Shiba Inu fanok! Készen álltok a Shibarium-ra?

Szerző: | jan 16, 2023 | Kriptovaluta

A Shiba Inu kutyás token fejlesztői nemrég tájékoztatták közösségüket a Shibarium közelgő béta kiadásáról. Na, de mi is ez pontosan?

 

Mi az a Shibarium?

A Shiba Inu kutyás token fejlesztői frissítést tettek közzé, hogy tájékoztassák közösségüket a Shibarium közelgő béta kiadásáról – egy layer-2 hálózatról, amely az Ethereum mainnet-re épülve fog futni.

A bejelentésben a SHIB fejlesztői megosztották a layer-2 blokkláncokról szóló legfontosabb információkat. Kiemelték, hogy a Shibarium-ot azért fejlesztik, hogy olyan eszközt biztosítsanak, amely lehetővé teszi a közösség számára a projekt építését és fejlesztését, valamint az alapító víziójának megvalósítását. Bár egyesek úgy vélik, hogy a Shibarium létrehozása a memecoin árfolyamának növelését szolgálja, a fejlesztők megjegyezték, hogy nem ez volt a cél.

Shiba | Cryptofalka

blog.shibaswap.com

 

Azt írták:

“A türelem kulcsfontosságú, és egyesek a Shibarium-ot árnövelő eszköznek tekintik, de a projektnek soha nem ez volt a célja és ez most is ugyanúgy igaz.”

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Shibarium célja

A fejlesztők megemlítették, hogy az infrastruktúra új frissítésének célja, hogy “forradalmasítsa a Shiba ökoszisztémát” a kis tranzakciók belépési akadályainak eltávolításával, a sebesség növelésével, a decentralizált alkalmazások fejlesztésének lehetővé tételével és az NFT-k integrálásával.

A projekt egyik legfontosabb frissítése a SHIB égetési mechanizmusa, amely talán a legkeresettebb funkció is egyben. A fejlesztők szerint “a hálózaton minden tranzakciónak lesz egy implicit égetési összege a SHIB tokenhez”. Ez a mechanizmus minden alkalommal bekövetkezik majd, amikor a hálózaton belül tranzakciót hajtanak végre.

 

Shiba | Cryptofalka

thecryptobasic.com

Bár a fejlesztők nem adtak pontos dátumot a megjelenésre, a csapat megismételte, hogy az időkerettel kapcsolatos kérdésekre adott válaszuk a “hamarosan”, tehát remélhetőleg valóban nem kell már sokat várni a megjelenésre.

 

Mit gondol a Shiba Inu közösség?

A Shiba Inu közösség tagjai izgatottan nyilatkoztak az új fejlesztéssel kapcsolatban. Néhányan úgy vélik, hogy sok mindenre számíthatnak az ökoszisztéma jövőjét illetően, míg mások csak örülnek, hogy újabb frissítéseket olvashatnak a projektről.

2022. november 22-én a SHIB fejlesztője, Shytoshi Kusama a közösségi médiában arról számolt be, hogy a Világgazdasági Fórum (WEF) felkérte a projektet, hogy működjenek együtt a metaverzummal kapcsolatos globális politika létrehozásában. A fejlesztő kiemelte, hogy ha ez megvalósul, a projekt más technológiai óriásokkal, például a Facebook-kal és a Decentraland-del együttműködve segíthet a WEF-nek a politika kidolgozásában.

Te várod már a Shibarium-ot?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.