A Teslával indul részvénytoken kereskedés a Binance-en

Szerző: | ápr 14, 2021 | Kriptovaluta

A Binance elindította a kriptovaluta kereskedés mellett, a részvénytokenekkel való kereskedést. Az első részvény token a Tesla lesz. 

 

Új, kereskedhető részvénytokenek a Binance kriptovaluta tőzsdén

A Binance nagy újítást vezetett be az elmúlt napokban. Hagyományos részvényekkel lehet majd kereskedni tokenizált formában. A Binance minden részvényjele egy részvényt fog képviselni, amelyet teljes egészében a mögöttes értékpapír letétkezelő portfóliójában tárolt részvények biztosítanak. Mégpedig a CM-Equity AG befektetési céggel, és az eszköz tokenizációs platformmal, a Digital Assets AG-vel együttműködve. 

Binance tőzsde I Cryptofalka

Forrás: https://reginnovate.com/

Az első részvénytokenek a Binance-nél a Tesla Inc.-től származnak majd, amely a piaci kapitalizáció szerint a legnagyobb autógyártó vállalat jelenleg. A részvénytokenek ára és kiegyenlítése a Paxos Trust Co. által kibocsátott, az Egyesült Államok dollárjához kötött, szabályozott stabilcoin Binance USD-ben (BUSD) történik.

 

Hogyan nyílnak meg új piacok a felhasználók számára?

A tőzsdei tokenek megkönnyítik a Binance felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a nagyon keresett és népszerű eszközökhöz, például a részvényekhez. Számos előnnyel rendelkezik az új szolgáltatás:

Likviditás: A részvénytokenek hozzáadása a Binancehez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy mind a kripto, mind a hagyományos eszközökkel kereskedjenek, közvetlenül a világ legnagyobb kriptotőzsdéjén, kereskedési volumen alapján. 

Rugalmasság: A szolgálatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyilvánosan forgalmazható részvények egységeinek töredékeivel kereskedjenek, megfizethetőbb egységekké alakítva, amelyeknek alacsonyabb a belépési korlátja. 

Hozzáférés a hagyományos részvénypiaci előnyökhöz: A kereskedők jogosultak az alaptőke tőkehozamára, beleértve a lehetséges osztalékokat és részvényfelosztásokat, akárcsak a hagyományos részvények birtoklása esetén. 

Hozzáférés a Crypto Financial Suite-hoz: A hagyományos részvénypiaci kereskedési előnyök mellett, széleskörű kriptofinanszírozási szolgáltatáscsomag is igénybe vehető, amelyek növelik kereskedési tapasztalatokat, a hitelektől és megtakarítási termékektől kezdve a likviditási poolokig és a token bevezetési platformokig.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Binance innováció

Részvény tokenek bevezetése új lehetőségeket nyit meg a kriptográfiai és a hagyományos befektetők számára egyaránt. A hagyományos befektetők kisebb mennyiségben férhetnek hozzá a részvényekhez, és a világ legnagyobb és leglikvidebb digitális kripto-tőzsdéjén keresztül kitettséget szerezhetnek a gyorsan növekvő kriptopiacon. Ez az újfajta token ötvözi a különböző eszközosztályokat, amelyeket a kereskedők egyetlen piacon érhetnek el. A részvény token kereskedése a hagyományos tőzsdei órákat fogja követi. 

 

Összegzés

A Binance számos felhasználót szolgál ki világszerte, az új szolgáltatással régi és új felhasználóknak új piacok nyílnak. A hagyományos és a kriptográfiai piacok összekapcsolásával újabb technológiai híd épül a befogadóbb pénzügyi jövő érdekében. 

2021 első negyedévében a Binance 346% -os növekedést ért el a felhasználók körében, ami a teljes kereskedelem volumenének 260% -os növekedését eredményezte. Mivel a kriptovaluták teljes piaci értéke meghaladja a 2 trillió dollárt, ami a gyorsított kriptográfia bevezetését jelzi, a részvényjelzők bevezetése újabb növekedési utat nyit meg mind a Binance, mind a felhasználói számára.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka