Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kripto vásárlás Bitget tőzsdén magyarul

Bitcoin és kripto vásárlás Bitget tőzsdén magyarul

Így vásárolj Bitcoint és más kriptovalutát az egyik legolcsóbb tőzsdén, a Bitget-en. Lépésről-lépésre vezetünk végig rajta képes útmutatónkban.

A cikk egy sorozatnak a része:

Szimpatikus a Bitget kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert ajánlói linkünkön keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből! >> REF KÓD: zqen <<

Bitget promciós kód.webp

*A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

Kriptovaluta vásárlás a Bitget tőzsdén általánosan

A Bitget egyszerű és összetettebb módokat is kínál Bitcoin és más kriptovaluták vásárlására. Lehetőségünk van banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával, peer-to-peer módon vagy más kriptovalutákból is vásárolni Bitcoint vagy altcoinokat.

A Bitget számos fiat valutát elfogad és lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan vásárolj kriptovalutákat USD, EUR, CNY, AUD, INR, RUB és más hagyományos valuták használatával egyaránt. Emellett számos stabilcoin, mint például Coinbase (USDC) és a Tether (USDT) stabilcoinjai is használható a kriptovásárlásához. A vásárlást követően az új kriptovalutád közvetlenül a Bitget tárcádba kerül, amellyel akár azonnal kereskedhetsz is.

A cikkünkben a következő három vásárlási módot fogjuk nektek bemutatni:
Kártyás vásárlás: Egyszerű, gyors, de drága. (kb. 3 perc, 1-2% felár)
Tőzsdei vásárlás banki átutalással: Lassabb, de ingyenes! (kb. 20 perc, 0% felár)
Peer-to-peer vásárlás: Picit bonyolultabb, átlagos ár.

Bankkártyás Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai a Bitget tőzsdén

A bankkártyás vásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kriptovaluták vásárlásának, ezért elsőnek ezt mutatjuk be.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan (kb 3 perc) megvásárolják a kívánt kriptovalutát a Bitget tőzsdén vagy más platformokon keresztül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bankkártyás vásárlások jóval magasabb tranzakciós költségekkel járnak. Átlagban durván 1-2% extra költséget számol fel a kártyás tranzakcióért a Bitget a kártyás vásárlásnál.

Fun fact: A Bitget nemrégiben nevezette a "Flash Wednesday" promóciót, amely keretein belül szerdánként ingyenes a bankkártyás vásárlás. Érdemes kihasználni, ameddig van rá lehetőség!

Ezért ezt a vásárlási módot főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs kedvük bajlódni a fiat váltásokkal és utalásokkal, de ezért hajlandóak néhány % felárat megfizetni. Esetlegesen még volatilis piaci időszakokban lehet hasznos a gyorsabb átfutási idő miatt.

Bitcoin kártyás vásárlás Bitget tőzsdén lépésről lépésre

Ha eldöntöttük, hogy bevállaljuk a néhány % felárat és kényelmesen és gyorsan szeretnénk hozzájutni a Bitcoinunkhoz, akkor:

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Bitget számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy Crypto" menüpontjára, majd a "Credit/Debit Card" opcióra.

bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

Válasszuk a legördülő menüből a "HUF" opciót. Majd ezután adjuk meg, hogy mennyi forintért szeretnénk kriptovalutát vásárolni. 5108 és 3 405 500 Ft között tudunk jelenleg kártyásan egy tranzakcióval vásárolni.

Bitget Bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Majd válasszuk ki milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. Példánkban 30 000 Ft értékben fogunk Bitcoint (BTC) vásárolni.

Bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Ezután adjunk meg egy olyan bankkártyát, ami a mi nevünkre szól, azzal fogunk tudni csak vásárolni!

bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Most az egyszeri vásárlás példájában kattintsunk az "Next" gombra.
 • Ha ez megvan akkor feljön egy összesítő ablak, ahol meg kell adnod a kártyaadataidat a vásárláshoz.
 • Ellenőrizd a megrendelésed adatait, és kattints a Confirm gombra a feldolgozáshoz. Az oldalon feltüntetett ár 30 másodpercenként frissül.
 • Ha ez megvan akkor egy hagyományos online bankkártyás vásárláshoz hasonlóan üzenetet fogunk kapni a banki alkalmazásunkból, ahol jóvá kell hagyni a tranzakciót.
 • Ha banki alkalmazásunkban jóvá hagytuk a tranzakciót, akkor néhány másodpercen meg is kapjuk a vásárolt kriptovalutát. Amit a lent található View Asset gombbal tudunk a Bitget tárcánkban megtekinteni.

Ezzel gratulálunk, megvásároltad bankkártyás vásárlással a Bitcoinodat a Bitget tőzsde segítségével! Ezután célszerű eldönteni hol fogjuk ezt a kriptovalutát tárolni. Erről bővebben itt: Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Bitcoin tőzsdei vásárlás előnyei és hátrányai a Bitget tőzsdén

Az átutalásos tőzsde vásárlás a Bitget tőzsdén lehetővé teszi számunkra, hogy fiat valutát, például eurót SEPA átutalással töltsünk fel a Bitget számlánkra.

Bár ez a folyamat valamivel több időt vehet igénybe, mint az előző fizetési módszer, azonban lehetőséget biztosít arra, hogy kedvező tőzsdei áron, költséghatékonyan vásároljunk kriptovalutákat a Bitget-en. Fontos, hogy az átutalásos vásárláshoz Lvl. 2 Verification hitelesítéssel kell rendelkeznünk!

Jelenleg nincs lehetőség direktben forintot utalni a Bitget-re, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy készítsen Revolut fiókot és a Revoluton váltsa át forintját euróra költséghatékony módon, majd a Revolutról végezze el az EUR átutalást a Bitget tőzsdére.

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Bitget számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Bank Deposit" opcióra.

Bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Ezután állítsuk át, hogy Euróból (EUR) szeretnénk vásárolni. Hagyjuk az alap "SEPA" opción, jó esetben kb. 10 perc alatt átmegy hétköznapokon.
 • Ezután adjuk meg mennyi euróval szeretnénk feltölteni a Bybit egyenlegünket. 

Bitget Bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Ezután megkapjuk a Bitget adataid, amire egy SEPA euró átutalást kell majd elvégeznünk.  
 • Lépjünk be a Revolut vagy más banki alkalmazásunkba és használjuk a SEPA átutalás részt. Revolutnál "Átutalás", majd "Új" majd "Banki címzett" részt.
 • Ezután másoljuk át az adatokat értelemszerűen a Bitget-ről
 • Adjuk meg hogy hány eurót szeretnénk utalni. Ellenőrizzük és hagyjuk jóvá a tranzakciót. Jó esetben egy fél órán belül meg is érkezik a Bitget-re a feltöltött összeg, amiről értesítő emailt fogunk kapni.
 • Ha ez megjött ellenőrizzük azt a Bitget tárcánkban az "Assets" résznél.

Bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

Ha ez megvan akkor gratulálunk, sikeresen feltöltötted euróval a Bitget számládat, ahol már csak a tőzsdei vásárlást kell megnéznünk!

Limit orderes vásárlás Bitget kriptotőzsdén

 • Kattintsunk a felső menü "Trade" majd "Spot" opciójára
 • Ezután a Bitget tőzsdei felületén találjuk magunkat, ahol a baloldali keresőből válasszuk ki a BTCEUR párt, majd kattintsunk rá. Itt tudunk Bitcoint adni és venni Euróból.

bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Ezután meg kell adjuk, hogy milyen áron és milyen mennyiségben szeretnénk vásárolni.
 • Pirossal láthatjuk azt, hogy milyen árszinteken vannak eladások, zölddel pedig azt, hogy ki milyen árakon vásárolna. Akkor történik sikeres vásárlás, ha egy eladó és vevő igényei találkoznak. Azért Spot ordert használunk, ahol nekünk kell megadjuk a vásárlási árat, mert ez az olcsóbb funkció.
 • Állítsunk be egy olyan vásárlási árat a Price mezőbe, ami reális a jelenlegi vételi ajánlatok alapján. 

Bitget bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 • Ha beállítottuk az árat, utána húzzuk a csúszkát a jobb szélére (100%) hogy a teljes rendelekzésre álló euróból vásároljunk Bitcoint. A Quantity résznél láthatjuk, hogy mennyi BTC-t fogunk érte kapni.
 • Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Buy BTC gombra.
 • Ekkor bekerül a vásárlási igényünk az ajánlati könyvbe, amit az "Open orders" résznél láthatunk lent. Ez akkor fog teljesülni ha lesz olyan eladó, aki eladja a Bitcoinját az általunk beállított áron.
 • Itt tudjuk a Cancel gombbal visszavonni az ajánlatot, ha szeretnénk esetleg módosítani rajta. 

Értesítést direktbe nem fog küldeni a rendszer, hogy teljesült a vételünk, csak eltűnik itt lent a nyitott pozíció, és bekerül a Bitcoin a Bitget tárcánkba. Ezzel sikeresen megvásároltuk a Bitcoinunkat hatékonyan és olcsón! 

Bitcoin vásárlás peer-to-peer módon

Lehetőségünk van már a Bitget-en is peer-to-peer módon vásárolni kriptovalutát, de ez egy kevésbé használatos funkció, ezért ezt csak felületesen érintjük.

A Bitget tőzsdén lehetőség van peer-to-peer (P2P) módon Bitcoin vásárlására. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül más felhasználóktól lehet vásárolni Bitcoin-t, anélkül, hogy a tőzsde közvetlenül lenne az eladó. A P2P platformon többféle fizetési módot találhatunk, például banki átutalást vagy online fizetési rendszereket.

A peer-to-peer (P2P) bitcoin vásárlás lehetősége bizonyos kockázatokkal jár, mivel közvetlenül más felhasználóktól vásárolunk. Fontos, hogy legyünk óvatosak és megfelelően ellenőrizzük az eladó megbízhatóságát és hírnevét. Bár a Bitget P2P platformja biztosítja a tranzakciók biztonságát és felhasználói értékeléseket, mindig fontos a megfelelő kutatás és a józan ítélőképesség, amikor más felhasználóktól vásárolunk bitcoint.

Szimpatikus a Bitget kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert ajánlói linkünkön keresztül 10% kedvezményben részesülhetsz a kereskedési költségekből! >> REF KÓD: zqen <<

Bitget promciós kód.webp

*A kedvezmény megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül legalább egy spot kereskedést végre kell hajtanod. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.96% $66,651.84
Ethereum ETH -0.55% $3,459.15
BNB BNB -2.08% $580.87
Solana SOL -1.14% $176.46
XRP XRP 0.46% $0.6005
Dogecoin DOGE -1.32% $0.1347
Cardano ADA -3.29% $0.4198
Litecoin LTC -3.91% $71.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!