltéve hogy a széleskörű piaci érdeklődés újra erőre kap. A szeptember eleji bálnaeladások az árcsökkenés előrejelzőjének bizonyultak.

“Ezek a (bálna) címek korábban nagy mennyiségben eladták coinjaikat közvetlenül az ADA összeomlása előtt” – jegyezte meg Outmuro.

Rekord mennyiséget tartanak a bálnák Cardanoban

Forrás:newsbtc.com

 

Összefoglalva

Az ADA szeptember 2-án tetőzött, 3 dollár felett is járt. Azóta több mint 70%-ot veszített az akkori értékéből. A piaci kapitalizációja alapján a kilencedik legnagyobb kriptovaluta. A cikk megírásának pillanatában 0,8080 dollár közelében forgott, ez pedig 5%-os csökkenést jelent 24 órás kereskedést nézve. A bálnák gyakran képesek mozgásukkal befolyásolni a piacot, ugyanakkor kisbefektetőként nem érdemes vakon lekövetni a mozgásukat. Azonban érdemes lehet szemmel tartani őket és a legfrissebb globális eseményeket. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.