Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitget kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

Bitget kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

Az egyik legolcsóbb feltörekvő kriptovaluta-tőzsde, a Bitget regisztrációját és számlanyitását mutatjuk be magyarul, lépésről-lépésre, képek segítségével.

A cikk egy sorozatnak a része:

Szimpatikus a Bitget kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert ajánlói linkünkön keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből! >> REF KÓD: zqen <<

Bitget promciós kód.webp

*A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

Bitget kriptotőzsde ismertető

Azok közülünk, akik már régebb óta tartózkodnak a kriptotérben, már mindent tudnak a Binance, a Coinbase, a KuCoin és másokhoz hasonló tőzsdetitánokról, amelyek jól szolgáltak minket az évek során. De talán itt az ideje egy innovatív, új belépőnek a térbe; valakinek, aki jön, és valami újat, valami mást kínál, és kicsit felrázza a dolgokat. Nos, a Bitget.com pontosan erre törekszik.

A Bitget egy jó hírű globális kriptotőzsde, amely az USA, az Egyesült Királyság, Kanada és a szankcionált országok kivételével a legtöbb országban elérhető. Ez az egyik legjobb platform, amely copy trading-et és modern web3-as tárcát kínál, és népszerű a spot és határidős kereskedésben.

Érdemes nem csak a copy trading és a web3 tárcát kiemelni, számos olyan funkció van még a tőzsdén, amiben elmerülhet a felhasználó. Nézzük is meg a teljesség igénye nélkül, milyen lehetőségekkel találhozhatunk a platformon:

 • Spot kereskedés
 • Tőkeáttételes kereskedés
 • Kriptovaluta váltás (Convert)
 • Passzív jövedelem-szerzés: earn lehetőségek
 • Kriptovaluta kártya (VIP felhasználóknak)
 • Launchpad, Launchpool, airdropszerzési lehetőségek
 • NFT Marketplace
 • Kereskedő botok

Ebben az útmutatóban összeállítottuk, hogyan lehet a Bitget tőzsdére regisztrálni, 2-faktoros biztonsági hitelesítést beállítani, a KYC-t elvégezni és kriptovalutát fogadni illetve küldeni. Így, néhány egyszerű lépés elvégézése után, rögtön el is kezdhetsz a tőzsdén kereskedni.

1. Bitget tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

 • A Bitget regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://partner.bitget.com/bg/VU0MUG, így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben az ajánlói linkünk is, amelyen keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből!
  >> REF KÓD: zqen <<

  Bitget promciós kód.webp

  *A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

 • Ezután válasszuk ki, hogy milyen módon szeretnénk létrehozni a számlánkat: e-mail cím vagy telefonszám segítségével. Válasszuk most az első lehetőséget. A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni, és például a jelszavadat is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz.

bitget I Cryptofalka

 • Adjuk meg tehát azt az email címet, amit használni fogunk a tőzsdéhez.
 • Ha ez megvan, akkor meg kell adnunk egy erős jelszót, amit használni fogunk a tőzsdén. Célszerű erős jelszót használni, ami hosszú, tartalmaz számokat, kis és nagybetűket is.
 • Illetve ellenőrizhetjük, hogy sikeresen érvényesítettük-e a referral kedvezményünket. Ha üres, akkor ide bemásolhatod a saját ajánljói kódunkat a 10% kedvezmény érvényesítéséhez >> zqen <<
 • Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyből a következő mezőbe kell bemásolnunk a kapott ellenőrző kódot:

bitget I Cryptofalka

 • Az itt kapott kék aktiválási kódot kell bemásolni a fent mutatott mezőbe:

bitget regisztráció I Cryptofalka

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál a Bitget kriptovaluta tőzsdére! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

(A Biget tőzsde biztonsági rendszere további captcha ellenőrzést kérhet arra vonatkozóan, hogy "valódi" ember vagy-e.)

2. Bitget tőzsde regisztráció, fiók hitelesítése

A Bitget számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés. A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával.

A számla hitelesítésével a Bitget növeli a felhasználók biztonságát és megakadályozza a pénzmosást és más illegális tevékenységeket. A Bitget általában két fő típusú hitelesítést kérhet: az alapvető és az összetett hitelesítést. Az alapvető hitelesítés (Level 1) során a felhasználóknak általában egy fényképes személyazonosító okmányt (pl. útlevél vagy személyi igazolvány) kell felölteni és egy szelfi készítését kell végrehajrani. 

Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Ez a folyamat magában foglalhatja a további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását.

 • Kattintsunk a "Vertified Now" gombra a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta kereskedést.

Bitget regisztráció I Cryptofalka

 • Válasszuk ki hivatalos tartózkodási helyünket és a dokumentum típusát, amivel igazoljuk magunkat. (Személyazonosító okmány (ID) / Útlevél (Passport) / Jogosítvány / Tartózkodási igazolás)

Bitget regisztráció I Cryptofalka

 • Ezután jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról. Ehhez használhatjuk a mobiltelefonunkat (érdemes letölteni a mobilalkalmazást a hitelesítéshez, de a Bitget átvezet minket egy QR kód segítségével a mobilböngészőnkbe, hogy megkönnyítse számunkra a hitelesítést).
 • Ha ezzel is megvagyunk akkor a rendszer megkér arra, hogy készítsünk szelfit magunkról a kamera segítségével.
 • Sikeres hitelesítés esetén néhány perc alatt jóváhagyják a regisztrációdat.

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen hitelesítetted a Bitget számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

3. Bitget tőzsde regisztráció, fiók biztonsági beállításai

A Bitget számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfontosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére. A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot.

A Bitget 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. Ehhez telepíthetünk egy autentikációs alkalmazást, például a Google Authenticator-t, amely biztonságos kódot generál a bejelentkezéshez. A mobil alkalmazáson keresztül kapott kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát. bitget regisztráció I CryptofalkaEmellett a Bitget lehetővé teszi a mobil telefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat. Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek.

Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni a Bitget számlánkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

Mobil telefonszám hitelesítése

A maximális biztonság elérése érdekében célszerű lehet az "Security" menüpont alatt a telefonszámunk hitelesítését is elvégezni. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, de tovább növeli a biztonságot.

 • Ehhez kattints az "Phone number verification" menüponthoz tartozó "Configure" gombra 

bitget regisztráció I Cryptofalka

Ezután sms értesítést fogsz kapni a mobilodra, ahonnan ki kell másolnod a kapott kódot, és be kell illesztened a Bybit felületén. Ha ezt megtetted, kattints a "Submit" gombra, és hitelesítsd magad az e-mail címedre érkező kóddal.

Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

 • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "Security" menüpontot.
 • Kattintsunk a "Google Authenticator" gombra
 • A hitelesítés a Google segítségével a Google Authenticator mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS telefont használsz.
 • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
 • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a Bitget oldalán látható QR-kódot. 
 • Ezután az alkalmazás által generált kódot be kell másolnod a Bitget oldalán található Google Authentication mezőbe.
 • Ezután rá kell kattintanod a ”Confirm” gombra.

Ha az aktiválás sikeres, értesítést fogsz kapni. Ezután, valahányszor bejelentkezel a Bitget fiókodba, meg kell adnod a 2FA kódot direkt a Google Authenticator alkalmazásból, de így még az email címed és jelszavad birtokában sem tud senki bejelentkezni a fiókodba. Ugyanis ehhez szükség van még a mobil telefonodra is, ugyanis az generálja az egyedi 2FA kódot!

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen bebiztosítottad a Bitget számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

Extra hitelesítési beállítás (Level 2 Verification)

A "Level 2 Verification" státusz elérése lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyobb pénzügyi tranzakciók végrehajtását, valamint hozzáférést biztosít bizonyos különleges szolgáltatásokhoz és előnyökhöz a Bitget platformon.

Ehhez egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk, valamint csatolni egy a lakcímünket igazoló dokumentumot. Víz, áram, telefon vagy bankszámla dokumentumot ajánlott csatolnunk, ami tartalmazza a hivatalos lakcímünket.

 • Válaszd az "Identity Verification" menüpontot és kezd el a hitelesítést.
 • Add meg mire szeretnéd használni a Bitget-et (mindegy mit választasz)
 • Írd be a lakcímedet (pontosan betűről-betűre úgy, ahogyan a feltöltött dokumentumban szerepel)
 • Tölts fel egy 3 hónapnál nem régebbi dokumentumot, ami tartalmazza a nevedet és a hivatalos címedet (Víz, áram, telefon vagy bankszámla kivonat)

Ha ez megvan akkor néhány napon belül ellenőrzi ezt a Bitget és végre megkezdheted a Bitget számlád teljeskörű használatát! 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.49% $66,911.65
Ethereum ETH 1.23% $3,526.11
BNB BNB -1.03% $587.8
Solana SOL -0.62% $177.19
XRP XRP 0.10% $0.6014
Dogecoin DOGE -1.33% $0.1359
Cardano ADA -2.31% $0.425
Litecoin LTC -2.57% $71.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!