Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

A Binance a kereskedésen kívűl kockázat mentes passzív jövedelmet is kínál, a Binance Earn nevű pénzügyi szolgáltatás formájában.

 

Mi a Binance Earn?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

A Binance Earn egy teljes pénzügyi szolgáltatáscsomag, aminek segítségével gyarapíthatod a kripto portfoliódat. Lényegében olyan, mint egy megtakarítási számla, a különbség a hagyományos pénzügyi termékekhez képest csak annyi, hogy kriptovalutákkal sokkal szabadabban lehet nagyszabású pénzügyi műveletekben részt venni, akár lakossági befektetőként is. Lássuk milyen fő kategóriái vannak a Binance Earn-nek, és melyik illik legjobban a befektetési stílusodhoz.

binance earn

Flexible Savings

A Flexible Savings kamatot kínál a tőkédre. Nagyon könnyen használható, és nem meglepő módon nagy rugalmasság mellett működik. Beküldöd a pénzed, amíg a megtakarítási számlán tartod kamatot kapsz rá, és bármikor ki is veheted. Ha eleve tartasz egy összeget a Spot Wallet ben, akár át is küldheted a Felxible Saving számlára, így könnyen dolgoztathatod az összeget, addig amíg nem használod másra. Azt vedd figyelembe, hogy a kamat nem aznaptól kerül megállapításra amikor elindítod a folyamatot, hanem a következőtől. Az Auto-Subscribe gombbal akár folytonosan kamatozásban tarthatod a Spot Wallet-ben tárolt coinjaidat.

flexible savings Binance

 

Fixed Savings

A Fixed Savings magasabb hozamot kínál, de ami a pénzedhez való hozzáférést illeti, kisebb a rugalmasság. Abban más, mint a rugalmas megtakarítás, hogy itt egy előre meghatározott időszakra kötöd le a pénzed. Miért jobb? Többet hoz, mivel a lekötési idő és a kamat is fix. A lekötött megtakarítási termékek futamideje 7-től 90 napig terjed, tehát ha tudod, hogy meddig nem lesz szükség a tőkédre, választhatod az ennek megfelelő legmagasabb éves hozamot.

Binance fixed savings Cryptofalka

 

Lending Activities

A Lending Activities alatt speciális eseményeket találsz, amik időnként felbukkannak az Activities fülön. Ezek a lehetőségek általában a készlet erejéig hozzáférhetőek, tehát célszerű gyorsan feliratkozni rájuk. Itt lényegében az történik, hogy a tőzsde közvetítésével a pénzedet kölcsönadod másnak, aztán az előre meghatározott idő leteltével visszakapod kamattal. Mivel a részvétel időszakos és korlátos, a lekötött megtakarításnál is nagyobb jutalmakat kínál annak, aki figyeli a bejelentéseket és időben elcsípi őket.

binance lending activities I Cryptofalka

 

Locked Staking

Proof of Stake algoritmusú coinok Spot Walletben tartásával, kapsz staking jutalmakat, viszont ezt meg is tudod növelni. Ha a PoS coinjaidat egy 7 és 90 nap közötti időre lekötöd, magasabb a jutalék. Ugyanaz a logika mint a Fixed Saving és a Flexible Saving esetében, csak stakeléssel. Ezen kívűl egyes coinoknál van Flexible Lock opció, ahol lekötöd a tőkédet, de közben kiutalhatod máshová ha szeretnéd.

Binance staking I Cryptofalka

 

Launchpool

A Binance rendelkezik egy saját IEO (Initial Exchange Offering) platformmal, ahol ígéretes projektek lépnek piacra a Binance közössége számára, ez a Launchpad. A Launchpool ehhez kapcsolódik a yield farming előnyeinek kihasználásával. Lehetőség van BNB, BUSD és más coinok lekötésére, ennek arányában pedig az új kibocsátású coinból részesedést kapsz. Az esemény ideje alatt a lekötött coinokat bármikor fel is oldhatod.

Binance launchpool I Cryptofalka

 

Binance Liquid Swap

A Liquid Swap egy sajátos tőzsde, ahol az árakat nem közvetlenül a kereslet – kínálat határozza meg, hanem egy matematikai képlet számítja ki. Az AMM (Automated Market Maker) egy alacsony költségű és csúszás mentes módja a coinok átváltásának, közban passzív jövedelemet is jelent annak aki hozzájárul a váltások folyamatos likviditásához. Az eladók és a vevők nem közvetlenül egymás ajánlatait töltik be, hanem egy alap áll a traderek kereskedéseinek másik oldalán. A szolgáltatás díjából a Liquid Swapban lekötött tőke tulajdonosai részesülnek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Dual Savings

A Dual Savings egy olyan lekötési forma, amivel bevételt tudsz szerezni függetlenül attól milyen irányba mozognak az árak. A fix idejű BTC/BUSD szerződések lejáratához előre meghatározott árak vannak, ha a lejáratkor az aktuális ár ennél magasabb, akkor BUSD-ben lesz elszámolva a lekötött BTC, ha alcsonyabb akkor BTC-ben.

dual saving

 

BNB Vault

A BNB Vault egy yield gyűjtő befektetés, ami kombinálja a lekötések, DeFi staking és Launchpool pénzügyi tevékenységeit, a hozzájuk tartozó fedezet és likviditás allokálásával ígér magas hozamot a lekötött BNB-re. A lekötés másnapjától naponta dobja a nyereséget. Kétféle módon lehet feloldani a lekötést, standard – másnapra, az utolsó napi jutalmakkal együtt, gyors – aznapi, az utolsó nap hozama nélkül.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.07% $51,595.26
Ethereum ETH 2.64% $3,034.12
BNB BNB 1.32% $385.44
Solana SOL 0.51% $102.37
XRP XRP 0.03% $0.5442
Cardano ADA 0.42% $0.5885
Dogecoin DOGE 0.43% $0.08595
Litecoin LTC 0.29% $70.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!