Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance lesz a 64. Grammy díjátadó hivatalos partnere

A Binance lesz a 64. Grammy díjátadó hivatalos partnere

Április 3-án rendezik a 64. Grammy díjátadót, ahol NFT-k is megjelennek majd a Binance kriptotőzsde jóvoltából.

 

A Binance egy zenei díjátadót támogat

A Recording Academy, az éves zenei díjáról, a Grammy díjról híres. A zenei felvételeket is készítő cég partnerséget kötött a Binance-szel, a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb kriptotőzsdével. A Binance lett a 64. Grammy-díjátadó és Grammy hét rendezvények első olyan hivatalos kriptotőzsde partnere, amely különféle Web3 technológiai megoldásokat és tapasztalatokat visz a szervezet rendezvényeibe és projektjeibe.

Grammy díjátadó I Cryptofalka Forrás: coingape.com

 
A partnerséget mindössze néhány nappal a díjátadó ünnepség előtt jelentették be, amelyre április 3-án kerül sor a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában. Panos Panay, a Recording Academy társelnöke kifejtette, hogy a megállapodás új bevételszerzési lehetőséget jelent a Recording Academy számára, továbbá a zenerajongók is új élményekkel gazdagodhatnak.
„A kripto és blokklánc iparág vezető szereplőjeként, valamint közösségközpontú megközelítésével a Binance tökéletes partner a Grammy-k számára. Valamint küldetésünknek tekintjük, hogy a zenészeket világszerte támogassuk” – tette hozzá Panay.
A Binance társalapítója, Yi He szerint az új partnerség lehetővé teszi a Recording Academy számára, hogy megfeleljen a közösség változó igényeinek azáltal, hogy a blokkláncon alapuló friss, új Web3 technológia élményeket és szórakozást valósít meg.
 
A Binance szóvivője azt nem árulta el, hogy a partnerség magában foglalja-e a kriptovaluta használatát, megjegyezve, hogy a felek egy későbbi időpontban további részleteket fognak nyilvánosságra hozni. Ez az első alkalom, hogy a Binance egy zenei szervezettel társult. A kriptovaluta tőzsde aktívan együttműködik művészekkel és zenészekkel a tavaly elindított Binance NFT piacterén keresztül.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A partnerség tovább erősíti a Binance elkötelezettségét amellett, hogy mainstream vállalatokkal együttműködjön a kriptovaluták elterjedésének elősegítése érdekében. Március elején a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao azt nyilatkozta, hogy a tőzsde azt tervezi, hogy minden gazdasági szektorban kiválaszt egy-két olyan vállalkozást amibe befektethet, és megpróbálja bevonni őket a kripto ökoszisztémába. A kriptovaluta-óriás korábban 200 millió dollárt fektetett be a Forbes magazinba azzal a céllal, hogy javítsa az olvasók megértését a kriptovaluták és a blokklánc terén.
 
 

NFT-k is megjelennek a díjátadón

A Recording Academy-nek nem az első együttműködése olyan vállalattal, akik a blokklánc technológiát képviselik. A cég 2021 novemberében jelentős lépést tett az iparágban, és partnerségre lépett a OneOf-fal, egy nem helyettesíthető token (NFT) piactérrel, amelyet Quincy Jones lemezproducer is támogat. Az exkluzív partnerség célja, hogy digitálisan gyűjthető NFT airdrop-ot hajtsanak végre a Tezos blokkláncon a 64., 65. és 66. Grammy-díj emlékére.

[embed]https://twitter.com/tezos/status/1469042668303003652[/embed]

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.62% $61,178.05
Ethereum ETH -1.75% $3,006.74
BNB BNB -0.11% $534.63
Solana SOL 1.27% $134.19
XRP XRP 1.52% $0.4987
Dogecoin DOGE -2.65% $0.1487
Cardano ADA -1.01% $0.446
Litecoin LTC 1.09% $79.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!