Tökéletesítsd kripto portfóliód a Cryptofalka szakértőivel!

Szerző: | jún 13, 2023 | Kiemelt hír

Ismerd meg új szolgáltatásunkat, amely a kriptopiaci kavalkádban segít eligazodni, bemutatva a szakértőink által figyelemmel kísért coinokat és a portfóliónk frissítéseit. 

Nem jut elég időd arra, hogy megfelelően képbe kerülj a coinokkal? Mi elvégezzük a munka nehéz részét helyetted!

👇🏼 Már ma belevágnál? Válts tagságot! 👇🏼

gomb I Cryptofalka

 

Szakértők által összeállított kriptovaluta portfólió

Sokszor kapjuk meg azt a kérdést, hogyan választjuk ki a megfelelő coinokat a hatalmas kriptopiaci kavalkádból és mi alapján döntünk, hogy mit teszünk a portfóliónkba. Ezért úgy döntöttünk hozunk nektek egy vadonatúj előfizetői szolgáltatást, amely segíthet tájékozódni a kriptopiacon.

Mostantól megosztjuk előfizetőinkkel azokat a coinokat, amik szakértőinknél watchlisten vannak, rövid vagy hosszú távon. A portfóliónk valós időben frissül, így mindig naprakész információkkal tudunk nektek szolgálni a piac eseményeire reagálva.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

Személyes tapasztalataink alapján besoroljuk a coinokat különböző kategóriákba. Tudni fogjátok, melyik coinban látnak szakértőink erős lehetőséget, melyik bír véleményünk szerint gyenge adottságokkal, és melyiket érdemes kerülni, sőt scam gyanús. Így könnyedén átgondolhatjátok, melyik coinra szeretnétek spekulálni, és melyiket hagyjátok ki a stratégiátokból.

 

Rövid- és hosszútávú kereskedés, fundamentum alapú listázás

Egy kép többet mond ezer szónál: rendszeresen megosztjuk veletek a rövidtávú kereskedési portfóliónkat, a hosszútávú befektetési listánkat és egy fundamentumok alapján értékelt coin listát három különböző ábrán. Láthatjátok, melyik kriptovalutákat tartjuk a portfóliónkban, és mennyire vagyunk bizakodók velük kapcsolatban.

Az aktuálisan top100 coin besorolása a Cryptofalka három szakértőjének az átlagolt és szubjektív véleménye alapján történt. A végleges döntés meghozatala során a következő szempontokat vettük figyelembe: Usecase, biztonság, tokenomics, csapat, felhasználói aktivitás, social jelenlét.

portfólió I Cryptofalka

Fentről lefele haladva növekszik az egyes projektekkel vállalt rizikód. Minél fentebb szemezgetsz a listában, annál biztosabb lehetsz abban, hogy nem nyúlsz bele valami kockázatos eszközbe. Jó dolog a diverzifikáció, de érdemes az átlagos, vagy az feletti kategóriákból szemezgetned. A diverzifikáció során célszerű a magasabban elhelyezkedő kategóriákra nagyobb %-okat, míg a lentebb lévő nevekre maximum kevés portfólióhányadot elosztani.

Az egyes osztályokon belül balról jobbra haladva is van érdemi megkülönböztetés. Balról jobbra haladva csökken a coinok piaci kapitalizációja, így a velük vállalt rizikó is nő.  A legutolsó “Kerüld el” kategóriákba pedig olyan neveket szeretnénk gyűjteni, amik scam gyanúsak vagy annyira nagy rizikót hordoznak, hogy szerintünk nem célszerű velük foglalkozni.

 

A frissülő kriptovaluta portfólió mellett közel 300 000 Ft értékű oktatáshoz is hozzáférhetsz!

Elemzőink által készített véleményekkel és besorolások segítségével tagjaink könnyen megérthetik, mely coinokban rejlő lehetőségek magasak, melyek kockázatosabbak, és melyeket érdemes elkerülni. Célunk tagjaink számára minimalizálni a kockázatokat és sikeresen navigálni a kriptovaluta piacon. Ajánljuk a privát tagságot azoknak, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. 

Az alábbi tartalmakhoz kapsz hozzáférést a Falka Vezér tagságod ideje alatt:

Heti kriptovaluta riport [nézz bele]

Heti fundamentális coin elemzések (már 60+ elemzés)

Frissülő szakértők által összeállított kriptovaluta portfóliók

Kereskedési Stratégiák oktatási csomag hozzáférés (10 videó oktatóanyag) [bővebben]

Privát csoportunk és mentoraink elérése

Bitcoin és kripto alapok hozzáférés (e-book+ blokklánc szótár) [bővebben]

Rendszeres bitcoin, ethereum, altcoin elemzések

Gyémánt oktatási csomag elérés (28 videó oktatóanyag) [bővebben]

Airdrop tippek, On-chain adatok elemzése

Hetente új kereskedési és oktatóvideó

Tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomag elérés (5 videó oktatóanyag) [bővebben]

Részvénypiacok, forint és a fontosabb külföldi devizák árfolyamelemzése

Online és személyes meetup-ok

6 hónap után Cryptofalka póló

Jól látod, előfizetésed lejártáig  közel 300 000 Ft értékű oktatáshoz kapsz limitált idejű hozzáférést!
👇🏼 Vágj bele már ma! 👇🏼

gomb I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka